הקורבן

XRockXIsXPunkX

New member
היי-היי-היי

שאלות-שאלות-שאלות ... היי! שם: גיל: למה? אוקיי תאריך לידה: למה? אוקיי מקום מגורים? כיף לך שם? באמת? יופי..אחלה.. אחים? אחיות? אבא? אמא? סבתא? סבא? דודים? דודות? חיות? אני יודעת שאת אוהבת את MCR,אז הנה כמה שאלות על המזדקנים שלנו (
) (כי אני גם מתה עליהם) 1.את מי את הכי אוהבת? 2.ואחריו? 3.ואחריו? 4.ואחריו? 5.איזה שיר את הכי אוהבת? 6.ואחריו? 7.לאיזה שיר את הכי מתחברת? 8.מה צבע התחתונים של ג'רארד? 9.ראית את הנשיקה שלהם? (פרנק וג'רארד) 10.מה חשבת? (הייתי בטוחה שהלב שלי צונח לתחתונים כשראיתי את זה!) 11.מה את חושבת על בוב? 12.ומה על ריי? 13.ומה על מייקי? 14.ומה על פרנק? 15.ומה על ג'רארד? 16.העובדה שMCR ממוסחרים פוגעת איכשהו באהבה שלך אליהם? 17.אבל נכון שהם פשוט מדהימים...? ועכשיו שאלות על מיקה!! 1.מה גרם לך לשמוע את השירים שלו? 2.איזה שיר שמעת קודם? 3.האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון? 4.וכיום את שומעת אותו? 5.את רוצה שהוא יבוא לארץ? 6.ומה את חושבת עליו באופן כללי? באמת? אוקיי רוב השאלות היו על MCR... זה או זה תה או קפה? קפה או קולה? קולה או מים? מים או בירה? בירה או ספגטי? ספגטי או פיצה? פיצה או טלויזיה? טלויזיה או מחשב? מחשב או אינטרנט? אינטרנט או סימס? סימס או סימס2? סימס2 או ספרים? ספרים או מוזיקה? מוזיקה או רוק? רוק או מטאל? מטאל או פופ? פופ או היפ הופ? היפ הופ או ראפ? ראפ או רוק קלאסי? רוק קלאסי או פאנק? וכאן נסתיים הרעיון לעוד שאלה .ביי ביי לך עטר,ושהפרעושים לא יעקצו אותך! $__%

../images/Emo121.gifייאי, חפירהD:

היי! האלוD: שם: עטר גיל: 16 וחמישה ימים למה? כי הייתה לי יומולדת לפני חמישה ימים?Oם אוקיי אהא תאריך לידה: 20.2.1992, באמת, את לא יודעת לחשב?
למה? כי אבא שלי הכניס את אמא שלי להריון תשעה חודשים לפני זה?Oם אוקיי אהא! מקום מגורים? תל אביב^^ כיף לך שם? אמ, בואו נחשוב... כן! באמת? אהאD: יופי..אחלה.. אהא אחים? אחד אחיות? נופ אבא? כן אמא? מן הסתם סבתא? אכן סבא? רק אחד דודים? כן דודות? ...... כן! חיות? אהא
אני יודעת שאת אוהבת את MCR,אז הנה כמה שאלות על המזדקנים שלנו () (כי אני גם מתה עליהם) 1.את מי את הכי אוהבת? ג'רארד
2.ואחריו? ריי 3.ואחריו? מייקי 4.ואחריו? פראנק ~ושכחת את בוב>:~ 5.איזה שיר את הכי אוהבת? דמולישן לאברס, טו ט'ה אנד, אוור ליידי אוף סורוס... אבל זה לא נגמר פהX_X 6.ואחריו? ט'נק יו פור ט'ה ואנום, סקיילינס אנד טרנסטיילס, וואמפיירס וויל נבר הרט יוD: 7.לאיזה שיר את הכי מתחברת? אני חושבת שדמולישן לאברס וטו ט'ה אנד 8.מה צבע התחתונים של ג'רארד? כחול
אבל יש לו גם אחד ורוד
9.ראית את הנשיקה שלהם? (פרנק וג'רארד) ברוררררררררררררררררררר 10.מה חשבת? (הייתי בטוחה שהלב שלי צונח לתחתונים כשראיתי את זה!) במילים המדוייקות? "OMGGGGGG איזה חמודיםםםםםםםםםםםםםםםם" 11.מה את חושבת על בוב?
12.ומה על ריי? |כבשה| 13.ומה על מייקי?
14.ומה על פרנק? |גמד| 15.ומה על ג'רארד?
16.העובדה שMCR ממוסחרים פוגעת איכשהו באהבה שלך אליהם? לא 17.אבל נכון שהם פשוט מדהימים...? כן! ועכשיו שאלות על מיקה!! 1.מה גרם לך לשמוע את השירים שלו? אממ... חברה שלי שלחה לי מזמןמזמן את הקליפ של גרייס קלי... ואהבתי אותו קצת... ואחרי כמה זמן הורדתי את השיר, והרבה זמן הוא היה היחיד שהיה לי... ואז חברות שלי התחילו לחפור לי על לאב טודיי ולוליפופ, אז הורדתי גם אותם וגם את רילאקס ואת בילי בראון... ואז קניתי את הדיסקXP 2.איזה שיר שמעת קודם? גרייס קלי 3.האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון? לצערי לא 4.וכיום את שומעת אותו? כן 5.את רוצה שהוא יבוא לארץ? אהא 6.ומה את חושבת עליו באופן כללי? שהוא מדהים
באמת? בהחלט! אוקיי אהא רוב השאלות היו על MCR... זה או זה תה או קפה? תה^_^ קפה או קולה? קפה! קולה או מים? מים מים או בירה? מים בירה או ספגטי? מה הקשר?
אבל ספגטי
ספגטי או פיצה? ספגטי! פיצה או טלויזיה? טלויזיה טלויזיה או מחשב? מחשב מחשב או אינטרנט? מחשב אינטרנט או סימס? אינטרנט סימס או סימס2? סימס2 סימס2 או ספרים? ספרים ספרים או מוזיקה? מוזיקה מוזיקה או רוק? מוזיקה, כי זה כללי יותר
רוק או מטאל? רוק מטאל או פופ? פופ, אבל יותר לכיוון הפאוור פופ, כמו מיקה פופ או היפ הופ? פופ, דא! היפ הופ או ראפ? NEITHER ראפ או רוק קלאסי? את שניהם אני לא שומעת, אבל רוק קלאסי עדיף רוק קלאסי או פאנק? כנ"ל הודגש באמצעות מדגישומטיק

miriams4

New member
בעצם אולי לא.יש לו פיצול אישיות.

*בעצם,לי יש פיצול אישיות.* *נו,זה מה שאמרתי,שיש לך פיצול אישיות!* *אמרת:"לו"* *נו דיברתי עליך בגוף שלישי* *אה,טוב*

למעלה