XRockXIsXPunkX
New member
היי-היי-היי
שאלות-שאלות-שאלות ... היי! שם: גיל: למה? אוקיי תאריך לידה: למה? אוקיי מקום מגורים? כיף לך שם? באמת? יופי..אחלה.. אחים? אחיות? אבא? אמא? סבתא? סבא? דודים? דודות? חיות? אני יודעת שאת אוהבת את MCR,אז הנה כמה שאלות על המזדקנים שלנו (
) (כי אני גם מתה עליהם) 1.את מי את הכי אוהבת? 2.ואחריו? 3.ואחריו? 4.ואחריו? 5.איזה שיר את הכי אוהבת? 6.ואחריו? 7.לאיזה שיר את הכי מתחברת? 8.מה צבע התחתונים של ג'רארד? 9.ראית את הנשיקה שלהם? (פרנק וג'רארד) 10.מה חשבת? (הייתי בטוחה שהלב שלי צונח לתחתונים כשראיתי את זה!) 11.מה את חושבת על בוב? 12.ומה על ריי? 13.ומה על מייקי? 14.ומה על פרנק? 15.ומה על ג'רארד? 16.העובדה שMCR ממוסחרים פוגעת איכשהו באהבה שלך אליהם? 17.אבל נכון שהם פשוט מדהימים...? ועכשיו שאלות על מיקה!! 1.מה גרם לך לשמוע את השירים שלו? 2.איזה שיר שמעת קודם? 3.האם זו הייתה אהבה ממבט ראשון? 4.וכיום את שומעת אותו? 5.את רוצה שהוא יבוא לארץ? 6.ומה את חושבת עליו באופן כללי? באמת? אוקיי רוב השאלות היו על MCR... זה או זה תה או קפה? קפה או קולה? קולה או מים? מים או בירה? בירה או ספגטי? ספגטי או פיצה? פיצה או טלויזיה? טלויזיה או מחשב? מחשב או אינטרנט? אינטרנט או סימס? סימס או סימס2? סימס2 או ספרים? ספרים או מוזיקה? מוזיקה או רוק? רוק או מטאל? מטאל או פופ? פופ או היפ הופ? היפ הופ או ראפ? ראפ או רוק קלאסי? רוק קלאסי או פאנק? וכאן נסתיים הרעיון לעוד שאלה .ביי ביי לך עטר,ושהפרעושים לא יעקצו אותך! $__%
שאלות-שאלות-שאלות ... היי! שם: גיל: למה? אוקיי תאריך לידה: למה? אוקיי מקום מגורים? כיף לך שם? באמת? יופי..אחלה.. אחים? אחיות? אבא? אמא? סבתא? סבא? דודים? דודות? חיות? אני יודעת שאת אוהבת את MCR,אז הנה כמה שאלות על המזדקנים שלנו (