../images/Emo121.gifקולולולולוש~
היי! האלוD:
מה קורה? הכל גיי
הכל בסדר? אהא
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? האייפוד שלי? העכבר של המקלדת? לאדעת, כל דבר שנמצא על השולחן שליXD
תסתובבי. אוקי|בוב|
מה הדבר הכי גדול שאת רואה? או הדלת של החדר, או הארון. תלוי עד כמה יש לי כוח להסתובב
והכי קטן? מדבקה על הדלת?
כמה שעות רצוף את יכולה לישון? אממ... בואו נראה... אם נניח ביום שבת אני הולכת לישון בסביבות 11-12, ומתעוררת, נניח, בסביבות 10-11... זה אומר משהו כמו 12 שעות?
יש לך אחים? אהא~
כמה? אחד^^
היית רוצה עוד? הממ רק אולי אח/ות תאומ/ה, אבל ברמת העיקרון טוב לי ככה
מה הצלצול שלך בפלאפון? אוקיאוקי, זו חתיכת חפירה!
הצלצול הכללי שלי זה- Hedafirst for halos של MCR ויש לי גם חלוקה לקבוצות: משפחה-> Freunde bleiben של טוקיו הוטל חברים-> Get off של סינמה ביזאר וגייקושקושצ'אנים(שזו קבוצה של 4 בנות^^)-> Another gay sunshine day, של נאנסי סינטרה, מתוך הסרט אנט'ר גיי מובי^^
איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) אממ שנייה אני אעלה למעלה לבדוק
"סלייטלי ביזאר, בואו לעצב כוכב אמיתי משלכם!"
מה השעה? 18:26
בת כמה את? 16 ו5 ימים
כמה זוגות נעליים יש לך? אוה... יותר מדיי
אבל אני בעיקרון הולכת פחות או יותר עם 3. אבל אממ טכנית יש לי... ~הולכת לספור~ 11 זוגות
אבל שוב, אני הולכת פחות או יותר רק עם 3.
מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? אוהו, יש לי כלכך הרבה, אני פשוט אובססיבית לסלבים!
אבל בעיקר ג'רארד וואי, הסולן של MCR
וגם יו, הגיטריסט של סינמה ביזאר
ואם אפשר עוד אחד, אז גם ביל קאוליץ, הסולן[ית] של טוקיוהוטלD: ואממ... גייל הארולד, AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש... ולי וויליאמס... וזה לא יגמר פה, באמת
פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') לאT____________________T אבל את ביל ראיתי בהופעה, זה נחשב?D:
שומעת עכשיו מוזיקה? אהא^^
איזה שיר? Welcome to the black parade- My chemical romance
יש לך וילון בחדר? אמ, כןO:
באיזה צבע? כחול
כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? אבוי, הרבה
פוסטרים יש לי 11, ועוד אחד שהולך להתלות ברגע שיהיה לי סלוטייפ
ותמונות אממ יש לי כל מני מדבקות של המורדים שהדבקתי פעם
יש הרבה מהן
יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? אממ... בריטני ספירס? למרות שבעיקרון אני לא מאחלת לאנשים דברים כאלה.
ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) אממ, היטלר? אבל הוא מת כבר אז מה זה משנה.
נמאס לך? אהה, לא ממש^^
טוב, לי לא.. יופיD:
אבל אני צריכה ללכת בוהו>:
אז.. איך היה? קולD:
הודגש באמצעות מדגישומטיק