הקורבן

miriams4

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

והשבוע: עטר!! הידועה בכינוי:Slightly Bizarre קארין-קארין 555 אירנה- XRockXIsXPunkX נועה-נועה 124 נוגה-skaramoosh עמליה-מלמל12 גבי-gabi2410 מיכל- michalb19 הלן-helen333 שחף-happy Shahaf תתחילו לשאול

helen333

New member
היא לא הייתה כבר??...שיהיה../images/Emo3.gif

היי עטרוש
מה ניש? לא היית כבר בפינה הזאת?! מרים עושה לך פרוטקציות?? מתי חזרת היום מבצפרר?? איך היה? מה היה הכי מצחיק? והכי מבאס? אכלת צהריים? אם כן, מה אכלת? ומה שתית? את לועסת מסטיק? אם כן, איזה סוג? חם לך? קר לך? למה? באמת? כן? לא? שחור? לבן? שוקולד חלב או מריר? שחור או לבן? ריאהנה או ביונסה? איימי ויינהאוס או בריטני ספירס? גרייס קלי או לאב טודאי? גלידה או ארטיק? גיטרה או פסנטר? קולה או נסטי? אח או אחות? מסנג'ר או אייסי? כבר עיצבנתי אותך? ועכשיו? ועכשיו?? ועכשיו??? רדיוס100FM או גלגלץ? באיזה שעה את קמה כל בוקר? פעם הקדשת שיר ברדיו? אם כן, איזה שיר? עזריאלי או דיזינגוב סנטר? תבואי לפגישת מעריצים בפסח? תאריך לידה? צבע אהוב? קליפ מיקה אהוב? עט או עיפרון? בוקר או לילה? מסיבה בבית או במועדון? היה כיף? בייושש.

../images/Emo121.gifעונה:)

היי עטרוש מה ניש? אממ לא משהו... לא היית כבר בפינה הזאת?! נופO: מרים עושה לך פרוטקציות?? לא
מתי חזרת היום מבצפרר?? סיימתי ב12:30, הגעתי הביתה ב1 איך היה? ככה. מה היה הכי מצחיק? אממ... בפיזיקה דיברנו על עומק מדומה, ובדקנו את השיעורי בית, על ציפור רואה דג במים, ואז הראינו איפה הציפור רואה את הדג, וקראנו לזה דג טאג. עזבו, זה פשוט הצחיק אותי. והכי מבאס? לא יודעת גיאומטריה. אכלת צהריים? אם כן, מה אכלת? אממ... אקטימל, מלפפון, גזר, בננה, חטיף אנרג'י כזה עם תותים, סנדוויץ' עם חומוס, וסוכריה על מקל. <- את זה אכלתי בבצפר. בבית אכלתי- שקית תפוצ'יפס, עוד סוכריה על מקל, קצת מרק ירקות שאמא עשתה, וקצת קינועה עם קוביות טופו. ומה שתית? מים, וכוס מיץ מנגו בארוחת צהריים את לועסת מסטיק? אם כן, איזה סוג? כככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני מכורההההההההההה#$%^&&^%$# אממ אבל אני לועסת רק איירווייבס
חם לך? לא קר לך? לא למה? כי אני עם סווצ'רט וקודם המזגן היה פתוח על חימום אז עכשיו נעים באמת? כן כן? לא לא? כן שחור? ורוד לבן? כחול שוקולד חלב או מריר? חלב שחור או לבן? אממ... לבן ריאהנה או ביונסה? אפחת איימי ויינהאוס או בריטני ספירס? איימי, פשוט כי בריטני זה איכ תמיד. גרייס קלי או לאב טודאי? LT גלידה או ארטיק? ארטיק גיטרה או פסנטר? פסנתר
אני אוהבת פסנתרים. קולה או נסטי? נסטי אח או אחות? אממ לא יודעת מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר כבר עיצבנתי אותך? לא:) ועכשיו? לא
ועכשיו??
ועכשיו???
רדיוס100FM או גלגלץ? אף אחד מהם, לא שומעת רדיוXD באיזה שעה את קמה כל בוקר? שבע פעם הקדשת שיר ברדיו? אם כן, איזה שיר? נופ, אבל אם אני אקדיש זה בטח יהיה גט אוף של סינמה ביזאר עזריאלי או דיזינגוב סנטר? דיזינגוף, כפרעליו3> תבואי לפגישת מעריצים בפסח? ככל הנראה שכן, כי הטיסה שהייתה אמורה להיות לי התבטלה>: תאריך לידה? 20.2.1992 צבע אהוב? כחול^^ וגם ורוד וסגול~ קליפ מיקה אהוב? האפי אנדינג
את השיר אני דווקא פחות אוהבת, אבל הקליפ פשוט מדהים! עט או עיפרון? בעיקרון בד"כ אני כותבת בעיפרון, אבל יש לי אובססיה לעטים צבעוניים
בוקר או לילה? אממ... מסיבה בבית או במועדון? בבית היה כיף? כע בייושש. ביי הודגש באמצעות מדגישומטיק

helen333

New member
אם את לא עונה, הפורום ניצח. ../images/Emo98.gif

*אח או אחות? *בוקר או לילה?

../images/Emo121.gifאעה, קייP:

אחות, כי אח שלי הוא כזה... זכרXD ואממ... לילה, למרות שאני לא בן אדם שישן הרבה. זה הרבה יותר נחמד לישון מלהיות ערהXD

קארין 555

New member
הייייי עטר

מה קורה ? הכל טוב ? באיזה שעה חזרת מבי"ס ? עשית שיעורים ? כן ? במה ? לא ? למה ?!? [ יש לך חוג? את לומדת עוד שעות אחרי בי"ס ? יש לך פנטזיה על מיקה ? יש לך משהו שמזכיר את מיקה (פריט לבוש אולי ?) יש אחים ? איך קוראים להם ? בני כמה ? מה החלום שלך ? התגשם לך פעם חלום ? את מעדיפה מחשב או טלוויזיה? ערוץ 22 או 10 ? הישרדותא ו ארץ נהדרת? נועם או מולי ? קיציס או פרדימן ? מי מצחיק אותך? מי מעציב אותך ? ממה את מתבאסת ? ממתי בכית פעם אחרונה? מה יהיה רשום על המצבה שלך(חס וחיללה טפו טפו פשוט זה מהשאלונים של יאיר לפיד ! ) עם איזה מפורסם היית רוצה לשבת בבית קפה ? לונה פארק או נחל בחיק הטבע ? אולמרט או ביבי ? היית פעם בדיאטה ? נגד מה את ? את צמחונית? את טבעונית ? טבעת פעם ? המבורגר או פיצה ? מה הפדיחה הכי גדולה שלך ? איך קוראים לחברה שלך הכי טובה ? בת כמה את רק? איך אני בתור מראיינת ? נהנת ? אז ביי ?

../images/Emo121.gifנמנמ^^

מה קורה ? בסדר הכל טוב ? לא באיזה שעה חזרת מבי"ס ? 1 עשית שיעורים ? לא כן ? במה ? אני אעשה אח"כ בלשון לא ? למה ?!? [ כי יש לי רק בלשון וזה לוקח לי 5 דקות יש לך חוג? לא היום את לומדת עוד שעות אחרי בי"ס ? לומדת ספרדית:) יש לך פנטזיה על מיקה ? לא פנטזיה, אני לא אוהבת תלתלים. אבל הוא מדהים. 3> יש לך משהו שמזכיר את מיקה (פריט לבוש אולי ?) אמ... כל החיים שלי נורא מנצנצים, זה נחשב? יש אחים ? איך קוראים להם ? אח אחד שקוראים לו ערן בני כמה ? 18 מה החלום שלך ? יש יותר מדיי התגשם לך פעם חלום ? כן, הלכתי להופעה של טוקיו הוטל^^ את מעדיפה מחשב או טלוויזיה? מחשב ערוץ 22 או 10 ?
הישרדותא ו ארץ נהדרת? ארץ נהדרת, אני לא רואה הישרדות נועם או מולי ? מי? קיציס או פרדימן ? >> מי מצחיק אותך? הרבה אנשים מי מעציב אותך ? אממ ממה את מתבאסת ? מהעולם המחורבן הזה ממתי בכית פעם אחרונה? לפני חמש דקות:) מה יהיה רשום על המצבה שלך(חס וחיללה טפו טפו פשוט זה מהשאלונים של יאיר לפיד ! ) Someone save my soul tonight, please, save my soul סתם, לא יודעת. אולי So long and goodnight עם איזה מפורסם היית רוצה לשבת בבית קפה ? ג'רארד וואי, או עם יו. לונה פארק או נחל בחיק הטבע ? אממ... אולמרט או ביבי ? איכ, אפחד מהם. היית פעם בדיאטה ? מיני דיאטה, סוגשל. נגד מה את ? החברה המזדיינת הזאת. את צמחונית? כן את טבעונית ? לא טבעת פעם ? אולי כמעט המבורגר או פיצה ? פיצה, אני צמחונית. מה הפדיחה הכי גדולה שלך ? חחח האמת זה קרה לי ממש לפני כמה ימים. הייתי עם חברות בסנטר, וחברה שלי שאני כל הזמן צוחקת עליה שהיא הומואית אמרה לי "אה, ואני עוד הומואית?!" אז אמרתי בקול רם כזה "איי'מ פראוד טו בי גיי!" ואיזה זכר(שבעצמו נראה קצת גייXP) הסתכל עליי וחייך
איך קוראים לחברה שלך הכי טובה ? אין לי חברה -הכי- טובה, אבל הבן אדם הכי חשוב לי כרגע זאת יובל, אני חושבת. בת כמה את רק? 16 איך אני בתור מראיינת ? אחלה נהנת ? כע אז ביי ? בייביי הודגש באמצעות מדגישומטיק

helen333

New member
"אממ" זאת לא תשובה, את חייבת לענות P:

מאלעשות, אלה החוקים. זה כל הקטע. לישאול ת'שאלות הכי גסות שיש, הכי מעצבנות. בגלל זה קוראים לזה "הקורבן". *מי מעציב אותך? *לונה פארק או נחל בחיק הטבע ?

helen333

New member
וואלה? אז "חחח" זה גם תשובה!!

טוב שלא..חח. אמורים לישאול תשאלות הכי גסות ומביישות בעולם ולא לענות עליהם "אממ" או "חחח" או ":O"..כי זה ניקרא להיפסל. ~-~ אבל תעשי תחוקים איך שבאלך P: רק תשרשרי לי הודעה מה אפשר להגיד ומה לא. "כלב"

miriams4

New member
אבל אפשר נגיד לאיודעת ואממ זה כמו לאיודעת!

כי אם אני באמת לא יודעת? משקפיים ארורות!!הן היו רופפות אז רופפתי אותן עוד קצת..

../images/Emo121.gifחח אוקי, אוקי../images/Emo3.gif

מי מעציב אותי? בעיקר ההורים שלי, ואני. כןכן, אני מעציבה את עצמי. בוהו |חותכת| ואמ, לונה פארק, כיכי... נחל בחיק הטבע זה גיקי. אבל בכלליות אני מעדיפה בכלל ים

../images/Emo121.gifפיטה.

באתי להגיד שאני לא מכירה עוד יובל, אבל אז נזכרתי שאני כן

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifהיכוני לשאלותיי השאלתיות../images/Emo122.gif

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? יש לך וילון בחדר? באיזה צבע? כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?
(ד"א-אני שמה לכולם תמיד את אותו שאלון..)

../images/Emo121.gifקולולולולוש~

היי! האלוD: מה קורה? הכל גיי הכל בסדר? אהא מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? האייפוד שלי? העכבר של המקלדת? לאדעת, כל דבר שנמצא על השולחן שליXD תסתובבי. אוקי|בוב| מה הדבר הכי גדול שאת רואה? או הדלת של החדר, או הארון. תלוי עד כמה יש לי כוח להסתובב
והכי קטן? מדבקה על הדלת?
כמה שעות רצוף את יכולה לישון? אממ... בואו נראה... אם נניח ביום שבת אני הולכת לישון בסביבות 11-12, ומתעוררת, נניח, בסביבות 10-11... זה אומר משהו כמו 12 שעות? יש לך אחים? אהא~ כמה? אחד^^ היית רוצה עוד? הממ רק אולי אח/ות תאומ/ה, אבל ברמת העיקרון טוב לי ככה:) מה הצלצול שלך בפלאפון? אוקיאוקי, זו חתיכת חפירה!
הצלצול הכללי שלי זה- Hedafirst for halos של MCR ויש לי גם חלוקה לקבוצות: משפחה-> Freunde bleiben של טוקיו הוטל חברים-> Get off של סינמה ביזאר וגייקושקושצ'אנים(שזו קבוצה של 4 בנות^^)-> Another gay sunshine day, של נאנסי סינטרה, מתוך הסרט אנט'ר גיי מובי^^ איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) אממ שנייה אני אעלה למעלה לבדוק
"סלייטלי ביזאר, בואו לעצב כוכב אמיתי משלכם!" מה השעה? 18:26 בת כמה את? 16 ו5 ימים כמה זוגות נעליים יש לך? אוה... יותר מדיי
אבל אני בעיקרון הולכת פחות או יותר עם 3. אבל אממ טכנית יש לי... ~הולכת לספור~ 11 זוגות
אבל שוב, אני הולכת פחות או יותר רק עם 3. מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? אוהו, יש לי כלכך הרבה, אני פשוט אובססיבית לסלבים!
אבל בעיקר ג'רארד וואי, הסולן של MCR
וגם יו, הגיטריסט של סינמה ביזאר
ואם אפשר עוד אחד, אז גם ביל קאוליץ, הסולן[ית] של טוקיוהוטלD: ואממ... גייל הארולד, AKA בריאן קיני מהכי גאים שיש... ולי וויליאמס... וזה לא יגמר פה, באמת
פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') לאT____________________T אבל את ביל ראיתי בהופעה, זה נחשב?D: שומעת עכשיו מוזיקה? אהא^^ איזה שיר? Welcome to the black parade- My chemical romance יש לך וילון בחדר? אמ, כןO: באיזה צבע? כחול
כמה תמונות/פוסטרים תלויים לך על הקירות בחדר? אבוי, הרבה
פוסטרים יש לי 11, ועוד אחד שהולך להתלות ברגע שיהיה לי סלוטייפ
ותמונות אממ יש לי כל מני מדבקות של המורדים שהדבקתי פעם
יש הרבה מהן
יש סלב שאת כל כך שונאת, שהיית רוצה שעכשיו תדרוס אותו משאית? מי? אממ... בריטני ספירס? למרות שבעיקרון אני לא מאחלת לאנשים דברים כאלה. ובנאדם שאת מכירה אישית שהיית רוצה שהוא "בטעות" ייפול לתוך פיר של מעלית והגופה שלו תירקב שם? (סתם! אבל בנאדם שאת שונאת) אממ, היטלר? אבל הוא מת כבר אז מה זה משנה. נמאס לך? אהה, לא ממש^^ טוב, לי לא.. יופיD: אבל אני צריכה ללכת בוהו>: אז.. איך היה? קולD: הודגש באמצעות מדגישומטיק

gabi2410

New member
מוחעחעחע

דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: מיקום בארץ: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? יש חבר/ה: יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כינויים אחרים שלכם: צפית בתוכניות ילדים: עדיין צופה בתוכניות ילדים: היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): איפה היית רוצה לגור: במה אתה רוצה לעבוד: עבדת פעם?: איפה?: זה או זה ספר או סרט? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? בהצלחה

../images/Emo121.gifאני רעבה. ../images/Emo88.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עטר~ או מייקי. או ליירה. איך שבא לכן
גיל: 16 וחמישה ימים^^ מיקום בארץ: תל אביבושצ'אן~ מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6. והייתי צריכה להגיד את המספר איזה חמש פעמים כדי להזכר
מהו מספר המזל שלכם? אממ אין לי אחד כזה. אבל אני מתה על המספר 2, כי היומולדת שלי מלא בו
כמה חברים טובים יש לכם? מספיק^^ יש חבר/ה: לצערי לא>: יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? אמ... את הפאנקראש או את הקראש? סתם, לא, אין ממש קראש. אבל... אממ... כן. בקיצור- יש כמה אנשים שאם הם היו מציעים לי, הייתי מסכימה. בואו ננסח את זה ככה. כינויים אחרים שלכם: כינויים AS IF כינויים בתפוז, או כינוי לשם? בכל אופן, אממ הכינוי היחיד שלי זה טר או טרטר או טרע או טרי או דברים כאלהOם צפית בתוכניות ילדים: ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן עדיין צופה בתוכניות ילדים: ככככככככככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: נראה לי מספיק
מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: וטרינרית? בונאה, אני לא זוכרת
אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה, לצערי הרב איפה היית רוצה לגור: או יפן, או באמ איזושהיא שכונה בשם קסטרו בלוסאנג'לס אומשו כזה, שזו שכונה כזאת של גייז. או בברלין. במה אתה רוצה לעבוד: סופרת, עורכת דין או פסיכולוגית. אבל רוב הסיכויים שאני אהיה סופרת. עבדת פעם?: איפה?: אממ... לא;; זה או זה ספר או סרט? תלוי. בד"כ אני מעדיפה לראות סרטים, אבל אם זה סרט שמבוסס על ספר- כמובן שספר. שחור או וורוד? ביחד
עט או עפרון? מעדיפה לכתוב עם עפרון, אבל יש לי אובססיה לעטים צבעונייםP: מחשב או טלוויזיה? מחשב^^ שער ארוך או קצר? ארוך
מיקי מאוס או פו הדוב? פוD: כלב או חתול? חתול
פקצות או ערסים? NEITHER! מים או קולה? מים^^ מעיל או סווטשרט? סווטשרט^^ מתמטיקה או ספרות? ספרות דאאאאאאאא שניצל או פסטה? פסטה, אני צמחוניתP: מסנג'ר או אייסיקיו? מסן~ פסח או חנוכה? אממ... אממ... אממ....... מצד אחד בפסח יש חופש ארוך, אבל חנוכה זה בחורף, ואני ממש אוהבת את הנרות כי אני פירומניתX: אז חנוכהP: חסה או כרוב ניצנים? חסהX_X ספגטי או מקרוני? ספגטי!!! גלידה או ארטיק? ארטיק^^ מגנום או מגנום לבן? אמ לאדעת לא אכלתי לא את זה ולא את זהO: תותים או דובדבנים? תותים
עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד, ברור! בשר או עוף? NEITHER, אני צמחונית!
עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אממ... חמאה, נראהלי
אבל צ'וקלטצ'יפס זה הכי
אורז או פתיתים? אורזD: מלווח או ג'חנון? מלווח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה