הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה. הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
הקורבן השבוע:
נופר! [ נופר בוסקילה ] תהנו,שירה

../images/Emo126.gifיאא איזה טלפתיה ! חע ,

כבר פעם שנייה שזה קורה לי . [; היי נופפפפר , ,
איך זה להיות הקורבן ? , כיף ? , חחח ,, את יודעת ... ? לפני כמה ימים , מילאתי את הדבר הזה שך טופ 10 ... , והסברתי למה הצבעתי לכול אחד -
עכשיו דיברתי עם חברה שלי , והיא אמרה לי שזכיתי בדיסססססק !!!1
מגניב לי
חח מחר נחפור לך בע"ה .[: לילה אש .

מה טלפתיה ?:-O

כבר פעם שנייה שזה קורה לי . [; מה קורה לך ?:O היי נופפפפר , , היי מיכלי איך זה להיות הקורבן ? ,קקה בריבוע עם חומוס מעל כיף ? ,\; נייט חחח ,, מה מצחיק? את יודעת ... ?מהה? לפני כמה ימים , אהא מילאתי את הדבר הזה שך טופ 10 ... , והסברתי למה הצבעתי לכול אחד - עכשיו דיברתי עם חברה שלי , והיא אמרה לי שזכיתי בדיסססססק !!!1 מגניב לי עד הגג תביאי חצי דיסק
חח מחר נחפור לך בע"ה .[: בעזרת ה' אם ירצה השם D ; לילה אש . גמלך !

../images/Emo126.gifרק בעזרתו . D; חע . [;

חח פעם שנייה שזה קורה לי - כאילו נכנסתי לפורום ובדיוק דקה לפני שירה פתחה הודעה . P = וברור שאני יביא חצי דיסק ... , אפילו 4\3 . D = x3

MaStuLa76

New member
שלום , האם הגעתי אלייך ?

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. ועוד שאלותש כאלה : הייף האן אתה רוצה אותי? אתה בטוח ? לא כדאי לך . אני לא כשר. כן. לא חושב. אבל זה הגיוני ? מה באמת ? אבל הן עד כדי כך ארוכות? אז תקח מספריים, נו תגזור. מה אתה דביל? לא מצליח? חבל. לא! אני לא גוזר לך. זה שערותיך לא שערותיי. לא נעים. למה? לא ניראה לי . ממש. כאילו שזה .. מה? אתה בהרייון? כמה זמן? ממי? בוגד.

כניראה שכן \;

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו?שלא יהיה קמצן \; איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם?קמצנות רכושניות ,שטלתנות , יש מלא איזה תחום מעניין אותך?מחשבים ,..... איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?נאממ מחפש בעל , אוהב , לומדת מקצוע שאני יעסוק בו ,נאממ ומוציאה תואר או מה שזה לא יהיה מה הדיסק האחרון שקנית?לא קניתי
אולי של שריתת חדד בכיתה ה'?:S בשוק \; אשליות מתוקות D ; מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה?את דודה שלי אמרתי לה את האמת [?!] איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון?נננאמ , לודעת ;\ את רכושנית?הכייי ךא מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים?דילב , כי אנחנו מכירות מ ל א זמן D = יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק?נאמ כל הימים : P מה המקום בארץ הכי יפה:הים איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך?אממ גבוה שחום , עיניים בהירות ! ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. נאממ , יש שתי מחשבות , אחת לגן עדן כזה שיש שם את כל האנשים שמתו שאת מכירה או שפשוט מתים \; ואין חיים ! ועוד שאלותש כאלה : היי האם אתה רוצה אותי?הכי שבעולם
אתה בטוח ?שיא הבטיחות לא כדאי לך .כדאיי אני לא כשר.אוהב לא כשר כן.\; לא מענין לא חושב.כןןן תחשוב זה בריא אבל זה הגיוני ?מאווווד! מה באמת ?באמת באמת אבל הן עד כדי כך ארוכות?שערותיך ארוכות :( אז תקח מספריים,לאא זה יעשה מגרד נו תגזור.\; אני מפחחחד מה אתה דביל?|; כןן אני דביל ופחדן :( לא מצליח?לא מנסה! חבל.מאוד :(( לא!כככככככככככן אני לא גוזר לך. \; אני לא מעונין זה שערותיך לא שערותיי.אנחנו בשותף לא?:O לא נעים.מה לא נעים אבל הבטחתי:( למה?כייי את עומדת על המילה שלך! לא ניראה לי .כןןןן לי ניראה ממש.ממש ממש כן כאילו שזה ..שזהה שזה של שתינו מה?ככןןן אתה בהרייון?כןן
כמה זמן?כמה שנים טובות ממי?אתה לא מכיר בוגד.\ : לא ! אני לא אספר יותר

../images/Emo108.gifנופרררררר:]]]

היי:] מה נישמע?.. שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? מה הצבע האהוב עלייך? מה סיגנון המוזיקה שאת אוהבת לשמוע? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר?. ומה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?. ממה את הכי מפחדת? מה הדבר שבחיים לא תעשי? באיזו שעה קמת היום? את יודעת שאת מעצבת תמונות מאד מאד יפה? ואת יודעת שאני אוהבת אותך? חחח... טוב זהו אין לי עוד מה לשאול.. אוהבת אותך!

מרייייייוש D ;; :p

היי:] היייי מה נישמע?..הכלל טוב מה איתך ( ; שמחה שבחרו בך להיות הקורבן?חעחעחע לא רציתי כ''כ ;] אבל עכשיו שאני רואה זה דווקא מאוד נחמד , שירלי ? חכי חכי D ;; מה הצבע האהוב עלייך?אממ חום :p מה סיגנון המוזיקה שאת אוהבת לשמוע?מזרחית ( ; מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר?.פותחת תעיניים [?!] חח סתם עושה פיפי שותפת יידים פנים מצחצחת שיניים וישר למחשב D = ומה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?.אומרת שמע ישראל :) ממה את הכי מפחדת?מהמוות \; מה הדבר שבחיים לא תעשי?בנג'י ?:O או רכבת הרים וכאילו . באיזו שעה קמת היום?ב12 , רציתי לקום מוקדם ולא כמו אתמול ב6 בערב ,\; מתבזבז לי כל החופש \; את יודעת שאת מעצבת תמונות מאד מאד יפה?חחח לעע ,\; אייכ . ואת יודעת שאני אוהבת אותך?גמממני אותך מלאמלא D ;; חחח... : P טוב זהו אין לי עוד מה לשאול..בקטנה :] אוהבת אותך! גגגגמני הכייי הכיי !

היי נופר! D:../images/Emo105.gif

את באמת עדיין לא בת 15?
את אוהבת שקוראים לך נופצ'?D: כי אני קוראת כך לחברה שלי והיא מאוד נהנת מזה! DD: נמ, היית פעם בחו"ל? מה היית לוקחת לאי בודד? כן אני יודעת שהשאלות שלי מפגרות נורא >< היה לך טעים אתמול לאכול ת'כנפיים? DDD: על איזה שיר את חורשת בזמן האחרון? נכון שהרותי הזאת מכוכב נולד זאת שמסבירה וזה, ממש גבר? DDDD: טוב, מספיקDDD: יום טוב! :)

היי רותם ! D : |צב דפוק|

את באמת עדיין לא בת 15? לא
עוד חודש בדיוק מהיום ניני D ; את אוהבת שקוראים לך נופצ'?D: חחח לאיכפת לי , \;; "נופצ'ה האוחצ'ה" חחחחחחח ככה ירדן קוראת לי :S כי אני קוראת כך לחברה שלי והיא מאוד נהנת מזה! DD: חעחע חברה שלך נהנת מדברים שוליים DDD ;; נמ, היית פעם בחו"ל?ככןן ;] לא פעם אחת D ; מה היית לוקחת לאי בודד? נאממ , מישהו שיהיה איתי לא משנה מי . והמון המון אוכל D: וכנפיים כן אני יודעת שהשאלות שלי מפגרות נורא >< לאא נורא לא נורא D ; היה לך טעים אתמול לאכול ת'כנפיים? DDD:מאווד הם שמו ניראלי איזה משהו שלא משביע ולא הפסקתי לאכול :( על איזה שיר את חורשת בזמן האחרון?נאמ כל מיני שירים דניאל , של בועז , של נדב , ו2 שירים באנגלית שהורדתי משין אחד . נכון שהרותי הזאת מכוכב נולד זאת שמסבירה וזה, ממש גבר? DDDD: כככככן !!! היא עושה מתי שיש שיר קיצבי לעשות ככה , ואני בכוונה מנופפת לה .. מתי שיש שירר רגוע לנופפף ואני בכוונה עושה מה שהיא ביקשהה בקיצבי אז היא עושה יש פה ילדה שכניראה לא הבינה שאני אומרת ככה אז היא עושה ככה D ;; טוב, מספיקDDD: מספיק ודי D ;1!! יום טוב! :) יומ''ט מזל''ט לאחותך החמודה

MaStuLa76

New member
היי חתיך [:

אתה אוהב גמבה? ובמבה? וחציל? ושום? ופלפל? ולפאפל? ועגבניה? ~אני רושמת לא להציף בשאלות ואני מציפה~

היי כוסון על חלל *חעחע רותם D ;;*

אתה אוהב גמבה?יאפפ ובמבה?יאפ וחציל?בע ושום?בע ופלפל?כןן אבל גמבה ופלפל זה ת'ו דבר לא ?:O חחח אם חריף אז לא ולפאפל?כה ועגבניה?כהה ובמיוחד עגבניית תמר DDDD=

חן XD

New member
../images/Emo180.gif נופר..חח D:

בואיי נעשה את קצר ולענייין : האם את פרוצה\זולה\? תחשבי לפני שאת עונה ! D:

חןןןן D ;

אוקי D: ננננננננננננננאמ *נופר חושב* ככן D ;; 1 !!! החלטתי לספר לכולם ><" . אני פרוץ ; ( ...................... ע''י חחחןן ^ ^ ' ............ בוזגלו >_< ~ אהוווובתי DD - ...;<>;

חן XD

New member
../images/Emo180.gif בא לי עוד:]

את אוהבת קווקזים? נכון שהם הכי יפים? ומתוקים? וחמודים? זהו :] פרשתי ואני שונאת אותכם. ביי

../images/Emo10.gif ראיתי את המילה קווקז חשכו עיניי !!

את אוהבת קווקזים?טראומה נפשית*הלם קרב* נכון שהם הכי יפים?:( אניי עצוב ומתוקים?כנ''ל וחמודים?מפחידים :( זהו :] פרשתי תילללך !@!1 ואני שונאת אותכם. ואותי? ביי ללא אתה חתייך :(

למעלה