הקורבן

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, D =

* הייתי חייבת * עמית ? , לא מכולת - מ-ק-ולת .
חע , D; ביצת הפתעה של קינדר ?! , אני גם רווווצה !!!1 עכשיו שירה תבוא ותגיד ששוקולד זה משמין ולא בריא לשיניים , , זה מסדריק .
גמני ראיתי את הפרק הזה . xD

MaStuLa76

New member
שוקולד משמין ומקלקל את השיניים !

חח אל תגיבי לי אל תהרסו את השרשור של שירלי.

../images/Emo41.gif עמיתיייייייי

מה קורה? בסדר עייפה לענות לכולם? כן נכון רוב השאלות אותו הדבר? כן גמלי זה היה ככהD; אבל זה כיף להיות הקורבן את מרגישה מיוחדת נכון? חח כן אבל עוד יומיים השרשור ירד וכבר לא תרגישי ככה סתם לא באתי להרוס לך באתי לשאול אותך שאלות [; את גם מכנופיית דב"ח? לאאאאא :| זה כנופיית אוהבי דניאל בן חייםD: המצאה שליD= נכון מגניב? כן אז את גם מהאלה שאוהבות אותו? לא אני אוהבת את בועז מה את חושבת עליו? חמודדדד איזה מוזיקה את שומעת? הכל חוץ מדיכאון ורוק כבד את מכירה את זה שאת קמה בבוקר ונתקע לך שיר בראש וכל היום את שרה אותו? כן מה השיר האחרון שנתקע לך בראש? את יפה כ"כ יפה הכי יפה בעולם את שרה יפה? לא יש לך בית גדול?D: אפשר להגיד נכון השאלות שלי מה זה לא קשורות אחת לשניה? נכון מאוד גם דילב אמרה את זהD= את לסבית?D; לא את אוהבת בנים? כן אם את אוהבת בנים אני יכולה לקרוא לך "הומואית"? חחחחח
כי את אוהבת בנים וגם הומואים אוהבים בניםD; אז מה את עושה בחופש? הכל נהנת מלעשות את זה? כן את גם מהאלה שעוברים מהמיטה לטלוויזיה למחשב וחזרה למיטה? חחחחח בדיוק [שכחת את המקרר] אני כזאת בחלק מהימיםD: מי מהפורום הכי חמודה? כולן הכי יפה? אני כאילו דה הכי מצחיקה? נופר מי הבן אדם הכי חתיך שראית בחיים שלך? להתחיל לפרט נכון אורן כדורי ממש חתיך? לא והוא גם מה זה נחמד :) יש לך חבר? לא בת כמה את בכלל?! 14 וחצי מה השם משפחה שלך? נחום את אוהבת אותו?D: כן את יודעת שפעם ראיתי הודעה שלך ברשמי? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא באמת כל הכבוד ! לא יפה לבגוד בפורום תפוז וללכת לרשמי אני לא בוגדת סתם גמאני הייתי שם פעם כשאהבתי את הגיים בויז אבל אני כבר לא נכנסת לשם כל יום המנהלים האלה תוקעים לך עוד חוקים אפילו לנשום כבר אי אפשר שם וגם סתם לא מעניין שם כבר לא ממש אכפת לי מהבנים נכון שאנחנו פורום יותר טוב מהרשמי? נכון כואב לך משהו עכשיו? כן תפוס לך משהו? לא זה בגלל שאת מרימה משקולותD: אני לא באמת יודעת אם את מרימה משקולות אבל היה בא לי להגיד! את יודעת שאומרים שמגיל 11 לא מומלץ להרים משקולות עד גיל 18 כי זה עוצר את ההתפתחות? כן נשארים נמוכים מתאים לי להיות דוקטור הא?D; אה הא בואי נתערב שאני יותר חזקה ממך! נעשה תחרות מי מרימה משקולות יותר כבדות אני ינצח תיראי הא?! איזה שרירים יש לי בידיים?! פשששששששש איפה את גרה? טבריה יש קרוב לבית שלך איזה סופר/מכולת? כן יופי כי בא לי שוקולד לכי קני לי ... לא בא לי חזרת? מה קנית? ביצת הפתעה?! יאמי! תודהP= את בטוחה שהתחרפנתי הא?D= כן אז רק שתדעי שאני תמיד קצת מוזרה אבל מתרגלים רוצה להיות חברה שלי? כן את מתחרטת שענית על השאלות שלי?D: כןן טוב אני אני ילך, מקווה שנהנת אפילו קצת ביי ביי לך ..... ביי :]

../images/Emo204.gif שירללליי [:

שאלות: מה קורה? את באה למפגש מעריצים? בת כמה את? מאיפה? איזה מזל את? מה המאכל האהוב עלייך? מה הסדרה ההאהובה עלייך? מה הצבע האהוב עלייך? יש לך חבר? אמממ... אין לי עוד שאלות... אוהבת

../images/Emo41.gif היי בתאל ../images/Emo13.gif

שאלות: מה קורה? הכל טוב את באה למפגש מעריצים? כן בת כמה את? 14 וחצי מאיפה? טבריה איזה מזל את? קשת מה המאכל האהוב עלייך? קוסקוס מה הסדרה ההאהובה עלייך? ארתור מה הצבע האהוב עלייך? ירוק יש לך חבר? לא אמממ... אין לי עוד שאלות... טוב שכך כבר נמאס לי אוהבת
גם אני

../images/Emo108.gifהייי שירליי=)

מה נישמע? מה חדש? מאיפה את? בת כמה את? את אוהבת את אדם נכון? האאאאא... מה המאכל האהוב עליך? מה תעשי אחרי שתעני על השאלון שלי? טוב.. מה עשית היום? חח אין לי עוד מה לשאול.. אמממ..מה את מעדיפה?שוקו או קפה? הא חח.. לאיזו כיתה את עולה? באלך כבר שיהיה בית ספר? אני כן רוצה שיהיה בית ספר משעמם לי בבית:[[ טוב זהו:] לילה טוב

../images/Emo41.gif היי

מה נישמע? הכל בסדר מה חדש? הכל יבש מאיפה את? טבריה בת כמה את? 14 וחצי את אוהבת את אדם נכון? כן
האאאאא... מה המאכל האהוב עליך? קוסקוס מה תעשי אחרי שתעני על השאלון שלי? יענה על של נופר טוב.. מה עשית היום? כלום חח אין לי עוד מה לשאול.. אמממ..מה את מעדיפה?שוקו או קפה? שוקו הא חח.. לאיזו כיתה את עולה? ט' באלך כבר שיהיה בית ספר? לא אני כן רוצה שיהיה בית ספר משעמם לי בבית:[[ טוב זהו:] לילה טוב .... לילה טוב

הייי שירק'להה

באלי שוב :- D משעממם רצח :] מה נישמע שירלי? ראיתי כוכב נולד? הראו מללא אותי ואת חן . חהחה אתמול הייתי ופגשתי את לינוי מהפורום , את רוצה לבוא שבוע הבא? טוב אז דברי איתי :] ישלי הסעות . :) מה עשית היום? מתי קמת ? מתי את מתכוונת ללכת לישון ? מה מתכננת למחר ? נחממד :] את באה בטוח למפגש מעריצים ? איך ?, תבווואי איתנו יהיה מצחייק מאווד מאווד ברכבת D ;; מה ככה ? , מה את עושה עכשיו ? שומעת שירים ? אם כן איזה ? מה את הכי אוהבת לעשות? מי החברה הכי טובה שלך ? איזה אח את הכי אוהבת ? עם מי את הכי רוצה להיות עכשיו .? למה ? יש מישהו שאת אוהבת? נווו בואי אני יסדר לך אותו D ;; אדם קוף ? חח אל תעני שאלה רטורית D ;;;;; ואני אמשיך ואגיד את זה :D מה עשית בחופש שהכי נהננת ממנו ? מה את מתכננת לעשות שתהני בו ? או שאת חושבת שהכי תהני בו? לאיזה הופעה את מחכה של הגיים בויז? מתי היא ?, סבבה ( ;; שתיהיה לך שבת שלום :) נ'י אוהבת אותך !!

../images/Emo41.gif היי שוב את ../images/Emo6.gif

באלי שוב :- D משעממם רצח :] מה נישמע שירלי? הכל טוב ראיתי כוכב נולד? כן הראו מללא אותי ואת חן . חהחה אתמול הייתי ופגשתי את לינוי מהפורום , את רוצה לבוא שבוע הבא? כן טוב אז דברי איתי :] ישלי הסעות . :) מה עשית היום? כלום מתי קמת ? 3 וחצי מתי את מתכוונת ללכת לישון ? לא יודעת מה מתכננת למחר ? אממ נחממד :] את באה בטוח למפגש מעריצים ? כן איך ?, לא יודעת בבוס תבווואי איתנו יהיה מצחייק מאווד מאווד ברכבת D ;; מה ככה ? , ככה ככה מה את עושה עכשיו ? עונה על השאלון שלך שומעת שירים ? לא אם כן איזה ? מה את הכי אוהבת לעשות? לישון מי החברה הכי טובה שלך ? יש מלאאא איזה אח את הכי אוהבת ? כולם עם מי את הכי רוצה להיות עכשיו . ? אדם למה ? כי אני מתגעגעת אליו יש מישהו שאת אוהבת? כן נווו בואי אני יסדר לך אותו D ;; אדם קוף ? חח אל תעני שאלה רטורית D ;;;;; ואני אמשיך ואגיד את זה :D
מה עשית בחופש שהכי נהננת ממנו ? הלכתי ליד שטרית וראיתי את הגיים בויז מה את מתכננת לעשות שתהני בו ? או שאת חושבת שהכי תהני בו? אע ?
לאיזה הופעה את מחכה של הגיים בויז? מרום הגליל טבריה מתי היא ?, 2.8 ... 21.8 סבבה ( ;; שתיהיה לך שבת שלום :) נ'י אוהבת אותך !! גם לך אני מתה עלייך

למעלה