הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה. הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
הקורבן השבוע:
שירלי! [ שירלי יוסף ] תהנו,שירה

MaStuLa76

New member
היי שירקי'לה [:

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. בי שירק'לה [: [ולא , אני לא מתכוונת לגוון בשאלות בזמן הקרוב XD]

../images/Emo41.gif היי שירל'ה

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? חברותי איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? משחק איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אממ נשואה מה הדיסק האחרון שקנית? של הגיים בויז מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? לא זוכרת אני ילדה טובה לא מעליבה איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? סגול את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? אממ אין כזה דבר יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? משתעממת מה המקום בארץ הכי יפה: טבריה חח
איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? סקסי קטן עם ריבועים חשוב ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. לגן עדן חיים כזה בכייף בי שירק'לה [: ביי שירלההה

../images/Emo126.gifהיי שירלי . [:

את זוכרת באיזה תאריך הגעת לפורום ? , את עדיין אוהבת את אדם כמו פעם ? , את אוהבת עוד מישהו \ מישהי חוץ מאדם ? , אהבת מישהו \ מישהי פעם ? . חיחיחיחי ,, אני ימשיך מחר ... , D; פשוט רציתי להיות ראשונה . xD חע , סתם . D =

../images/Emo41.gif היי ../images/Emo13.gif

את זוכרת באיזה תאריך הגעת לפורום ? 21.4.07 את עדיין אוהבת את אדם כמו פעם ? כן את אוהבת עוד מישהו \ מישהי חוץ מאדם ?כן אהבת מישהו \ מישהי פעם ? מישהו כן חיחיחיחי ,, אני ימשיך מחר ... , D; פשוט רציתי להיות ראשונה . xD חע , סתם . D = תמשיכי גם ככה משעממםםם לי

../images/Emo126.gifלהלהלהלה , , [:

היי שירלי ? , מה את עושה בשעה כ"כ מאוחרת ערה ועוד בפורום ? , O; חחחח , , D; נאאאמ בקשר לשאלות ששאלתי אותך ... , את מי אהבת ואת מי את אוהבת ? , כאילו תני שמות . :) חם לי , , גם לך ? . אה ? , מה לא ? , O; רציני ? , איייך ? , אני מזיעה פה כמעט . את ילדה מוזרה !!!1
מה ? , אפילו קר לך ? , איך ? , אה ? , אהה ? , אההה ? , אימא'לה !!!1 הרגשתי שטיפס עליי ג'וווווק , איייזה מפחיד . |: חחחחח רוצה נספר לך סיפור מצחיייק ? , D = הוא קרה לי יום . כן ? , אה ? , אה ? ,, אה ? ,,, טוב . [: טוב אז היום אני ואחותי באנו להוריד להנאתנו את כלבתנו [ D = ] למטה , לעשות את צרייכה . פשוט היה מאוחר בגלל זה הורדנו אותה יחדיו . טוב אני הזמנתי את המעלית ואחותי הייתה עדיין בבית , לקחה מסטיק . D = לפתע פתאום הדלת של השכנה נפתחה , , ומי יוצא ? , איייזה אחד , יפה כזה , חע . D; ואחריו עוד מישהו נחמד. אז אני כזה לא רציתי לרדת איתם יחדיו במעלית , וחכיתי לאחותי . אז עברתי לידו כזה , אז השכנה עושה לו - תזהר מהכלב . [ למרות שזאת כלבה ] ... , D = אז הוא עושה בגיחגוח - 'ממה ? , מהרוטווילר ? ,' [משהו כזה] לפתע פתאום , בלי שום הזהרה , בלי שום הודעה מוקדמת ... - הכלבה שלי קפצצה עלייייייייו , נבחה כזה .
כמעט נשחה אותו , יש לו מזל שתפסתי אותה . והוא כזה נבהל , אבל הוא שיחק אותה גבר גבר , xD ואני מול הפרצוף שלו , מסתכלת עליייו ומתפקעעעעעעת !!!!!1
חחחחחחחחח טוב זה היה מצחיייייק , וזאת הייתה חפירה .
אז נראלי שאני יפסיק לחפור ואלך לי ... , לטייל לי ,, בבית ,, לבד ,, בלי אף אחד ,, ; ( חע . D; איך הסיפור ? , יפה ? [x חיחיחחייח [; יאללה לילה טוב יפתי .

שלהלהללהה

היי שירלי ? ,היי מיכל מה את עושה בשעה כ"כ מאוחרת ערה ועוד בפורום ? , O; חברה שלי לא נותנת לי לישון חחחח , , D; נאאאמ בקשר לשאלות ששאלתי אותך ... , את מי אהבת ואת מי את אוהבת ? , לא צריך חחח
כאילו תני שמות . :) חם לי , , גם לך ? .כן אה ? ,אה הא מה לא ? , O; רציני ? , אמממ איייך ? , ראית מזה אני מזיעה פה כמעט . את ילדה מוזרה !!!! מה ? , אפילו קר לך ? , כן איך ? , המזגן עליי אה ? , הא אה אהה ? , האהאאהאהאהאה אההה ? ,אהאהאהאהאהאאהאהאהא אימא'לה !!!1 הרגשתי שטיפס עליי ג'וווווק , איייזה מפחיד . |: חחחחח רוצה נספר לך סיפור מצחיייק ? , D = כן :D הוא קרה לי יום . כן ? , כן אה ? , .... אה ? ,, אה ? ,,, טוב . [: טוב אז היום אני ואחותי באנו להוריד להנאתנו את כלבתנו [ D = ] למטה , לעשות את צרייכה . פשוט היה מאוחר בגלל זה הורדנו אותה יחדיו . טוב אני הזמנתי את המעלית ואחותי הייתה עדיין בבית , לקחה מסטיק . D = לפתע פתאום הדלת של השכנה נפתחה , , ומי יוצא ? , איייזה אחד , יפה כזה , חע . D; ואחריו עוד מישהו נחמד. אז אני כזה לא רציתי לרדת איתם יחדיו במעלית , וחכיתי לאחותי . אז עברתי לידו כזה , אז השכנה עושה לו - תזהר מהכלב . [ למרות שזאת כלבה ] ... , D = אז הוא עושה בגיחגוח - 'ממה ? , מהרוטווילר ? ,' [משהו כזה] לפתע פתאום , בלי שום הזהרה , בלי שום הודעה מוקדמת ... - הכלבה שלי קפצצה עלייייייייו , נבחה כזה . כמעט נשחה אותו , יש לו מזל שתפסתי אותה . והוא כזה נבהל , אבל הוא שיחק אותה גבר גבר , xD ואני מול הפרצוף שלו , מסתכלת עליייו ומתפקעעעעעעת !!!!!1 חחחחחחחחח טוב זה היה מצחיייייק , וזאת הייתה חפירה . אז נראלי שאני יפסיק לחפור ואלך לי ... , לטייל לי ,, בבית ,, לבד ,, בלי אף אחד ,, ; ( חע . D; איך הסיפור ? , יפה ? [x מאוד
חיחיחחייח [;

חן XD

New member
../images/Emo180.gifהיי שירלי :]

מה נשמע ? לאיזה כיתה את עולה? מה אתאוהבת לעשות? מה את אוהבת לאכול? ים או בריכה? למה? 5 דברים שלא ידעתי עלייך? יש לך אחים ? כמה? בני כמה? אייסי או מסן ? ושאלה לסיום: עד כמה את רוצה מפעל מ-1-10 ?! (אתם לא תבינו)

../images/Emo41.gif היי חן

מה נשמע ? הכל טוב לאיזה כיתה את עולה? ט מה אתאוהבת לעשות? כל מיני דברים מה את אוהבת לאכול? קוסקוס ים או בריכה? בריכה למה? כי בבריכה אין דגים 5 דברים שלא ידעתי עלייך? אני נשואה גרושה אני בהריון מהסדין יש לך אחים ? כן כמה? 3 בני כמה? 19 20 9 אייסי או מסן ? איסיי ושאלה לסיום: עד כמה את רוצה מפעל מ-1-10 ?! (אתם לא תבינו) 10000000000000 בואי נפתח כבר

נהנהנהנה שירליי נחום נבלה :]

חח סתם את יודעת שאני צוחקת מואה מואה מואה . כןן התחרפנתי , סתכלי תשעה ,... |;;;;;;;; קמתי מוקדם בגלל ההתרגשות , זאת חן הכניסה אותי לזה "מחר כוכב נולד מחר כוכב נולד" \; זה עשה לי נידנודי שינה :( טוב כוסיית :] מה ניש'? מתי קמת? לממה? מתי הלכת לישון? חע , לאיזה כיתה את עולה? מתרגשת ? לעלות לכיתה , פייי שירלללי יכוסע באלך לעשות לי ילד או שתיים ?: ] ייאי , חלום לאור יום ! . מה ככה כוסית על חלל? מה מתחננת לעשות היום ? אההה נייס ; ] מה התוכניות שלך לחודש הקרוב ? אני נימצא בתוכניות ? יאי , אז אני יראה אותך במפגש בעזרת ה' ישתבח שמו , ! מה את עושה כרגע? שומעת שירים ? אהה איזה שיר? יפפפפפפה , איךךך היה איתי בוידיאו ביום שבת אה? חע , תספרי לכולם מה השמעתי לך מהפלאפון חוע ,: אההה וגם שרתי כפרה עלי :] איייזה כישרון שירה ישלי [שירה?!\;] חחחחחחח שירה שלא תגידי שאני לא חושבת עליך , חע , נוונוונונ שירלי ספריי משהוו חדש :] יש חבר .?? נכון אדם קוף :)?! אל תעני . שאלה רטורית . את רואה הנפיילים? בלאט ישלך הוט הוט קקי ! יס שליטה :) טוב , אז שירלילה ,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שרלילה ,:- D שמרי על טאצ' ,... אני עוד אחזור :): להלהלהל

../images/Emo41.gif היי בוסקילית נבלונת ../images/Emo6.gif

חח סתם את יודעת שאני צוחקת מואה מואה מואה . כןן התחרפנתי , סתכלי תשעה ,... |;;;;;;;; קמתי מוקדם בגלל ההתרגשות , זאת חן הכניסה אותי לזה "מחר כוכב נולד מחר כוכב נולד" \; זה עשה לי נידנודי שינה :( טוב כוסיית :] מה ניש'? הכל טוב מתי קמת? עכשיו לממה? ככה מתי הלכת לישון? אממ 3 וחצי בערך חע , לאיזה כיתה את עולה? ט' מתרגשת ? לא לעלות לכיתה , לא פייי שירלללי יכוסע באלך לעשות לי ילד או שתיים ?: ] כן יאללה ייאי , חלום לאור יום ! . מה ככה כוסית על חלל? הכל טוב מה איתך מיס תבל מה מתחננת לעשות היום ? לרדת לעיר אההה נייס ; ] מה התוכניות שלך לחודש הקרוב ? לא יודעת אני נימצא בתוכניות ? אע
יאי , אז אני יראה אותך במפגש בעזרת ה' ישתבח שמו , ! לעד מה את עושה כרגע? עונה על השאלות שומעת שירים ? לא אהה איזה שיר? 9 באב יפפפפפפה , איךךך היה איתי בוידיאו ביום שבת אה? כייף אני צריכה לשים תמונות חע , תספרי לכולם מה השמעתי לך מהפלאפון חוע ,: דורה וארתור אההה וגם שרתי כפרה עלי :] ואני רקדתי איייזה כישרון שירה ישלי [שירה?!\;] כן 10 חחחחחחח שירה שלא תגידי שאני לא חושבת עליך , חע , נוונוונונ שירלי ספריי משהוו חדש :] הכל כמו באר שבע יש חבר .?? לא נכון אדם קוף :)? ! אל תעני . שאלה רטורית . את רואה הנפיילים? לא בלאט ישלך הוט כן הוט קקי ! כמו הקקי שלי יס שליטה :) טוב , אז שירלילה ,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שרלילה ,:- D חחחחחחחחחחחחחחח שמרי על טאצ' ,... אני עוד אחזור :): להלהלהל ביי אחות שלה [של שירה]

../images/Emo135.gifשירליי [:

נחמד שבחרתי בך? D: מה המאכל ההוב עליך ? כמה חברים היו לך במשך החיים? מי הכי חשוב לך? מה היית לווקחת לאי בודד? אותי נכון? D: חחח סתתם, ביי אוהבת אותך

../images/Emo41.gif דילבייי

נחמד שבחרתי בך? כן מאוד D: מה המאכל ההוב עליך ? קוסקוס כמה חברים היו לך במשך החיים? 7 בערך מי הכי חשוב לך? אפחד מה היית לווקחת לאי בודד? אותך
אותי נכון? D: נכון חחח סתתם, ביי אוהבת אותך
גם אני

[= שירלי =]

שלום=] תגידי, למה את אוהבת את אדם ? הא,אוקיי P; זה או זה: גבוה/נמוך? שיער חלק/מתולתל/גלי? שחור/לבן? "חושב עלייה"/"את יפה" ? מזרחית/לועזית [בשירים דה D;]? נמאס לך ? לא נורא D; הממ...היה לך כבר חבר ? ממתי את מעריצה תגיים בויז O;? כמה פעמים ראית אותם?.. מתי ? איפה ? נהנת? אחלה D; הידעת שבזמן שאני כותבת את שאלות אלה אנחנו מתכתבות באייסי? יופי =] טוב .. נכון נמאס לך? אה לא!? טוב לא נורא, כי לי [?!] נמאס P: סתם,,, פשוט אין לי יותר שאלות D; ביי =]

../images/Emo41.gif [=הדרי=]

שלום=] שלוםם תגידי, למה את אוהבת את אדם ? כי הוא חתיך הא,אוקיי P; זה או זה: גבוה/נמוך? נמוך שיער חלק/מתולתל/גלי? חלק שחור/לבן? באמצע "חושב עלייה"/"את יפה" ? את יפה מזרחית/לועזית [בשירים דה D;]? אהההה שתיהם נמאס לך ? כן בקטנה לא נורא D; הממ...היה לך כבר חבר ? כן ממתי את מעריצה תגיים בויז O;? שנה וחצי בערך כמה פעמים ראית אותם?.. 2
מתי ? 10.10 ו15.7.07 איפה ? עפולה וטבריה נהנת? מאוד אחלה D; הידעת שבזמן שאני כותבת את שאלות אלה אנחנו מתכתבות באייסי? כן יופי =] טוב .. נכון נמאס לך? כן אה לא!?כןן טוב לא נורא, כי לי [?!] נמאס P: סתם,,, פשוט אין לי יותר שאלות D; ביי =] ביי

../images/Emo210.gifשיייירלייייק !!

מממ.. קודם כל , מה נשמע? מה עושה ? איך החיים? דבש נכוון1? חעחעחעחע :) תגידי, את עייפה? כואב לך הראש ? את אוהבת להיות הקורבן ? למה לא? למה כן ?! האא .. :] תגידי , מה את עושה בחופש ? מתבטלת?! יוצאת ? מבלה ? סופר לנד, לונה פארק , בריכות מימדיון שפיים וכאלה ?? אה יפפה , נהנית אחושלוווקי [ : אני סתם פה , הולכת לסבתא , הולכת לדודה ניייס :] ממ.. בת כמה את .? לאיזה כיתה את עולה ? פווי איזה גדווולה D; , ! באממת , באמא שלי! . D; נממ.. אינלי מה לשאול .. יש לך חבר ? למה ? [
] אה, טוב , מבינה אותך ; ] יאללה, אני התעופפתי, דודה שלי מכינה עוגות DD ; נמשיך אח"כ סבבה ? [אני לא בטוחה שאני יעשה לך שאלון אח"כ :D ~] בייווש :) , : * .

../images/Emo41.gif אוראליקקק

מממ.. קודם כל , מה נשמע? הכל טוב מה איתך ... מה עושה ? עונה על השאלות :p איך החיים? אחלה דבש נכוון1? נכון חעחעחעחע :) תגידי, את עייפה? קצת כואב לך הראש ? כן את אוהבת להיות הקורבן ? כן למה לא? ... למה כן ?! כי כיייף חחחח האא .. :] תגידי , מה את עושה בחופש ? עם חברות מתבטלת?! לפעמים יוצאת ? כן מבלה ? כן סופר לנד, לונה פארק , בריכות מימדיון שפיים וכאלה ?? לא אה יפפה , נהנית אחושלוווקי [ : אני סתם פה , הולכת לסבתא , הולכת לדודה ניייס :] ממ.. בת כמה את .? 14 וחצי לאיזה כיתה את עולה ? ט' פווי איזה גדווולה D; , ! באממת , באמא שלי! . D; נממ.. אינלי מה לשאול .. יש לך חבר ? לא למה ? [ ] סתם עולם חרא אה, טוב , מבינה אותך ; ] יאללה, אני התעופפתי, דודה שלי מכינה עוגות DD ; תזהרי זה משמין [הייתי חייבת] נמשיך אח"כ סבבה ? [אני לא בטוחה שאני יעשה לך שאלון אח"כ :D ~] בייווש :)

lililulu

New member
היי שירלי [:

מה קורה? עייפה לענות לכולם? נכון רוב השאלות אותו הדבר? גמלי זה היה ככהD; אבל זה כיף להיות הקורבן את מרגישה מיוחדת נכון? אבל עוד יומיים השרשור ירד וכבר לא תרגישי ככה
סתם לא באתי להרוס לך באתי לשאול אותך שאלות [; את גם מכנופיית דב"ח? זה כנופיית אוהבי דניאל בן חייםD: המצאה שליD= נכון מגניב? אז את גם מהאלה שאוהבות אותו? אני אוהבת את בועז מה את חושבת עליו? איזה מוזיקה את שומעת? את מכירה את זה שאת קמה בבוקר ונתקע לך שיר בראש וכל היום את שרה אותו? מה השיר האחרון שנתקע לך בראש? את שרה יפה? יש לך בית גדול?D: נכון השאלות שלי מה זה לא קשורות אחת לשניה? גם דילב אמרה את זהD= את לסבית?D; את אוהבת בנים? אם את אוהבת בנים אני יכולה לקרוא לך "הומואית"? כי את אוהבת בנים וגם הומואים אוהבים בניםD; אז מה את עושה בחופש? נהנת מלעשות את זה? את גם מהאלה שעוברים מהמיטה לטלוויזיה למחשב וחזרה למיטה? אני כזאת בחלק מהימיםD: מי מהפורום הכי חמודה? הכי יפה? הכי מצחיקה? מי הבן אדם הכי חתיך שראית בחיים שלך? נכון אורן כדורי ממש חתיך? והוא גם מה זה נחמד :) יש לך חבר? בת כמה את בכלל?! D; מה השם משפחה שלך? את אוהבת אותו?D: את יודעת שפעם ראיתי הודעה שלך ברשמי?
לא יפה לבגוד בפורום תפוז וללכת לרשמי
סתם גמאני הייתי שם פעם כשאהבתי את הגיים בויז אבל אני כבר לא נכנסת לשם כל יום המנהלים האלה תוקעים לך עוד חוקים אפילו לנשום כבר אי אפשר שם
וגם סתם לא מעניין שם כבר לא ממש אכפת לי מהבנים
נכון שאנחנו פורום יותר טוב מהרשמי? כואב לך משהו עכשיו? תפוס לך משהו? זה בגלל שאת מרימה משקולותD: אני לא באמת יודעת אם את מרימה משקולות אבל היה בא לי להגיד! את יודעת שאומרים שמגיל 11 לא מומלץ להרים משקולות עד גיל 18 כי זה עוצר את ההתפתחות? מתאים לי להיות דוקטור הא?D; בואי נתערב שאני יותר חזקה ממך! נעשה תחרות מי מרימה משקולות יותר כבדות אני ינצח
תיראי
הא?! איזה שרירים יש לי בידיים?! איפה את גרה? יש קרוב לבית שלך איזה סופר/מכולת? יופי כי בא לי שוקולד לכי קני לי
חזרת? מה קנית? ביצת הפתעה?! יאמי! תודהP= את בטוחה שהתחרפנתי הא?D= אז רק שתדעי שאני תמיד קצת מוזרה אבל מתרגלים
רוצה להיות חברה שלי?
את מתחרטת שענית על השאלות שלי?D: טוב אני אני ילך, מקווה שנהנת אפילו קצת
ביי ביי לך

למעלה