../images/Emo175.gifרוותתתתתתתתם . [:
בא לי שוב לחפור לך ,,, היי לסבית , [: מה עניינים ? , הכול חרא ? , יופפפפי . [: ועכשיו ? , עדיין ? , מעולללללה !!!1
אההההההמ , איתי ? , הכול דבש , למה את שואלת ? . [: משעמם לך ? , [; גם לי . מה את עושה עכשיו ? , ועכשיו ? , ועכשיו ? , ועכשיו ? , מה השעה ? , ועכשיו ? , עברה דקה ? , אההההההמ ,, אז נחכה עד שיעבור ,,,,,, כשיעבור - תגידי . [: עבר ? , טוביייייק .
אהההההמ בא לך במבה ? , ומעדן תותים ? .
למה ? ,
זה טעים !!!!
הומאית ? , אני עייפה .
גם את ? , קמתי היום \ אתמול ב - 9 .
כדאי לי ללכת לישון ? , מה השעה ? , אההה אני לא יושנת צהריים . [: לכי את לישון .
ישנת ? , על מה חלמת ? , עליי ? ,
מגנייייב לי .
תגידי , מה את מעדיפה ? , תות , פוטנה , תומי [ או שזה תימי ? ] , רותע .... ? , שכחתי מש'ו ? . אההההההמ ,,
מה זה פוטנה ? . מי המציא את זה ? , דילב לך או את לדילב ? , או שאפ'חת .
אהה מגנייייייב .
מה השעה ? . משעמם לי אשש !!!1 גם לך ? , איך השאלון לבנתיים ? , כיפי ? , טוב אני ימישך . [: איזו מילה מגנייייבה זאת - אש - , נכון ? . רותע ? , את טיפשה - אש - .
חחחחחחח מצחיייייק . xD נככככככככון ? . חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח טוב יאללה אני עייפה ,,,, למרות שצהריים ואני לא הולכת לישון צהריים , גם את עייפה ? , את יושנת צהריים ? . נראלי שאני יילך לישון . תאחלי לי לילה טוב , [: נו . נו . נו . נו . תודה .
גם לך , למרות שצהריים .
טוב , אז ,,,, אמממממ ...... , הלכתי לצ'אט לדבר עם חניק ולינוייק , את באה ? , למה לא ? , טוב לא משנה . :] כי צהריים ומשעמם שם . D; [ מה הקשר ?
] הי , רותע ? , זוכרת את ההוא הזה ?! , שדיברנו איתו פעם בצ'אט ,, שהוא אוהב את אביביק ,
נוו עם הכינו הזה - על השמש בזריחה .
מש'ו כזה , איך זה הלך ? ,
אההמ אז זוכרת אותו ? , מה איתו ? , הוא בפורום של אביב ? , מסרי לו ד"ש . [: יאללה ביי אחי . [: