הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחחחחחחחחחחחחחח רותם חחחחחחחחחחחחחחחחח

דילגת על השאלה שהיא שאלה אם את אוהבת אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גל מקווה שהבנת את התשובה D;

:)

מאיפה? חדרה בת כמה? 15 ו-4 חודשים ו-9 ימים. מאכל אהוב? בשר. סדרה אהובה? שיר שלנו,כוכב נולד. יש חבר? לא :)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifרותם D;

רותם,את חושבת שלבוא אליי זה מבצע חד פעמי לכל החיים?DDDDD;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; עכשיו קראתי ת'שיחה שלך עם נירית חחחחחחחחחח אני בריצפה, איזה דבילית את. ברור שאת מוזמנת. ואמרתי לך את זה ממזמן [: טיפש. אם כבר פה אז נשאל אותך עוד כמה שאלות: מה את חושבת על :משפשף:? ועל אונס? ועל :מוצץ:? או מציצה או איך שזה הולך D; היה לך כייף לדבר עם עמית? למדת להתמש במסן ? [רגע,איך אני משנה כינוי? ו'תצבע של המסן? יאיאיא! יש כאן משחקים!!!1] כייף להיות דביל ? :) ולהיות קורבן ? ולהחביא לגל ת'מודם? D;

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רותם,את חושבת שלבוא אליי זה מבצע חד פעמי לכל החיים?DDDDD;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; כןD= עכשיו קראתי ת'שיחה שלך עם נירית חחחחחחחחחח אני בריצפה, איזה דבילית את. ברור שאת מוזמנת. ואמרתי לך את זה ממזמן [: טיפש. יש לי זיכרון לטווח קצר D; אם כבר פה אז נשאל אותך עוד כמה שאלות: מה את חושבת על :משפשף:? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא עושה ביד!!11111 D: ועל אונס? כפרות עליו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיניים
ועל :מוצץ:? או מציצה או איך שזה הולך D; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D: היה לך כייף לדבר עם עמית? כן למדת להתמש במסן ? [רגע,איך אני משנה כינוי? ו'תצבע של המסן? יאיאיא! יש כאן משחקים!!!1] יא זונה D; כייף להיות דביל ? :) נחמד לעיתים :) ולהיות קורבן ? כן D; ולהחביא לגל ת'מודם? D; חחחחחחחחחחחחחחחחח זה הכי כיףףףףףףףף :)

../images/Emo175.gifתות ? , [:

את יודעת למה אני קוראת לך תות ? , כי שירה קוראת לך ככה . D = סתם סתם , את יודעת למה ? , אה ? , כן ? , למה ? . רוצה שאני יגיד לך ? , כן ? , אה ? , אני לא שומעת ? , מה ? , נווו דברי חזק ! טוב אני יגיד . [: כי אתמול אכלתי מעדן בטעם תוווווות . PPP = חח מגניב לי נכון ? , תודה . רוצה גם ? , אבל נגמר .
היה כייייייף ? , ספרי לחברייך . :][:

מיכל D;;;

את יודעת למה אני קוראת לך תות ? , לא כי שירה קוראת לך ככה . D = סתם סתם , את יודעת למה ? , לא אה ? , לא כן ? , לא למה ? . עמה רוצה שאני יגיד לך ? , לאD: כן ? , לא אה ? , סתמי אני לא שומעת ? , בעיה שלך מה ? , שששששש. נווו דברי חזק ! יזונה טוב? D= טוב אני יגיד . [: *אגיד.
כי אתמול אכלתי מעדן בטעם תוווווות . PPP = חח מגניב לי נכון ? , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא. זה דוחה. תודה . מה תודה,מה??!?!? רוצה גם ? , לא אבל נגמר . מזל באמת DDDD;

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, למה ? ,

היה טעיייייים .
ואהההההההמ ,, אני יודעת שרושמים אגיד , אבל זה נשמע חרשני כזה .
ועוד מעט אולי אני יחפור לך בעוד שאלון . D =

../images/Emo108.gifרותם[:

הי..:] הנה כמה שאלות.. מאיפה? בת כמה? מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה: עונה מעודפת: שמה לק? איזה צבע? עכשיו נעבור ל-זה או זה.... חריף או מלוח? תלתלים או חלק? שחור או בלונדיני? כסף או זהב? שחור או לבן? אדום או ורוד? צהוב או כתום? כחול או ירוק? סגול או חום? טראנס או ראפ? שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? הא טוב.. את כבר חשבת מי את רוצה שתיהיה הקורבן בשבוע הבא?

היי מריה[;

מאיפה? חדרה בת כמה? 15 + מזל: דגיםםםםםםםם. :) צבע אהוב: כתום צבע שנוא: ורוד פוקסיה זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינט להקה: שייגעצ עונה מעודפת: קיץ שמה לק? כן:) איזה צבע? שחור עכשיו נעבור ל-זה או זה.... חריף או מלוח? חריף D; תלתלים או חלק? חלללק. שחור או בלונדיני? שחור כסף או זהב? כסף. שחור או לבן? שחור. אדום או ורוד? אדום צהוב או כתום? כתוםםםםםםםםם. :) כחול או ירוק? ירוק סגול או חום? חום [; טראנס או ראפ? שומדבר S: שמחה שבחרו בך להיות הקורבן? חח כן.. הא טוב.. את כבר חשבת מי את רוצה שתיהיה הקורבן בשבוע הבא? אהא D;

../images/Emo175.gifרוותתתתתתתתם . [:

בא לי שוב לחפור לך ,,, היי לסבית , [: מה עניינים ? , הכול חרא ? , יופפפפי . [: ועכשיו ? , עדיין ? , מעולללללה !!!1
אההההההמ , איתי ? , הכול דבש , למה את שואלת ? . [: משעמם לך ? , [; גם לי . מה את עושה עכשיו ? , ועכשיו ? , ועכשיו ? , ועכשיו ? , מה השעה ? , ועכשיו ? , עברה דקה ? , אההההההמ ,, אז נחכה עד שיעבור ,,,,,, כשיעבור - תגידי . [: עבר ? , טוביייייק .
אהההההמ בא לך במבה ? , ומעדן תותים ? .
למה ? ,
זה טעים !!!!
הומאית ? , אני עייפה .
גם את ? , קמתי היום \ אתמול ב - 9 .
כדאי לי ללכת לישון ? , מה השעה ? , אההה אני לא יושנת צהריים . [: לכי את לישון .
ישנת ? , על מה חלמת ? , עליי ? ,
מגנייייב לי .
תגידי , מה את מעדיפה ? , תות , פוטנה , תומי [ או שזה תימי ? ] , רותע .... ? , שכחתי מש'ו ? . אההההההמ ,,
מה זה פוטנה ? . מי המציא את זה ? , דילב לך או את לדילב ? , או שאפ'חת .
אהה מגנייייייב .
מה השעה ? . משעמם לי אשש !!!1 גם לך ? , איך השאלון לבנתיים ? , כיפי ? , טוב אני ימישך . [: איזו מילה מגנייייבה זאת - אש - , נכון ? . רותע ? , את טיפשה - אש - .
חחחחחחח מצחיייייק . xD נככככככככון ? . חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח טוב יאללה אני עייפה ,,,, למרות שצהריים ואני לא הולכת לישון צהריים , גם את עייפה ? , את יושנת צהריים ? . נראלי שאני יילך לישון . תאחלי לי לילה טוב , [: נו . נו . נו . נו . תודה .
גם לך , למרות שצהריים .
טוב , אז ,,,, אמממממ ...... , הלכתי לצ'אט לדבר עם חניק ולינוייק , את באה ? , למה לא ? , טוב לא משנה . :] כי צהריים ומשעמם שם . D; [ מה הקשר ?
] הי , רותע ? , זוכרת את ההוא הזה ?! , שדיברנו איתו פעם בצ'אט ,, שהוא אוהב את אביביק ,
נוו עם הכינו הזה - על השמש בזריחה .
מש'ו כזה , איך זה הלך ? ,
אההמ אז זוכרת אותו ? , מה איתו ? , הוא בפורום של אביב ? , מסרי לו ד"ש . [: יאללה ביי אחי . [:

DDDD; איזה טיפשה את. אש.D =

היי לסבית , [: אימך לסבית. D= מה עניינים ? , הכל טובב.. הכול חרא ? , לאאא.D: יופפפפי . [: ועכשיו ? , סתתתתתמי :) עדיין ? , מעולללללה !!!1 אההההההמ , איתי ? , הכול דבש , למה את שואלת ? . [: לא שאלתיD: משעמם לך ? , [; לא. גם לי . מה את עושה עכשיו ? , שומעת מוזיקה באמפי D: ועכשיו ? , נוגעת באףD: ועכשיו ? , הש ועכשיו ? , סתמיייי מה השעה ? , 12:26 ועכשיו ? , 12:26 עברה דקה ? , חחחחחחחחחחחחחחחח לא אההההההמ ,, אז נחכה עד שיעבור ,,,,,, כשיעבור - תגידי . [: טוב DDD;;;; עבר ? , כן
טוביייייק . אהההההמ בא לך במבה ? , לא ומעדן תותים ? . איכ ;; למה ? , גועליייי זה טעים !!!! הומאית ? ,מי???.......DDDD= אני עייפה . גם את ? , לאD: קמתי היום \ אתמול ב - 9 . כדאי לי ללכת לישון ? , לכי D; מה השעה ? , 12:27 אההה אני לא יושנת צהריים . [: לכי את לישון . לא רוצה עכשיו קמתי XD ישנת ? , כןD; על מה חלמת ? , וואלה אני לא זוכרת..אבל חלמתי על משהו עליי ? , לאD= מגנייייב לי . תגידי , מה את מעדיפה ? , תות , פוטנה , תומי [ או שזה תימי ? ] , רותע .... ? , תות חח שכחתי מש'ו ? . חושחושייייייייייייייייית DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD; אההההההמ ,, מה זה פוטנה ? . מה שאת.D; מי המציא את זה ? , מה זה מי המציא את זה?DDDD= דילב לך או את לדילב ? , אאה, דילב לי XD או שאפ'חת . אהה מגנייייייב . מה השעה ? . 12:28 משעמם לי אשש !!!1 רואים D; גם לך ? , לא. איך השאלון לבנתיים ? , מזעזע כיפי ? , לאD: טוב אני ימישך . [: איזו מילה מגנייייבה זאת - אש - , נכון ? . לא D; רותע ? , את טיפשה - אש - . חחחחחחח מצחיייייק . xD נככככככככון ? . לא חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח טוב יאללה אני עייפה ,,,, למרות שצהריים ואני לא הולכת לישון צהריים , גם את עייפה ? , סתתתתתתמי כברררררר חכי מה אני יעשה לך בקורבןןןןןןןןןןן. את יושנת צהריים ? . לעיתים נראלי שאני יילך לישון . תאחלי לי לילה טוב , [: נו . לא רוצהD= נו . לללללא רוצצצה הלהלהלה D= נו . הש מיכלללל. :) נו . ליל"ט.XD תודה . גם לך , למרות שצהריים . טוב , אז ,,,, אמממממ ...... , הלכתי לצ'אט לדבר עם חניק ולינוייק , את באה ? , לאD: למה לא ? , כי אתן כבר לא שם XD טוב לא משנה . :] כי צהריים ומשעמם שם . D; [ מה הקשר ? ] הי , רותע ? , אה חומד? זוכרת את ההוא הזה ?! , שדיברנו איתו פעם בצ'אט ,, שהוא אוהב את אביביק , נוו עם הכינו הזה - על השמש בזריחה . **** על הכנרת בזריחה XD מש'ו כזה , איך זה הלך ? , על הכנרת בזריחה [; אההמ אז זוכרת אותו ? , אהאה מה איתו ? , הוא בפורום של אביב ? , לא חחחחחחחחחחח מסרי לו ד"ש . [: אבל הוא לא שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D= יאללה ביי אחי . [: ביי חומד.

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני לא מאמינה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני הלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את מעדיפה תות על פני תומי ?! אני בהלם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא להיות עצוב ~ !!!1111111

D= אז מההההה י'חמודה :) תות יותר יפה מה לעשות אבל גם תומי אל תחשבי !!!!!!!!!!11

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה .
בא לי לעשות לך עוד שאלון . xD

למעלה