נעמה נעמה נעמהההההההה $%^%$#)(!1111../images/Emo99.gif
נמנמנ, נכון שלהביא = 3 = חוברות עבודה לחופש, זה הפקרות ?!?!?!!1?11111 נכון !!!!111 זנות.
נננננננמ,באיזה קרם שיער את משתמשת ?! DDDDDD; של קרמה D= איזה שיר את שומעת עכשיו? כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה למה את לא קונה מצלמת אינטרננטטטטטטטטט !? למה. ? כי אין לי מספיק כסף !11111
יש דברים יותר חשובים נוני3> ;;כן אמא שלי לא מוציאה עוד אגורה על כל מה שקשור למחשבXD את אוהבת אותי הרבה? הכי הכי הכייי אבל הכי, הרבה ב ע ו ל ם
מה שלום סער ?...*סקסיייייייייי בוי* כפרותתתתתתת
שלומו טוב, היום אני אצלווו3> נעמצ' עוד שבוע יש לו יומולדת כפרה עלייך3> וננננננו..זה, החתיך הזה XDDDDDD נו את יודעת. מה שלומו?
סקססייייייייייי
הכל טוב איתו ברוך ה'
^%$#@
למה שלומי הולך עקום ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי ככה יצא D= ולמה דניאל שונא את גלללללל,? כולם שונאים את גל
חחחחחחחחחחחחחח היא מציקה לווווווווווווו. נכון שבועז. בועזזזזזזזז? בועז, שולט? לא!!!!!!!!!!111111111111*&^%$#*))*& נדב קדמון לשילטון !!!!
חחחח אמ, ולמה צחיי כ"כ טיפששששששש? D; כי אתי היא סוג של כבשXD וכבשים הם לא חכמיםD: כמה פעמים הוא שאל אותך היום מה ניש?!??!.1 חחחחחחחחחח 5 אם לא יותר D; הוא על אינגור
ממש הפקרות... חחחחחחחח כן אה?!D= את מצלמת היום את דניאל, כן? *
* בטחחחחחחח!!!!!!!11111 ^&*)*&((((((

כפרותתתתתת.
גמאת חושבת שרותם אהבת חיי זה כינוי דפוקקקקקקקק,? מעט D;; אבל לא נורא רק כי את נוני קטן אז נסלח לך[: קיצ רותמה את הכי יפה באררץץץ , תודה אבל לאאאאאאאא[: את הכי יפה בתבלללל!!!!!111 הבנת?[: יופי,שקט. כפרותתתת
להלהלהלאיאיי להלהלה איייאיא אמא שלך עדיין סוגדת לעידן רייכל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראלי שכן.~בורחת~
אבל יש לו מוזיקה טובה נעמצ,אל תזלזלי

חחחחחחחחח. מסרי לה ד'ש. סבבה(((

3> גם ליוסיייייייי תמסרי ד'ששששששש. D: חחחחחחחחחחחחח אוקי...שאני אדבר איתו

אני אוהבת אותךךךךך3>3> גמאני אותךךךךךךך!!!!!1111111111()*&^%^&*)*&^%