הקורבן

רותם :]

היי נכון שמיכל חופרת ? היא שיגעה אותך ? את הולכת לשגע אותה כשהיא תהיה הקורבן ? חע,,גמאני D: על מה את חושבת עכשיו ? למה ? את אוכלת משו ? מה ? שותה ? מה? משעמם לך? חבל P; אממ......... על מי את חושבת ? למה? מה את עושה אח"כ? מה לא שמעתייי?? האא :] מה את שומעת עכשיו ? ועכשיו ? את יודעת מה אני שומעת ? לא מעניין הא ? טוב בכל זאת XP אני שומעת "הייתכן" של משמו...דניאל סלומון את אוהבת לאכול דגים ? זה בריא יש בזה אומגה 3 את יודעת ? יופי "את כל יפה היית הייתכן שהיינו פעם ביחחד בגילגול קודםםםםםםםם .." מה הכינויים שלך ? מי המציא לך כל אחד ואחד ? למה ? האא..!!! טוב הספיקו לך השאלות? די חופרות לא ? מגילה ..אבל של מיכל יותר XP טוב יאללה בה ביי =)

הדר D;

היי נכון שמיכל חופרת ? נכון היא שיגעה אותך ? מעט D; את הולכת לשגע אותה כשהיא תהיה הקורבן ? חח לא אני לא כמוה D= חע,,גמאני D: על מה את חושבת עכשיו ? על זה שקר לי והמאוורר על הכי חזק \: למה ? כי קר לייי את אוכלת משו ? כן מה ? מסטיק שותה ? כלום מה? כלום D= משעמם לך? ממש ממש ממש לא
חבל P; אממ......... על מי את חושבת ? על חן חחחחחחחחחחחח למה? כי אני מדברת איתה D= מה את עושה אח"כ? אחרי מה ? מה לא שמעתייי?? אחחחחחחחריייייייי מה ? O; האא :] מה את שומעת עכשיו ? מה יענו שיר? נדב קדמון-עומד על צוק ועכשיו ? אותו דבר D; את יודעת מה אני שומעת ? לא XD לא מעניין הא ? טוב בכל זאת XP אני שומעת "הייתכן" של משמו...דניאל סלומון את אוהבת לאכול דגים ? כן חח זה בריא - נכון D; יש בזה אומגה 3 את יודעת ? כן
יופי "את כל יפה היית הייתכן שהיינו פעם ביחחד בגילגול קודםםםםםםםם .." מה הכינויים שלך ? שקודל
כן זה כינוי דבילי לחלוטין, אמממ תות, תומי, רותע D; , פוצק. מי המציא לך כל אחד ואחד ? שקודל זה אני וחן, תות זה לין [: , תומי שירה המציאה לי D; , רותע אאמ הרבה אנשים XD ופוצק זה אני ודורין [: למה ? מה זה למה? האא..!!! טוב הספיקו לך השאלות? כן XD די חופרות לא ? מאוד. מגילה ..אבל של מיכל יותר XP נכון חחחחחחחחחח טוב יאללה בה ביי =) ביי.:)

רותםםםםםםםם. :)

משעמם לי נורא נורא אבל נורא !!!11111111111
אזזז, אני ישאל אותך כמה שאלות :) טוב ?
יופי,מי שואל אותך בכלל..D = נמנמנ, נכון שלהביא = 3 = חוברות עבודה לחופש, זה הפקרות ?!?!?!!1?11111
נננננננמ,באיזה קרם שיער את משתמשת ?! DDDDDD; איזה שיר את שומעת עכשיו? למה את לא קונה מצלמת אינטרננטטטטטטטטט !? למה. ?
את אוהבת אותי הרבה?
מה שלום סער ?...*סקסיייייייייי בוי*
וננננננו..זה, החתיך הזה XDDDDDD נו את יודעת. מה שלומו? למה שלומי הולך עקום ? ולמה דניאל שונא את גלללללל,?
נכון שבועז. בועזזזזזזזז? בועז,
שולט? חחחח אמ, ולמה צחיי כ"כ טיפששששששש? D; כמה פעמים הוא שאל אותך היום מה ניש?!??!.1
ממש הפקרות... את מצלמת היום את דניאל, כן? *
* כפרותתתתתת.
גמאת חושבת שרותם אהבת חיי זה כינוי דפוקקקקקקקק,?
קיצ רותמה את הכי יפה באררץץץ
להלהלהלאיאיי להלהלה איייאיא
אמא שלך עדיין סוגדת לעידן רייכל?
חחחחחחחחח. מסרי לה ד'ש. גם ליוסיייייייי תמסרי ד'ששששששש. D: אני אוהבת אותךךךךך3>3>

נעמה נעמה נעמהההההההה $%^%$#)(!1111../images/Emo99.gif

נמנמנ, נכון שלהביא = 3 = חוברות עבודה לחופש, זה הפקרות ?!?!?!!1?11111 נכון !!!!111 זנות.
נננננננמ,באיזה קרם שיער את משתמשת ?! DDDDDD; של קרמה D= איזה שיר את שומעת עכשיו? כנסיית השכל-אוטוביוגרפיה למה את לא קונה מצלמת אינטרננטטטטטטטטט !? למה. ? כי אין לי מספיק כסף !11111
יש דברים יותר חשובים נוני3> ;;כן אמא שלי לא מוציאה עוד אגורה על כל מה שקשור למחשבXD את אוהבת אותי הרבה? הכי הכי הכייי אבל הכי, הרבה ב ע ו ל ם
מה שלום סער ?...*סקסיייייייייי בוי* כפרותתתתתתת
שלומו טוב, היום אני אצלווו3> נעמצ' עוד שבוע יש לו יומולדת כפרה עלייך3> וננננננו..זה, החתיך הזה XDDDDDD נו את יודעת. מה שלומו?
סקססייייייייייי
הכל טוב איתו ברוך ה'
^%$#@
למה שלומי הולך עקום ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי ככה יצא D= ולמה דניאל שונא את גלללללל,? כולם שונאים את גל
חחחחחחחחחחחחחח היא מציקה לווווווווווווו. נכון שבועז. בועזזזזזזזז? בועז, שולט? לא!!!!!!!!!!111111111111*&^%$#*))*& נדב קדמון לשילטון !!!!
חחחח אמ, ולמה צחיי כ"כ טיפששששששש? D; כי אתי היא סוג של כבשXD וכבשים הם לא חכמיםD: כמה פעמים הוא שאל אותך היום מה ניש?!??!.1 חחחחחחחחחח 5 אם לא יותר D; הוא על אינגור
ממש הפקרות... חחחחחחחח כן אה?!D= את מצלמת היום את דניאל, כן? *
* בטחחחחחחח!!!!!!!11111 ^&*)*&((((((:) כפרותתתתתת.
גמאת חושבת שרותם אהבת חיי זה כינוי דפוקקקקקקקק,? מעט D;; אבל לא נורא רק כי את נוני קטן אז נסלח לך[: קיצ רותמה את הכי יפה באררץץץ , תודה אבל לאאאאאאאא[: את הכי יפה בתבלללל!!!!!111 הבנת?[: יופי,שקט. כפרותתתת:)
להלהלהלאיאיי להלהלה איייאיא אמא שלך עדיין סוגדת לעידן רייכל?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניראלי שכן.~בורחת~
אבל יש לו מוזיקה טובה נעמצ,אל תזלזלי:) חחחחחחחחח. מסרי לה ד'ש. סבבה(((:) 3> גם ליוסיייייייי תמסרי ד'ששששששש. D: חחחחחחחחחחחחח אוקי...שאני אדבר איתו:) אני אוהבת אותךךךךך3>3> גמאני אותךךךךךךך!!!!!1111111111()*&^%^&*)*&^%

../images/Emo20.gifהיייי

היי בילנקייי ביייל דור כואלה לא רגייל שמן כמו טנק גדול כמו פיייל כולם עם דור הפיל D ;; חח תשאלי מי זה דור ... חחח ייילד מהכיתה שמןן כזה D: אזז נניישאלל ,.. אממ מה את שומממעת עככשיו ?, אביב גפןן כרגייל D ; שוננאת אותו הוא דומממה לחיייזר . אייזה סיגנוןם מוזיקה את הכי אוהבת ? מיי שינה לך את הסיגננון של המווזיקה ?, [מגיים בויזז לאביב גפן ונינט D: ]] לממה את אוהבת את נינט ? אייך את הכי אוהבת שקוראיים לך ? אייזה שם לבניים את חושבתת שהוא הכייהכי יפה ? מתתי פעם אחרונה היה לך חבר? כממה זמן הייתם בייחד ? מה את הכי הכי אוהבת ללבוש ? אייזה ילד מהכיתה את הכי שונאת? לממה ?D: . מה עשית היום ? את מתכוונת ללכת לסלקום ווליום בכיננרת בחוף צמח ? אביב גפן ונינט יהיו שם ליידע כללי . את יוצאת למועדונים ? אייזה פלאפון ישלך ? אייזה חברה? פלאפון אורנג' סלקום ,? ננאמ חחח משעמם לי D: , גמלך ? חחחחח ... חח סוורי ששאלתיי הרבה חחח ועל השיר בהתחללה הייתי חייבת לשיר אותו D: יומ''ט :]]]]]!

היי.

היי בילנקייי ביייל דור כואלה לא רגייל שמן כמו טנק גדול כמו פיייל כולם עם דור הפיל D ;; חח תשאלי מי זה דור ... מי זה? חחח ייילד מהכיתה שמןן כזה D: אזז נניישאלל ,.. אממ מה את שומממעת עככשיו ?, אביב גפן - יש לך אותי XD אביב גפןן כרגייל D ; שוננאת אותו הוא דומממה לחיייזר . סתממי,יש לו שירים מושלמים,הכי יפים! :) אייזה סיגנוןם מוזיקה את הכי אוהבת ? רוק מיי שינה לך את הסיגננון של המווזיקה ?, ירדן חברה שלי. [מגיים בויזז לאביב גפן ונינט D: ]] לממה את אוהבת את נינט ? כי היא זמרת אחת הטובות, יש לה אופי טוב, היא יפה D: אייך את הכי אוהבת שקוראיים לך ? תות חח D= אייזה שם לבניים את חושבתת שהוא הכייהכי יפה ? שניר מתתי פעם אחרונה היה לך חבר? לפני חודש וחצי משהו כזה. כממה זמן הייתם בייחד ? חודשיים וחצי. מה את הכי הכי אוהבת ללבוש ? ג'ינס אייזה ילד מהכיתה את הכי שונאת? אלעד. לממה ?D: . כיה או דפוקקקקקקקקקקקק, איכ בלאט ><" מה עשית היום ? הייתי אצל בן דוד שלי כל היום D= את מתכוונת ללכת לסלקום ווליום בכיננרת בחוף צמח ? לא אביב גפן ונינט יהיו שם ליידע כללי . אני יודעת חח את יוצאת למועדונים ? לא אייזה פלאפון ישלך ? מסריח כזה D= פלא אחד הדפוקים אייזה חברה? פלאפון פלאפון אורנג' סלקום ,? פלאפון^^ ננאמ חחח משעמם לי D: , גמלך ? לא חחחחח ... חח סוורי ששאלתיי הרבה חחח ועל השיר בהתחללה הייתי חייבת לשיר אותו D: יומ''ט :]]]]]! ביי ביי. שב"ש

חן XD

New member
../images/Emo221.gif רותם :],, היי חחח

מה קורה? מאמינה בה'? מה המזל שלך ? אוהבת ים? ובריכה? וחורף? וקיץ? חחחח חפרתי מה השיר \ זמר\ת שאת הכי אוהבת ? חבר , יש? חברות חחח ? אלרגית למנגו ?! ולתפוח? מה זה משנה D: , רואה ארתור ? מה המילה שאת אוהבת\משתמשת בה הכי הרבה? ערסיםם להתגאות ,פריקים להתראות או ההפך ? שיר שלנו\האלופה? רן או יהודה? נינט או אניה? עברי או אביב? מוזיקה שחורה או מזרחית ? ללילה טוב :] חחח

היי חן [:

מה קורה? הכל טוב.. מאמינה בה'? כן מה המזל שלך ? דגים אוהבת ים? מאוד ובריכה? גם [: וחורף? ככה ככה חח וקיץ? מאוד [: חחחח חפרתי מה השיר \ זמר\ת שאת הכי אוהבת ? אביב גפן. חבר , יש? לא חברות חחח ? יש D: אלרגית למנגו ?! לא ולתפוח? לא חחחחחחחחח אבל לאפרסק כן מה זה משנה D: , רואה ארתור ? כן
מה המילה שאת אוהבת\משתמשת בה הכי הרבה? בלאטD= ערסיםם להתגאות ,פריקים להתראות או ההפך ? ברור שההפך!!!!!!11111 איכ ערסים S: שיר שלנו\האלופה? שיר שלנו!
רן או יהודה? נמנמ, יהודה. נינט או אניה? נינה עברי או אביב? מה את משווה בכלל D; ברור שאביב גפן ,אפחד לא יכול עליו
. מוזיקה שחורה או מזרחית ? אפחד S: ללילה טוב :] חחח שבת שלוםD=

lililulu

New member
אני רוצה עוד אחדדד :][:

שוב היי רותם [: מה שלומך הבוקר? מתי קמת? שתית/אכלת משהו לארוחת בוקר? אני רק קפה היה לי טעים ולך? בא לך משהו לנשנש עכשיו? אם כן מה? לא, חוץ מדם של חתולים את עדיין חושבת שאושרי חתיך? מתי בפעם האחרונה שמעת את הגיים בויז? לא אל תגידי לי מזמן תגידי לי מתי יש לך בית גדול? ניר בצבא או שהוא כבר סיים? הוא גר איתכם? דניאל אוהבת לשחק בגוגוים? אני לא אני גם שונאת את האלה שעושים מהגוגו משרוקית>< כאילו מה אתם מתלהבים מגרעין של פרי?! את אוהבת יותר פירות או ירקות? איזה פירות/ירקות [מה שבחרת] את הכי אוהבת? מי זה אלדד הזה שלך? D; למה שירה כתבה לפני כמה ימים בשיחה המשותפת שלנו שירה אמרת שאלדד עושה ביד? D: זה חרוז מגניב את לא חושבת? למנה ההורים שלו קראו לו אלדד? זה שם שמתאים לציפור לכי תבדקי במגדיר ציפורים אם יש ציפור כזאת אלדד חזרת? בדקת? יש? COOL את חושבת שאת ילדה בריאה? יש לך כולסטרול גבוהה? ולחץ דם גבוהה? את מרגישה שמנה? אם כן אז אני אומרת לך שאת לא את אנורקסית? יצא לך פעם להתחיל עם מישהו? מישהי? D: טוב נראלי כבר התעייפת מהשאלות שלי הא? אז אני ישאיר אותך לבדך ואפנה לדרכיD= אפנה זה כמו אפונה, את אוהבת אפונה? לדעתי זה מגעיל זה קטן ויש לזה הרבה שכבותD: הקיצר, אני חותכת לפורום אורן רגע, את אוהבת את אורן? את חושבת שהוא חתיך? אם אמרת לו אז הוא כן>< יאללה בייD;

ההההההההההיייייייייי עמית../images/Emo13.gif.

שוב היי רותם [: מה שלומך הבוקר? כבר לא בוקרD: מתי קמת? 11 שתית/אכלת משהו לארוחת בוקר? שוקו אני רק קפה היה לי טעים ולך? כןD: בא לך משהו לנשנש עכשיו? לאD: אם כן מה? אבל לאD: לא, חוץ מדם של חתולים את עדיין חושבת שאושרי חתיך? כן מתי בפעם האחרונה שמעת את הגיים בויז? בחתונה של בת דודה שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אל תגידי לי מזמן תגידי לי מתי יש לך בית גדול? כן [: ניר בצבא או שהוא כבר סיים? עוד כמה חודשים מסיים הוא גר איתכם? לצעררי, אבל עוד מעט עובר לת"א
דניאל אוהבת לשחק בגוגוים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאD: אני לא אני גם שונאת את האלה שעושים מהגוגו משרוקית>< כןD= כאילו מה אתם מתלהבים מגרעין של פרי?! :D:D:D:D את אוהבת יותר פירות או ירקות? פירות איזה פירות/ירקות [מה שבחרת] את הכי אוהבת? תפוח :) מי זה אלדד הזה שלך? D; מישהו חתיך ביותר, חמוד ביותר, קיצר כפרה עליו
למה שירה כתבה לפני כמה ימים בשיחה המשותפת שלנו שירה אמרת שאלדד עושה ביד? D: כי שירה טיפשה זה חרוז מגניב את לא חושבת? אז מה למנה ההורים שלו קראו לו אלדד? אינלי שמץ S: זה שם שמתאים לציפור לכי תבדקי במגדיר ציפורים אם יש ציפור כזאת אלדד חזרת? בדקת? לא חחחחחחחחחחחחח יש? אולי COOL את חושבת שאת ילדה בריאה? כן יש לך כולסטרול גבוהה? לא D= ולחץ דם גבוהה? לא את מרגישה שמנה? לא [: אם כן אז אני אומרת לך שאת לא את אנורקסית? חס וחלילה ,ממש לא יצא לך פעם להתחיל עם מישהו? כן מישהי? D: לאD: טוב נראלי כבר התעייפת מהשאלות שלי הא? לא ממשD: אז אני ישאיר אותך לבדך ואפנה לדרכיD= אפנה זה כמו אפונה, את אוהבת אפונה? כן חחחחחחח לדעתי זה מגעיל זה קטן ויש לזה הרבה שכבותD: הקיצר, אני חותכת לפורום אורן רגע, את אוהבת את אורן? לא S: את חושבת שהוא חתיך? מאוד אם אמרת לו אז הוא כן>< יאללה בייD;

../images/Emo210.gif רותמייייק :]]

אני אוהבת את השם שלך :] למה קוראים לך רותם ? יותר לפרט..?! אהה יפפפה [: מה את אוהבת הכי לשתות? מה את הכי אוהבת בך ? את אוהבת לשים קישוטים בשיער? אה :]] את אוהבת אותי?
תודה חיחי 3> רותם ? שומעעת ? .. לי ? .. יש... פ י פ י ,, רצחנייייי! D: אז נשתמע יותר מאוחר :] לאב יו 3> בה ביי.

אוראלי ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את השם שלך :] מאוד !!1 ^_________^ למה קוראים לך רותם ? לא יודעת, אבל רצו לקרוא לי בכלל סוזן S: מלחיץ-_-" יותר לפרט..?! נו אין לי מה לפרט D= אהה יפפפה [: מה את אוהבת הכי לשתות? קולה*סגידה* מה את הכי אוהבת בך ? שיש לי טעם טוב במוזיקה ^_^ לא יודעת מה עוד חח את אוהבת לשים קישוטים בשיער? קשתות זה נקרא קישוטים נכון ?!?!?! D: אז כן, מאודדדדדדדדדד. 3>3> אה :]] את אוהבת אותי? כןD: תודה חיחי 3> רותם ? שומעעת ? .. כן:) לי ? .. יש... פ י פ י ,, רצחנייייי! D: אז נשתמע יותר מאוחר :] לאב יו 3> חחחחחחחחחחחחחחח טוב
בה ביי. להת'.

למעלה