הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

כמו כל שבוע,ביום רביעי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו ויגעו מי שבוע הבא יהיה. הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
הקורבן השבוע:
רותם! [ רווותמיי ] תהנו,שירה

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתות קטן וטרי [:

אז מה תות,איך היה אתמול בועידה עם אור? את חושבת שהוא דביל? גמאני חושבת כך . את בטוחה לגבי המלון ? משמש יותר שווה [: את אוהבת אותי? גמאני אותך :) חה,סתם - מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך?[אהמ,שכחי ממנו,אני רוצה פירוט אחר,בטוחה שיש לך] ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי.

תימי ../images/Emo99.gif

אז מה תות,איך היה אתמול בועידה עם אור? את חושבת שהוא דביל? כיף נורא D: הוא דביל אבל חמוד. XD גמאני חושבת כך . את בטוחה לגבי המלון ?כן !!!!!!!!1 משמש יותר שווה [: את אוהבת אותי? הכי הרבה בעולם. גמאני אותך :) חה,סתם - מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? הוא צריך להיות מצחיק, אפילו קצת. אני לא מתחברת לאנשים שהם לא מצחיקים D: איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? שקרנות. איזה תחום מעניין אותך? ריקוד איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אהמ,מקווה שאני אעבוד במה שאני אוהבת, אולי אהיה נשואה..יש מצב. זהו D= מה הדיסק האחרון שקנית? חמי רודנר – מכונת השירים הגדולה
מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? חח יותר נכון להגיד שקיללתי את האמאמא שלה. XD חברה שלי. עאלק חברה שלי. חברה לשעבר. איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? ורוד פוקסייה. את רכושנית? לא. מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? אני חושבת שמאי יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? אני ממש משתעממת >< ברוב הימים. אבל אבל אבלללל בקרוב זה יישתנה [: מה המקום בארץ הכי יפה: צפון !!!!!!!1 איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך?[אהמ,שכחי ממנו,אני רוצה פירוט אחר,בטוחה שיש לך] מצחיק ,זה חשוב מאוד. אמ, שיהיה סובלני, לא קנאי. שיהיה יפה,כמובןD: ,מישהו שיקדיש לי שירים, מישהו שיבכה בגללי, שימות בשבילי (ט'ח,פנטזיות) ושיהיה נאמן, זהו ! :) ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. אני חושבת שהנשמות עולות לשמיים, ומשם כל נשמה משגיחה על היקרים לה. ><

../images/Emo141.gifאחחממ כנסי רותם=]]

האם יש מישהו שאת אוהבת ולא אמרת לו והיית רוצה לצאת איתו??? כמה חברים היו לך??? היית בחו"ל פעם??? איפה ברגע הזה היית רוצה להיות??? מה את עושה בחופש??? איזה עדה את הכי אוהבת??? למה הפסקת לאהוב תגיים בויז??חחחחח כרגע יש לך חבר??? איזה שיר את הכי אוהבת???? איך זה לענות על כל השאלות האלה ולהיות קרבן???חחחחח מה היית רוצה שיהיה בבנאדם שאת אוהבת או תאהבי??? האם הצעת פעם למישהו חברות והוא אמר לא???? את יוצאת למועדונים??? זהו בינתייםםם חחחח תעני=]

הייי D=

האם יש מישהו שאת אוהבת ולא אמרת לו והיית רוצה לצאת איתו? חחחח איך ידעת ? O: כמה חברים היו לך? לא ממש ספרתי. >< אני חושבת שבין 7-8. היית בחו"ל פעם? פעם אחת. איפה ברגע הזה היית רוצה להיות? אצל בן דוד שלי בבבבית D: מה את עושה בחופש? משתעממת -__-" אבל עוד מע טזה כבר לא יהיה כך [: איזה עדה את הכי אוהבת? מרוקאים, ברור:) למה הפסקת לאהוב תגיים בויז? חחחח. אני כבר לא אוהבת תסגנון מוזיקה הזה. כרגע יש לך חבר? לא. איזה שיר את הכי אוהבת? אוי ספיר ספיר, איך אני יכולה לבחור שיר אחד?!?!?! מכל האלפי שירים שאני אוהבת
. אמ,אקדחים שלופים-אביב גפן. איך זה לענות על כל השאלות האלה ולהיות קורבן?חחחחח. נחמד D; מה היית רוצה שיהיה בבנאדם שאת אוהבת או תאהבי? יעני תכונות? סובלני,מצחיק,נאמן,יפה D: , אמ וזהו. האם הצעת פעם למישהו חברות והוא אמר לא? לא,חח. את יוצאת למועדונים? ניראלך?>< אמא שלי לא מסכימה :[ לא שיש לאיפה לצאת בעיר הזאת|||: זהו בינתייםםם חחחח תעני=] עניתיD;

../images/Emo141.gifחחח יפההה רותעעע =]]]]

חחח עאלק איך ידעת מסכנה מה באמת???חחחחח תגידי לו אזז!!!! חחח וסוריייי שהעקתי עליך לבחור שיר
לא נורא בגלל זה את הקרבן חחחח
=]

../images/Emo25.gifהיי :)שאלות:

טוב ,דבר ראשון.. את אוהבת 'בויז? אם כן, את מי א אוהבת מהם?
מה את אוהבת לעושת בזמנך הפנוי? יש כאלה ימים שאת יודעת..את קמה למצב רוח לא ממש טוב..מה את עושה כדי לצאת מזה? (אני למשל שרה,, לא רק כדי לצאת מזה, כל חיי אני שרה
) את בנאדם אופטימי? מה הדבר שאת הכי שונאת ביקוםם? מה את הולכת לעשות עכשיו אחרי שאת עונה על השאלות שלי?
אהה,,יופיי
תהנייי
:-*:-*

היי:)

טוב ,דבר ראשון.. את אוהבת 'בויז? לא. אם כן, את מי א אוהבת מהם? - מה את אוהבת לעושת בזמנך הפנוי? לרקוד:) יש כאלה ימים שאת יודעת..את קמה למצב רוח לא ממש טוב..מה את עושה כדי לצאת מזה? רוקדת D= (אני למשל שרה,, לא רק כדי לצאת מזה, כל חיי אני שרה ) ואני כל חיי רוקדתD; את בנאדם אופטימי? ת'אמת לא תמיד. מה הדבר שאת הכי שונאת ביקוםם? לקום בבוקרD: ושקרנים. מה את הולכת לעשות עכשיו אחרי שאת עונה על השאלות שלי? לענות על השאלות של נעמה [: אהה,,יופיי תהנייי:-*:-* תודה:)

בוריססססססססס. !11111 &^%$../images/Emo99.gif

הההייי חתיך [: מתי אני יראה אותך אותך שוב? אני מתגעגעת..!!!!111 מה שלום דני ? D; את הולכת היום עוד הפעם לחמודי ? (((:) טוב ... XD היית רוצה עוד אח או אחות ? XD פאק אין לי מה לשאול >< באיזה ערוץ בטלוויזיה את הכי צופה?DDD: הצופים הם קופים?D: חחחחח. את אוהבת את הקיץ? ;; אני לא. איכ מסריח יותר מידי XD מה הבילוי הכי שווה? ><" תגידי מזה הקטע הזה עם הלק השחור? *את מנסה להיות כמו אסףףףףףףףףףףףף !!!!!!11111 *
טוב בוריס,אתה סתם שמןןןןןן. [: אני אוהבת אותך מלא. אעאהאהא ושאלה הכי חשובה - !!!!1 את שומרת על פנחס,כן?!?!?

שתקי כבר XD

הההייי חתיך [: - היי D = מתי אני יראה אותך אותך שוב? בקרובבבבבבב. :) אני מתגעגעת..!!!!111 - אני יותר !!!!!!!1 מה שלום דני ? D; כפרעלייה. הכל טוב :) את הולכת היום עוד הפעם לחמודי ? (((:) - בע"ה . שאמא שלי תחזור [: עוד שעה ניראליי.
טוב ... XD היית רוצה עוד אח או אחות ? XD לא הכיי.. פאק אין לי מה לשאול >< באיזה ערוץ בטלוויזיה את הכי צופה?DDD: - עשרים ושתייייייים :) הצופים הם קופים?D: את קופפפפפפה !!!!111 ממש לא. חחחחח. את אוהבת את הקיץ? ;; מאוד.:) אני לא. איכ מסריח יותר מידי XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה זה בערד יש הרבה אבקקקק. :) מה הבילוי הכי שווה? ><" יםםםםםםםםםםםםםם.
תגידי מזה הקטע הזה עם הלק השחור? סתמי זה מגניבבבבב. :) *את מנסה להיות כמו אסףףףףףףףףףףףף !!!!!!11111 * מפיתאום!!!!1 הוא בכלל לא שם XD טוב בוריס,אתה סתם שמןןןןןן. - אתה סתם מלא. !!!!!1 D: [: אני אוהבת אותך מלא. אני יותר
&^%*() אעאהאהא ושאלה הכי חשובה - !!!!1 את שומרת על פנחס,כן?!?!? ברור !! ((((((:)

lililulu

New member
רותתתם [:

הייP= טוב שומעת? אז ככה: שומעת עכשיו מוזיקה? אם כן, מה? בת כמה את? לא, בת כמה את בדיוק, עם חודשים וימים את נכנסת לפה כל יום? כותבת בעוד פורומים? אם כן איזה? שמחה שבחרתי בך להיות הקורבן? את מכירה את התקווה 6? אם כן הם אדירים אם לא בעיה שלך את מפסידה מוזיקה ברמהP; אז מה איך היה לזרוק את אבירם?D; ויש לך עכשיו מישהו חדש? הוא חתיך? הוא יותר חתיך מאבירם? אם אין לך, יש לך מישהו בראש? הוא חתיך? יותר מאבירם?D; גם את חושבת שאני חפרנית? אבל את נהנת מהשאלות שלי לא?
שאני יפסיק? לא רוצה
את לסבית? אז למה התנשקת עם נעמה?D: סתם סתם רותם את יודעת שאני אוהבת אותך... לא אהבה אהבה...כאילו...עזביD= היית פעם ביקנעם? אם לא את רוצה להיות? אם תהיי תבואי לבקר אותי? אני הייתי הרבה פעמים בחדרה ולא באתי לבקר אותך את עשירה? אם כן פעם הבאה אני יבוא אלייךD: יאללה נמאס לי נראלי הייתי פהD; תעני על השאלות הא?! אם לא אני יבוא להרביץ לדניאל בישבנה הסקסיP= ביי

עמית הקטנה D=

הייP= טוב שומעת? כן:) אז ככה: שומעת עכשיו מוזיקה? תמיד אני שומעת מוזיקה, אין מצב שלאD; אם כן, מה? מוש בן ארי-אנצל. אני חורשת על השיר הזה מאתמול DDD= בת כמה את? 15 ו-4 חודשים:) לא, בת כמה את בדיוק, עם חודשים וימים - עם ימים?!?!?!?!. טוב.שנייהD; אמ,15 !!!ו-4 חודשים, ו-9 ימים D= את נכנסת לפה כל יום? כן. כותבת בעוד פורומים? לא,אבל קוראת במלא פורומים D: אם כן איזה? - שמחה שבחרתי בך להיות הקורבן? חח כן:) את מכירה את התקווה 6? שמעתי עליהם משהוD; אם כן הם אדירים -איזו הגזמהXD אם לא בעיה שלך את מפסידה מוזיקה ברמהP; - לא נוראD= אז מה איך היה לזרוק את אבירם?D; לא נעים,לא נעים.. ויש לך עכשיו מישהו חדש? לאD: הוא חתיך? אבן אין. הוא יותר חתיך מאבירם? אבל איןןןןןן. אם אין לך, יש לך מישהו בראש? כן
הוא חתיך? מאוד יותר מאבירם?D; כןD= גם את חושבת שאני חפרנית? כן חחחחחחחחחח:) אבל את נהנת מהשאלות שלי לא? כן D= שאני יפסיק? תפסיקי לא רוצה - לא צריךD: את לסבית? לא אז למה התנשקת עם נעמה?D: כייייייי התחשק לי :) סתם סתם רותם את יודעת שאני אוהבת אותך... לא אהבה אהבה...כאילו...עזביD= יאאאאאאא זונהההההההההה. D= היית פעם ביקנעם? כן. אה,תגידי את מכירה להב,מיקנעם?D: אם לא את רוצה להיות? לא. D: אם תהיי תבואי לבקר אותי? נחשוב עלייך D; אני הייתי הרבה פעמים בחדרה ולא באתי לבקר אותך - חחחחחחחחחחחחח בעיה שלך DDDD: את עשירה? הו. וודאי DDD ; אם כן פעם הבאה אני יבוא אלייךD: יאללה נמאס לי נראלי הייתי פהD; תעני על השאלות הא?! אם לא אני יבוא להרביץ לדניאל בישבנה הסקסיP=
ביי.

רותם רותם רותם רותם...

יש לך שם יפה :] מה עשית עד עכשיו בחופש? כשהערצת את הגיים בויז את מי הכי אהבת? היית בהופעה של שירי מימון ומי שהיה שם ..כשהיה ? אם היית-היה כיף? אם לא--למה ? אוקיי=] רוצה עוד שאלות? טוב נו בכל זאת,, עד עכשיו חפרו לך עם השאלות של הקורבן? את הכי שונאת בעולם שקרנים? את רוצה שימעיטו או שלא כפת לך? תאמת? לא נראלי שמישהו שואל :] יש לך כבר מישהו בראש לקורבן הבא? אחלה :] להת' =)

ההיי הדר D:

יש לך שם יפה :] תודה חח :) מה עשית עד עכשיו בחופש? הייתי בת"א, ונתניה D; כשהערצת את הגיים בויז את מי הכי אהבת? אושרי היית בהופעה של שירי מימון ומי שהיה שם ..כשהיה ? אני ? שירי מימון?
לאלא. אף פעם לא הייתי בהופעה שלה..D: אם היית-היה כיף? לא הייתי D= אם לא--למה ? כי יש לה אף אגס D= אוקיי=] רוצה עוד שאלות? כן. טוב נו בכל זאת,, עד עכשיו חפרו לך עם השאלות של הקורבן? לא ממש D; את הכי שונאת בעולם שקרנים? כן >< את רוצה שימעיטו או שלא כפת לך? לא אכפת לי D; תאמת? לא אכפת לי, D; לא נראלי שמישהו שואל :] חח כן אה... יש לך כבר מישהו בראש לקורבן הבא? כן
אחלה :] להת' =) ביי חח :)

../images/Emo135.gifפוטנה קטנה ויפה : ]

יש לך חבר ? את בתולה? D: מי החברה הכי טבה שלך שיודעת עליך הכל ? אמא או אבא ? מתי היית הכי מאושרת בעולם ? את אוהבת אותי?
3>

פוטנה החמודה((:)

יש לך חבר ? לא:) את בתולה? D: תהיה בריאה,DD= כן אני בתולהXD מי החברה הכי טבה שלך שיודעת עליך הכל ? דורין. אמא או אבא ? שניהם.:) מתי היית הכי מאושרת בעולם ? בגיל 4 D= את אוהבת אותי? וודאי,פוטנה קטנה:) 3>

רותממממך . !!1 @ :)

ההיי דוב גדול XDXD % , אמ אמ אמ ........ - :) לאי בודד איזה דיסקים היית לוקחת? מה סקסי בעינייך ? D= נכון שמזגן זה כיף . ? & DDD= אגב,אני מצטערת שאתמול במקום קירור שמתי חימום XDXD נכון גם חופש זה כיף ? ונכון שספרות זה לא כיף ?! % \: מה היום האהוב עלייך ? בובספוג הומו? מה את חושבת על הראל סקעת ? DDD= ועל רוני ? שירן שוקרון או עמי שוקרון ?
^ * את שמה קרים ידיים? חחחחחחחחחחחחחחחח DDDD ; למה את שונאת את ניר ? למה סבתא מדברת עם ס' ?
את מתגעגעת לאבא? אני לא D= יונתן,עומר,ניב,רוי,שניר,אור או אבירם? D= @ , ~ היו עוד כמה לא? ~
זהו רותמממך חמודה :) תהני לך,D = אאאאאאא. את אוהבת אותייייי ??!?!1
@ ביי ביי.

גלוששששששששששששששששש.../images/Emo177.gif

לאי בודד איזה דיסקים היית לוקחת? הו,שאלה טובה D= רק 5? חבל
אז ככה חח. אביב גפן-שומקום!!!!!11
אביב גפן-המכתב. אביב גפן-אור הירח. אביב גפן-עכשיו מעונן נינט טייב-יחפה
מה סקסי בעינייך ? D= בנים עם שיער ארוך קצת, מתולתל כזה, שהולכים עם נעליים תנכיות \ וואנס \ אולסטאר, שהם בצופיםםםםםםםםםםםםם,
שיש להם קשת כזאת בשיער. עם צמידים בידיים ושרשראות XDXD ששומעים את שייגעצ
אאה. הם סקסייייים. נכון שמזגן זה כיף . ? & DDD= אגב,אני מצטערת שאתמול במקום קירור שמתי חימום XDXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח !!1 נכון גם חופש זה כיף ? אהאה[: ונכון שספרות זה לא כיף ?! % \: נכון.. מה היום האהוב עלייך ? ראשון :] בובספוג הומו? כן
מה את חושבת על הראל סקעת ? DDD= חייזר. ועל רוני ? פאקצה שירן שוקרון או עמי שוקרון ? ^ * ברור ששירן!!!11111111111*&^%$)(*&
את שמה קרים ידיים? חחחחחחחחחחחחחחחח DDDD ; כככן, של דאב. זה אחלה !!!!! :) למה את שונאת את ניר ? כי הוא סתם ערס.. למה סבתא מדברת עם ס' ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כי היא מרוקאית XD את מתגעגעת לאבא? אני לא D= מעט..D= יונתן,עומר,ניב,רוי,שניר,אור או אבירם? D= @ , ~ היו עוד כמה לא? ~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי זה יונתן???? מתי הוא היה חבר שלי ? בכיתה ב'?
מאיפה את זוכרת ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמ. אבירם ניב ושניר [: כי כל השאר הפכו לערסים XD יתוש,יתוש.

למעלה