X-Men Evolution

../images/Emo19.gif X-Men Evolution ../images/Emo19.gif

הורדתי את הפרק הראשון של העונה השלישית והוא פשוט נפלא. אפשר לומר שהעונה הראשונה והשנייה היו למעשה רק Setting the Stage לסיפור האדיר שהתחיל בשני הפרקים האחרונים של העונה השנייה ונגרר לשלישית. לסיכום X-Men Evolution: סדרה אדירה! הפרק הראשון של העונה השלישית (Day of Recovery): להורדה בKaZaA הפרקים הראשונים: משודרים כל יום שבת ב16:40 בערוץ 6 ואפילו לא בדיבוב. לא להחמיץ!!!!!

YONI567

New member
עדיין מתלבט

ת´אמת בתור מעריץ חולה בנפשו של אקס מן אני לא מצליח באמת להינות מאבולוציין... מכמה סיבות- 1. הדרכים בהם מגייסים את החברה! בחייכם הקטע הזה עם רוג והעובדה שהם רומזים אפילו שהיא נדלקה על סייקלופ.... זחלן הלילה וקיטי פרייד... הגיוסים שלהם לא היו מוצלחים. 2. זחלן הלילה לא יכול להראות כמו בנאדם כשמתחשק לו... לא הבנתי את הקטע! 3. הם בתיכון שמנוהל על ידי מיסטיק.... הצילווווווווווווו!!! 4. סייקלופ וג´ין מתחילים מהתחלה משהו שאני לא אוהב כי הם כבר נשואים אז חבל שמחזירים אותנו כל כך אחורה... 5. סטורם (נכון לפרקים שהוכרנו) לא מקבלת מספיק זמן מסך! האנימציה מהממת ובכלל זה אקס מן ככה שאי אפשר לא לאהוב אבל עדיין די התאכזבתי מכל הסיבות שציינתי....... נ.ב פתיח מצוין, חבל שלא מציגים את הרעים.... נ.ב (אחרון) תודה לאל שלא דובבו אבל שיעשו טובה וגם לא יתרגמו... פראית (עכשיו זה עבר לנוכלת) בשביל רוג! איכס.... אפלוליון לזחלן הלילה... איכס... זאבון לוולברין... איכס, איכס, איכס... (כמו הפרסומת של יס.....)

alro

New member
אז ככה...

בלי השוואות למקור הסדרה חביבה (כמובן שבתור מכור אז אין מקום להשוואה) אני למשל התנגדתי לאולטימייט כי ראיתי בו תחליף אבל האומנות מדהימה והסיפור חביב אז שווה מבט לפחות בכל אופן רציתי לתקן אותך nightcrawler יכול לשנות הופעה בקומיקס בדיוק באותה צורה שבסדרה. משדר הולוגרמה נייד. בקשר לג´ין וסקוט בחייט רבאק - איזה בחורה היתה שמה על סקוט (he´s too uptight) אפילו נישואין ג´ין הציעה לו כי זה לא היה מגיע לשום מקום איתו. האנימציה חביבה ואפילו יש דמיון טוב למקור בכלליות - חביב לא יותר

השוואה...

בהנחה במקור התכוונת לסדרת האנימציה הקודמת של אקס-מן אז מאד אהבתי אותה וצפיתי בכל הפרקים שלה מספר רב של פעמים. העלילה הייתה טובה למרות שהיו לי הרבה הסגות עליה. מבחינת אנימציה- היו לסדרה הקודמת כמה פרקים שבהם האנימציה נראתה ממש חרא כמו בפרק שג´ובילי חוזרת יחד עם קולוסוס לשחרר את רוסיה מאומגה רד ורק בעונה האחרונה נזכרו לשדרג אותה בניגוד לסדרה החדשה שם האנימציה הרבה יותר צבעונית, הקרבות הרבה יותר דינאמיים ווולוורין נלחם נגד יריבים אנושיים (הכוונה לא רובוטיים) בצורה הרבה יותר אמינה למרות שזה מיועד לשבת בבוקר בניגוד לסדרה הקודמת שבה בכל הקרבות שלו עם סייברטות´ זה נראה יותר כמו התגוששות נאהבים, כל הזמן רק מזנקים אחד על השני ומחזיקים אחד לשני את הידיים.

למעלה