MajorWinters
New member
../images/Emo19.gif../images/Emo91.gif
אני קורא לאחרונה קומיקס נחמד של SW.... זה נקרא Star Wars Infinities לוקחים כל סרט ומשנים בו פרט אחד חשוב ורואים מה קורה אחרי... אני קורא את ANH, הטיל של לוק לא התפוצץ איפה שצריך, ושם מתחילה העלילה...
אז ככה. לוק מחטיא והוא והאן מתחילים לברוח בזמן שהדת' סטאר יורה על הכוכה בו ליה נמצאת, אבל לא היה מספיק חשמל וזה הורס הרבה דברים אבל הם נשארים בחיים. בנתיים ליה בורחת והדת' סטאר משמיד את הכוכב, לוק חושב שליה מתה ומתחיל להכנע לכעס ולהרוג הרבה טיא פייטרים במכה, אחרי שהם עוברים ללייט ספיד, החללית של לוק נהרסת והוא עולה למילניום פלקון. אחרי שהוא רב עם האן ופותח עליו סייבר, בן מתגלה אליו ואומר לו לסוע לדייגובה. בנתיים ויידר תופס את ליה ומשכנע אותה לעבור לצד האפל. האן חוזר לקורוסנט ולוק הפעם לא נכנע לרגשות ונשאר עם יודה, שמגלה לו שויידר אביו. וליה אחותו. בנתיים האן חוזר ורואה את ליה נואמת על האימפריה ושהיא מצטערת על "עוונותיה", האן מצליח לברוח חזרה לדגובה ומגלה זאת ללוק שהפעם השלים את לימודיו הקצרים. הוא האן ויודה (וצ'ואי)עוזבים לקורוסנט. יודה יורד בדת' סטאר ששוכן סמוך לקורסנט, ובעזרת מיינד טריק מפלס את דרגו לטרקין שמסתבר שנפגשו בעבר. הוא מצליח לגרום לו לירות בצי של האיפריה. בנתיים לוק והאן מגיעים עד לויידר וליה, ליה פותחת קרב על לוק והוא משכנע אותה שהיא אחותו וויידר אבא שלהם (הוא לא יודע על ליה כמובן). ויידר פוגע את הקיסר והם בורחים מקורוסנט בזמן שיודה מקריב את עצמו ומנחית את הדת' סטאר על קורוסנט, רואים את הקיסר מסתכל מהחלון על הבזק אור, ופתאום פיצוץ ענק, חצי כוכב הלך שם... בסוף חגיגה כמובן! אני אישית העדפתי את העלילה הזו אפילו על פני המקורית! מומלץ!
אני קורא לאחרונה קומיקס נחמד של SW.... זה נקרא Star Wars Infinities לוקחים כל סרט ומשנים בו פרט אחד חשוב ורואים מה קורה אחרי... אני קורא את ANH, הטיל של לוק לא התפוצץ איפה שצריך, ושם מתחילה העלילה...