new2noam

New member
יהורם, תתחדש על הדירה החדשה בת"א

והמון הצלחה בהמשך הדרך!!! נועם אגמי.

אוווווו

מגיע לך מזל טוב אדוני, כל הכבוד לך. זה הזמן להתחיל חיים חדשים, לפתוח דלתות ישנות שקצת חורקות לפעמים, לצלצל בפעמונים של דלתות חדשות, לפקוח כל בוקר מחדש את העיניים ולהגיד "איזה יום נפלא היום..." סביר להניח שמעבר שכזה כרוך במשברים קטנים, קשיים ואולי גם קצת אכזבות, אבל הלב שלי אומר משהו אחר. ברגעים הקשים תשען על אותם אנשים יקרים שתמיד לצידך (בזהירות על מיקי ושחר). עצה יחידה לי אליך - אל תשמור שום דבר בבטן, תוציא את כל מה שמציק וככה תראה כמה נקי תהיה וכמה מקום יש בך להכיל דברים טובים וחדשים. תשמור על עצמך בעיר הגדולה אני

yoramor1

New member
תודה לך על העצה החכמה.

"אנשים טובים, באמצע הדרך..." כמה מזל יש לי שיש עוד כאלו. תודה על המילים החמות איש מסתורי שכמוך ואני בהחלט אפנים אותם. אולי אני אקפוץ לריטה יותר מאוחר לשתות קפה, אני מקווה שמילי תכניס אותי... יאללה בי חג שמח יהורם אור.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif יהורם אל תתקלקל לנו בת"א!

ואל תשתה חשיששששששששששש(חחח הומור מסרטי הבורקס) יהורם, מזל טוף על הבית
טפו טו חמסה חמסה חמסה
חמסה|
יאאלה איש, תקרע את העיר הגדולה... היא מחחכה רק לך...
ובקשר לריטה, זה דבר אפשרי
(כיף לך
)

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיהורם!

כבר אמרתי לך, אבל אעשה זאת שוב:) אז תתחדש על הדירה החדש, שהכי חשוב- ליד היכל יד אליהו
הייתי הולך כל יום למשחק:) המון הצלחה, שתגדלו בכיף את שחר הקטנה. בהצלחה

yoramor1

New member
לכלכ המברכים, החברים...

אני לא יודע איך ריטה מרגישה כלפינו אבל אני כן יודע שאתם מקסימים ונפלאים, המילים שלכם מחממות את הלב ואני מודה לכם על כל התמיכה והעידוד והברכות. אוהב מאוד ומקווה להתחיל לפגוש את האנשים מאחורי המילים. סוף שבוע נפלא. יהורם אור.

אנשים מאחורי המילים...

זה אכן יכול להיות נחמד לראות את אותם אנשים מאחורי המילים. תשכח מזה שאי פעם תראה אותי.... אבל אולי יום אחד אני עוד אפתח לך אתר מעריצים, משהו בסגנון שמיכל עשתה לריטה (היא ממש עושה עבודה מעולה, אז אם את קוראת את זה מיכל - כל הכבוד). מצד שני, לפעמים זה לא ממש כיף לפגוש את אותם אנשים מעבר למילים, אולי עדיפה הוירטואליות? לא אחת מתאכזבים ממפגש פנים אל פנים, פתאום זה לא תואם את הציפיות, לא ממש מתחבר לאותה דמות אנונימית שכותבת דברים מאוד יפים, אבל אתה בטח לא בונה על חתונה מהפורום הזה... אש שוב המון הצלחה איש יקר, תשמור על עצמך ותודיע מתי אתה מתחיל לעבוד בדיווה. שיהיה סוף שבוע קל יותר מהערב הקשה הזה. אני

בכיף

כולי הערכה לעשיה המופלאה באתר שלך. את עושה עבודה יפה מאוד, כל הכבוד על ההשקעה... תמשיכי ככה, האתר מאוד מכובד וסביר להניח שריטה יודעת להעריך... אני

yoramor1

New member
על הדיווה...

בנוגע לתחילת ההופעות שלי בדיווה, עכשיו, כשנרגעו רוחות המעבר ואני לאט לאט מתרגל לעיר הענקית הזאת, אני עובד על רפרטואר משלי ביחד עם במאי הדיווה המקסים יוני וביחד מכינים את ההופעה שלי. אני מקווה שיצא טוב. בכל מקרה, אני אעדכן אותך מי שלא תהיה על הופעת הבכורה שלי במקום. בנוסף, כזכור לך אחד מהפרסים בהם זכיתי היה מופע חד פעמי במועדון התיאטורן בתל אביב, אז אני עובד על ההופעה שלי לאותו ערב. (דרך אגב, רק שתדע, יהיה עוד נאמבר של ריטה, עוד לא ננעלתי סופית אבל המועמדים הסופיים הם שרה ברחובות או הנסיכה והרוח שניהם בגרסת הופעה חיה מלייב) מה שבטוח, השמלה השחורה של לייב זאת שריטה פותחת איתה את ההופעה נמצאת כבר אצל התופרת שהתחילה לעבוד עליה אפילו קניתי את אותו בד בדיוק. זהו, עדכונים בהמשך. שבת שלום לכולכם וגם לך. יהורם אור.

גם אני

מסתבר שיש לך עוד מעריצים יהורם... היה מעניין לדעת מה המתחרה שלי... עוד נאמבר אחד של ריטה יכול להיות מאוד משעשע, הבוקר ראיתי מאמר באתר של מיכל (ששוב עושה עבודה נפלאה) , שהנושא שלו הוא :"כשריטה בלב..." אכן כל אחד מאיתנו מכיר את העובדה שריטה נמצאת בלב ועוזרת כשקצת קשה. תשמור עליה אצלך בלב, תשען עליה ברגעים הקשים ותחייך , תחייך המון,,, זה עוזר תמיד. שבוע נפלא אני

למעלה