התלתל

New member
....תודה על המזל טוב .....

תקשיבו !!. אני מדבר על כוכב נולד יש כאן רמאות ... האנשים של מויאל .. פתחו אתר .. שאתה רואה בו תמונה של הראל סקעת .. ובעצם אתה יכול לשלוח .. 249 פעמים .. ובעצם זה עובר למויאל .. עכשיו אמרו את זה ילדה אחת כנראה מהפורום של .. מויאל היא היעה לפורום שלי של סקעת .. ואמרה את זה לכולנו וכול ההצבעות שלנו עברו למויאל והם רי מו אז התקשרנו לקשת והם אמרו שהם יודעים אבל אין מה לעשות כי זה כבר קרה ... אז אניצריך להפיץ את הדבר הזה לכול הפורמוים כול מי שמצכיר כול פורום לא משנה מה .. שכול עם ישראל יידע שהראל סקעת הוא אמור להיות המנצח.. אהה ואני כולכך בטוח בזה .. בגלל שלפ נ יכול ההצבעות ילדה מהפורום של הראל אמרה לנו בדיוק מה שאמרתי לכם .. ואנחנו לא האמנו לה ... עד שזה קרה .. !... אתם חייבים לעזור ליי ! בב'קשה ליומולדת ...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif קודם כל מזל טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

בקשר למה שאמרת, את מה שהיה אי אפשר לשנות.. זה ממש לא בסדר מה שהם עשו, ממש לא בסדר, אבל זה קרה כבר... אתה לא מצפה שיעשו עכשיו גמר מחודש ויכתירו את סקעת במקום מויאל.. סקעת קיבל את החשיפה שלו, ואני בטוחה שגם עליו תקפוץ איזו חברת תקליטים והוא יוציא דיסק. ובאותו עניין - לדעתי הביצוע של סקעת אתמול היה מאכזב ביותר. הביצוע של מויאל היה הרבה יותר מרגש ונעים לאוזן, והסכימו איתי גם מעריצים של סקעת. יום הולדת שמח שיהיה לך

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif ויוה לעדיווה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

פורום כוכב נולד משתגע, נראה לי נבלה פה המון...(בחצי שעה מגיעים ל30 עמודים
) עדי מדהימה, דיווה מהפנטת...
ודי, כולם רימו לסקעת עדי ומויאל. אז הוא ניצח, בהצלחה למויאל, סקעת ועדי...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifעזוב אותך מי היה אמור לנצח

כולם היו מעולים אתמול! אפעם לא אהבתי את סקעת אבל אני חייב להודות שהוא שר מדהים אתמול. באתי לניצנים באהדה למויאל, בנאדם נורא מוכשר, ולא רק בשירה. ספציפית אתמול עדי הפתיעה אותי לטובה והייתי בעד שניהם אבל קצת יותר נוטה לעדי, היא פשוט מלכה. כ"כ קפצתי שם משמחה שהכריזו על מיואל כמנצח. הרגשתי לרגע כאילו אני היחידי שקופץ שם, כי כל הקהל היה בהלם. אני אישית מאוד מרוצה מהבחירה

new2noam

New member
עזבו אתכם כוכב נולד, מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מ ז ל - ט ו ב

למעלה