L i z a r d

New member
"ראייה" ב"חלימה"....

"All we have to do, in order to see in our dreams, is to point with our little finger at the item we want to see, . . . of course to yell like an asshole works too." ~ The Art Of Dreaming, Carlos Castaneda ~

קבלה

New member
היי

היי סתר ... הסימן שיש לי נימצא על שורש כף היד זה עיגול קטן ביד שמאל.. למה זה אומר משהו?

תגובה

- חלק מאיתנו עברו דברים דומים. - אני ממליץ לעשות הפרדה בין פחד לבהלה. פחד זה רגש, כמו אהבה, עצב. בהלה זאת התגובה שלך, לברוח. אני ממליץ לזכור שאת מפחדת, אבל לא לברוח באופן אוטומאטי. בכל אופן, אני מתמודד עם בעיה דומה בעצמי בימים אלו ממש. - לדעתי ומנסיוני יש יצורים אחרים. הם בהחלט יוצרים איתנו קשר. - קשר טלפטי הוא דבר שקורה הרבה יותר ממה שאנשים מאמינים, או רוצים להאמין. עם אנשים, חתולים, או יצורים אחרים. אפשר להבין את המסרים האלו, אבל בשביל חלק מאיתנו זה לא קל. - מה הקשר לקבלה? את חושבת צריכה את הקשר הזה, בין מה שקרה לך לקבלה?

wisdom16

New member
דבר ידוע...../images/Emo153.gif

דברים כאלה קורים להמון אנשים..חלק חוו אותם באופן פחות מרתיע וחלק באופן מאד מרתיע, אבל מה שחשוב, זה שאת מסוגלת להתמודד עם זה, לכן השאלה הבאה שלך שאת שואלת את האור הסגול וה"נחמד" הזה, הוא מה הוא רוצה ממך, כי זה חשוב שתתאמו ציפיות. היצור הזה יכול לספר לך המון על היקום ועם זאת יש להיזהר מפניו אם את לא מרגישה בטוחה בקרבתו. לדעתי צריך לתקשר איתם ולא לחיות בתוך "הבועה" הקטנה שלנו שנקראת "כדור הארץ"...לחשוב בגדול
בהצלחה עם זה!
יפעת

קבלה../images/Emo81.gif

קבלה יקרה רבים מאיתנו זוכים לביקורים "שונים ומשונים" בחיי היום יום... וכאשר המחסום יורד...גם בזמן השינה. באם את מפחדת מקשר זה -פשוט חיסמי את עצמך לחיבור זה. באם את מעונינת לראות במה מדובר-בפעם הבאה שתזכי למפגש...פשוט בקשי מאותם אורחים להזדהות(מי הם?,מהיכן?ומה רצונם?)..היי קשובה לעצמך...באם תחושי כי קשר זה אינו מתאים לך...דירשי מאותם אורחים לעזוב..פעלי באהבה ובהבנה כי זוהי דרכם אך לא דרכך...באם יורגש לך כי הדבר והקשר נכון לך ...הירגעי ..חושי את התדר..וזירמי.. (בעת המפגש נסי לנטרל כל פחד או חשש בכדי שבחינתך את הדברים תהיה שקולה וצלולה..ושוב זיכרי..באם תחפצי לנטרל את הקשר..פשוט דירשי מהם לעזוב...לא מפחד וחשש...אלא ממקום של אהבה והבנה כי זוהי דרכם שלהם ולא שלך....) בהקשר לסימן על כף היד...שוב..ישנם מאיתנו המסומנים וישנם שלא... הבחירה היא שלך..במודע או שלא.. הצבע הסגול ע"פ הקבלה מעיד על ספירת תפארת-קו האמצע-המעיד על שיכות לצביר העם היהודי.אולם רבדים רבים לצבעי הקשת..באם תיצרי קשר אם אותן ישויות...ההסבר ינתן לך. עצתי לך...פעלי מתוך אהבה...נטרלי פחד וחשש ....וביחרי בעשייה שקולה וצלולת דעת. ביטחי בעצמך ובאינטואיציות שלך באהבה

wisdom16

New member
האמת שאפילו...../images/Emo9.gif

מרוב התעניינות..לא יכולתי לחכות ושאלתי את אמא שלי על התופעה שלך...אמא שלי היא מומחית בתחום התיקשורים...היא עברה תיקשורים מכל מיני סוגים והיא ענתה לי ואמרה לי מיד שזהו לא יצור חוצן או משהו כזה...זה המדריך הרוחני שלך! ואת צריכה להקשיב טוב טוב למה שהוא אומר לך, כי הוא מכוון אותך בחיים. הוא ישמח גם לענות על שאלותיך כי הוא שם בשבילך:). לכל אחד מאיתנו יש מדריך רוחני שמכוון אותנו ומשמש כמו "אמא פולניה" שנוברת לנו במחשבות ועושה סדר...אבל רוב האנשים לא מודעים אליו אז הוא לא יכול לשנות הרבה... בקיצור תעזרי בו...את צריכה אותו כנראה:) ממני, יפעת

למעלה