קבלה

New member
"עוץ לי גוץ לי"../images/Emo119.gif

בקשת עזרת הפורום ו קבלה ו√ שלום לכולם אני חדשה כאן, ויש לי כמה שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי ולענות לי על השאלות שיש לי כי לי אין תשובה עליהן,השאלות מתיחסות על דברים שאני חווה לאחרונה דרך חלומות שאני חולמת ,כאשר החלומות ניראים כמציאות לחלוטין ,בחלום האחרון שחלמת הרגשתי תחושה שדיי קשה לתאר אותה הרגשתי שיש לי יכולת לעבור למימדים אחרים וזה נחמד אבל המעבר עצמו למימד האחר מפחיד אותי ,וכאשר אני נמצאת במימד "האחר" אני רואה אור סגול כחול כהה זורח כמו אנרגיה שמדברת אליי בטלפתיה ואני שואלת שאלות מבלי שאדבר כלל ומקבלת תשובות ,במהלך החלום נאמר לי על סימן שישאר לי ביד ואכן הרגשתי צריבה מסוימת בבוקר כשקמתי לא יחסתי לכך חשיבות יתרה ובמהלך היום כול הזמן צרב לי ביד ופתאום כשאני הופכת את היד אני רואה סימן עגול וקטן של צריבה {עד היום הוא נימצא על היד} האמת היא שאין לי שום דרך להסביר את מה שקרה לי ,יש לי המון תופעות משונות בחלומות שאני חולמת [בעבר הרחוק חוויתי תופעה של יציאה מהגוף וריחוף ראיתי את עצמי במצב שינה ונורא ניבהלתי} אחותי אומרת שזהו סוג של תיקשור {דרך החלומות שאני חולמת} ושאני אזרום עם זה אבל אני ממש מפחדת מהתופעות הללו כי לפעמים מגיעים דברים הרבה יותר מפחידים שקשה לי לתאר אותם אפילו שאלתי הראשונה היא אים משהו חווה חוייה דומה ומוכן לשתף? והאים זה אכן סוג של תיקשור? ואיך באמת לגרום לכך שלא אפחד מהדברים הללו? אשמח לקבל מכם עצות ותשובות תודה......

Cheetah

New member
חלימה

מכירים את זה שבסרטי קונג פו לפעמים באמצע איזה קרב גדול, המאסטר שכולם תוקפים אותו מתחיל פתאום לתת הרצאה באמצע הקרב. משהו כמו "..בקונג פו צריך להשתמש גם בחזק <בעיטה מסובבת שמורידה שלוש אנשים> וגם בחלש <עוד בעיטה..> בתיאום ובמיומנות שווה ...בלה בלה..." אז זה תמיד יוצא ככה שבדיוק שהאויב האחרון נופל המאסטר מסיים את ההרצאה. --- היום נתתי הרצאה כזאת בחלימה, רק במקום תנועות יש תמרונים מחשבתיים, והזיעה היא מנטלית לא ממשית. מאוד כיף.. ומצחיק.. אני לא יודע מאיפה זה בא לי, ואני לא זוכר יותר מדיי מה אמרתי. זה התחיל במצב ששכבתי במיטה הייתי בטוח שאני ער, אבל אז החלטתי סתם לכיף לבדוק את זה, ועשיתי את זה בסגנון.. והיו הרבה בעיות וזה ממש לא הלך חלק, אבל כל פעם שנתקלתי בקושי במקום להתאייש, הצגתי אותו כאילו יש לי קהל של סטודנטים שאני מסביר להם על תופעה מעניינת, והדגמתי איך אני מתגבר על הבעייה. זה התחיל במצב דומה לעירות כאשר המילים היו מחשבות.. זה הסתיים במעין אכסניה לא מוכרת... ובערך בחצי מהדרך כאשר עוד לא היה שום דבר ויזאולי התחלתי לשמוע את המחשבות שלי... בכל מקרה זה גישה מומלצת במיוחד למי שאוהב ללמד (אם אני מדמיין שאני מלמד מישהו אז אני פועל יותר טוב)

סתר

New member
שלום לך קבלה

האם את יכולה לתאר את הסימן בכף היד ? היכן בדיוק הוא ממוקם ובאיזה כף יד הוא מופיע ? תודה, סתר

Dazed&Confused

New member
אתה בטוח שמדובר בחלימה?

מעבר לזה, נשמע מאוד טוב, התכוונת רצון וכו´...

L i z a r d

New member
היום

מצאתי את עצמי מביט הישר לתוך עין אנושית, שהייתה מתחת לשמיכה שלי, ברובד מסוים. אני חושב שזאת הייתה העין שלי, התחושה, המראה, השייכות, זה מה שאמר לי את זה.

Cheetah

New member
Open your eyes!

תחשבו על המשפט הזה ברצינות... גם אם העיניים שלכם פתוחות.. אולי אתם רק חולמים שהם פתוחות.. -- הלילה היה לי מעין חלימה.. אני לא זוכר הרבה למרות שאני יודע שהדברים שאני עושה הם די מתקדמים אני לא משקיע מספיק כוונה בלזכור אותם. הייתי ביישוב, כפר שאני לא מכיר, ניסיתי להחליף את החלום, הסתכלתי על איזה שריון של שבלול בריצפה, וניסיתי לתת לו לשאוב אותי. זה לא עבד משום מה, והמשכתי לנסות. עד שבאו איזה שתי דמויות נחמדות שאלו אותי מה אני עושה, אמרתי להם שאני מנסה לשנות את החלום... הם אמרו משהו כמו "אה... תראה יש הרבה דרכים לעשות את זה.. קודם כל אתה יכול למשל..´"... וכמובן שהם נקטעו באמצע(הם אמרו יותר... אני פשוט שכחתי), החלום התחלף ואני לא זוכר למה. (לא בטוח שזה "חלימה") --- בזמן האחרון רוב החלומות שאני זוכר מתרחשים במקומות זרים לגמרי, פעם היית תקופה שרוב החלומות שלי היו תמיד מוכרים, ובד"כ קרובים לבית אני מנסה לחשוב מה הסיבה לזה.. (לא שינוי במגורים שלי)

L i z a r d

New member
מעניין....

פעם ממש הרגשתי איך שאני פותח את "עיני החלום", זה היה מיקרו-שניה אחרי שסגרתי את העיניים הפיזיות (הן היו כבר עצומות אבל אז גם לא ראיתי את החושך). תנסה להשאב לחפץ בקלילות, בלי להתאמץ. אני חושב שאתה מכיר את הלך הרוח הזה בדברים אחרים בחלומות.... למה אתה לא בטוח שאתה בחלימה? אתה לא עוצר, מסתכל על הידיים, מתכוון וממלא אחרי הוראות החלימה?

Cheetah

New member
כל עוד זה מרגיש כמו חלום...

אני לא יכול להגדיר את זה כחלימה.. זה חלום צלול פשוט.. שבו דברים טיפה שונים.. והמטרות שלי הם מתקשרות לחלימה.. זה חלימה תלוי איך אתה מגדיר את זה. ...Open your eyes אם אתה תחשוב על זה טיפה תגיע לסתירה.. סתירה שתסתדר רק במקרה שאתה חולם... אז אתה מבין המשפט הזה באמת יכול ליהיות שימושי..

L i z a r d

New member
חסיכת אנרגיה לחלימה

יש כמה דרכים עיקרות שאני מכיר לחסוך באנרגיה לצורף החלימה. הח ל י מ ה דורשת אנרגיה מסוימת ולכן בלי רף מסוים של אנרגיה יהיה קושי לקיים חלימה כל יום, ובכלל לםעול בצורה יעילה בחלימה. הנה כמה שיטות לחסוף באנרגיה לקראת החלימה. קודם כל, להשתיק את הדיאלוג הפנימי במשך היום, במיוחד לפני שינה. שמירה על השקט של המיינד, מדיטציה, מצבי ריכוז גבוה... פעילויות כגון טאי צ´י ויוגה. קראתי שלא כדאי לעשן מריחואנה... אפשר לחשוב, כמו שאני חשבתי, ששימוש במריחואנה (בצורה לא קבועה ומבוקרת היטב, כמובן) עשוי לעזור להזיז את נקודת התפיסה למקומות מענינים, אבל שם נאמר שהשימוש מרוקן. להימנע מסקס. אותה האנרגיה שמתבזבזת חשובה לחלימה. רוב בני האדם לא ימנעו מסקס לחלוטין, ואני גם לא חושב שזה יהיה כדאי. לכן מומלץ שאם כן מוציאים אנרגיה מינית בדרך כלשהי אז לעשות את זה בתשוקה והתלהבות, אמורה כך לצאת פחות אנרגיה ומתוך זה תהיה גם התמלאות שתחפה על החסר. כמו כן התלהבות והתרגשות מהפעלויות בעירות, ממלאות באנרגיה שתהיה שימושית בחלימה... יש עוד רעיונות שימושיים? זה יכול לעזור לכולנו אם נאגור דרכים ותירגולים לאגירת האנרגיה.

Cheetah

New member
במליה אחת.. אכזבה.

בהרבה מילים... היה חח"ג כמובן.. כי ניסיתי לעשות חח"ג... אבל לא היה לא את ה"ריח" שהיה לשני החלומות האחרים... אז מיד הסקתי שהעניין לא עבד טוב, ואני סתם בחלום.. עשיתי כמה דברים אימפולסיביים מה שגרם לי להתעורר בפתאומיות מאוד. מאוחר יותר.. או שזה היה לפני זה אני לא בטוח... היה לי כאב מאוד מוזר במעיים.. כאילו יש לי איזה צ´אקרה ענקית בבטן שנפתחת... נראה לי גם ממש הרגשתי את המבנה של האיברים הפנימיים... זה לא קשור, סתם מוזר וזה פעם ראשונה שזה קורה לי, ממתי שהתעוררתי עד עכשיו, לא הרגשתי שום דבר בבטן. עכשיו אני תוהה אם בכלל פירשתי נכון את ה"ריח".. ומה היה קורה אם הייתי קצת סובלני... המממם.. אבל לא... אני עדיין חושב שלחלום הזה לא היה קשר לחלומות הקודמים.

L i z a r d

New member
same shit....

different day.... אבל זה לא אומר משהו בהכרח אתה יודע, כומ שאמרתי אז, נראה ש"הם" רק רצו למשוך את תשומת לב, ונראה שהם הצליחו..... השאלה למה.

שאלות בנוגע לחלימה:

דיון עם ידידה בטלפון העלה את הנושא הבא: היא סיפרה לי כיצד חלמה בלילה על אירוע מסויים שעמד להתרחש למחרת בעולם החומרי. היא סיפרה כיצד החלום מילא אותה בתחושה של אושר וציפייה. אך לאחר שהתעוררה מצאה את עצמה במצב של דיכאון וכל הציפייה הלכה לפח. אני התחלתי להרצות לה, והפנתי אותה להתבונן באותו שבריר של רגע שבו הייתה בין מצב א´ (אושר, שמחה, חלום) לבין מצב ב´ (ערות, דכאון)... אמרתי לה: "הרי קרה שם איזשהו תהליך באותו שבריר של רגע. משהו קרה שם בין הרגע שבו הייתה בחלום מאושרת לרגע שבו מצאה את עצמה ערה ופסימית. " הפניתי אותה להתבונן באותו הרגע ולבדוק איזו מחשבה הציתה את שינוי מצב הרוח שלה... כמו כן המלצתי לה לנהל מעקב אחרי החלומות שלה ולרשום במחברת, ולהתמקד בתחושות שהיא חווה בחלום. והכי חשוב לקבל החלטה מודעת רגע לפני השינה שלמחרת בבוקר דבר ראשון שהיא מתעוררת היא שולחת יד למחברת ומתחילה לרשום בעודה במצב של תצי ישנה תצי ערה... ולהתמקד בצבעים, הרעשים, בריחות וכו´... ולרשום הכל במחברת... כמובן שאת כל העצות האלו הענקתי מן הניסיון שלי. שאלתי היא טכנית בעיקרה: כיצד אתם מגדירים מצב של חלימה? אוקיי אני מבין שהשינה בלילה היא שינה סתם... אבל כאשר זוכרים את החלום בבוקר האם זה הופך אותו ל"חלום צלול?" וכאשר מודעים (לאחר מעשה) לכל התחושות המקושרות לאירוע המתרחש בחלום כיצד קוראים לכך? האם מצב של חלימה יכול להתרחש לאחר שמתעוררים בבוקר ונשארים במצב שבין שינה לערות? זאת אומרת מצב שבו נקודת התפישה נמצאת ללא ספק שלא במקומה הרגיל אך אנחנו מודעים לכך שאיננו ישנים (וחווים מציאות כאילו אנחנו ערים?)... האם חלימה זה בעצם "שינה מודעת"? שינה מודעת זה מצב שאני קורא לו כאשר מחליטים לפני השינה להיות מודעים לכל מה שקורה לנו במהלך השינה... וואו אני קצת מבולבל, אשמח לשמוע דעות והארות בנושא. תודה קסם!!!

L i z a r d

New member
האממ

אם זוכרים את החלום אחרי שמתעוררים זה לא עושה אותו שונה מחלום רגיל. כשמודעים במהלך החלום לעצם העובדה שאתה חולם, זה מוגדר כחלום צלול, ויש רמות שונות של מודעות שליטה ועוד. בח ל י מ ה, החלום הוא מודע ואנחנו מחוברים ל"גוף האנרגיה", לוקחים אחריות מלאה על מעשינו ופועלים לפי ההוראות של החלימה.

L i z a r d

New member
ועוד

חלימה יכולה להתרחש גם בזמן שהגוף ישן אבל אנחנו לא נמצאים במצב שמוגדר כחלום, אבל זה שלב מתקדם יותר(לא להתבלבל בין מודעות בזמן שיתוק שינה לחלימה).

אני חושב

שניכנסתי כבר בעבר למצבים של חלימה, אך כרגע ישנם גורמים סביבתיים רבים השואבים ממני את האנרגייה... ולכן אפילו קשה לי להתחבר לזיכרון של החלימה ולקבוע בוודאות אם הייתי שם או לא אפילו שזה לא היה כ"כ מזמן (למרות שזאת הייתה תחושה מאוד מיוחדת ואני כמעט משוכנע שהייתי שם.) קסם

L i z a r d

New member
כבר הספקת לחשוב ../images/Emo13.gif

אין אפשרות להיכנס למצב של חלימה בלי כוונה לכך ובלי ידיעה מה היא החלימה בדיוק. אבל, אם אתה זוכר מצב שהתקשר לך לזה אני בטוח שתוכל להפיק מזה תועלת כלשהי... גם בכיוון של חלימה אם תהיה מעוניין. אז מה בדיוק הזה באותו המצב? אתה יכול לתאר אותו?

בועז תודה

על ההתעניינות. יכול להיות שלחלימה ממש לא נכנסתי. בתקופה שקראתי את "מסע לאיכטלאן" התעניינתי בכך במיוחד והתנסתי בכמה מצבים שונים שקשורים בחלומות (כנראה בעיקר חלומות צלולים לפי הגדרתך). בכל מקרה זהו נושא מעניין, ואשמח לקבל הדרכה.

למעלה