צלילה

itche from oz

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gifצלילה

שקדי, גל עמית, אורניהו. הזכרתם כמה פעמים פה באתר צלילה וצוללנים. השם גלילי גם הוזכר. אני זוכר את השם גלילי בהקשר לחברה לניקוי אניות בנמל חיפה. החברה פעלה ע"י צלילה מתחת לאניות כאשר עגנו בנמל והצוללן השתמש במברשות פלדה המפעלות ע"י לחץ אוויר. גלילי הביא צוללן מומחה מצרפת בשם ז´ק, זוכרים? (ראו תמונה מצורפת). ז´ק ואני התידדנו דרך חבר משותף, יעקב שנצר, שדרך אגב גם כן עבד באותה חברה ונפצע בפיצוץ באילת תוך כדי נסיון למשות אניה טבועה. האניה מולכדה והתפוצצה כאשר הצוללנים היו בתוכה והיו גם הרוגים באותו מקרה עד כמה שאני זוכר. אתם בוודאי יודעים יותר פרטים. את ז´ק פגשתי בפעם האחרונה באילת שם הוא ניהל מועדון צלילה ב1980 . איצ´ה

מקפיץ את איצ´ה. הוא ...../images/Emo179.gif

שואל. את, שקדי, גל עמית אורניהו. חושב, שגם אשור יכול לעזור.

שקדי

New member
מכיר את הסיפורים.............

לא יכול לתרום פרטים נוספים סוררי.............

itche from oz

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

אז זה אותו גלילי? או מה...?

טרה10

New member
גלילי- חושב שהוא אחד מבעלי חברה

שעסקה גם בתקיעת שיגומים בים למגדלי קידוח...וגם מפקד יחידת החילוץ שפעלה בתורכיה בעת רעידות אדמה. ואילו גלילי השני הוא צעיר וארכיאולוג תת-ימי.. את הראשון הכרתי..לרגלי עבודה..בים אחר..הנמוך בעולם.!

גל-עמית

New member
היי לכולם...שבתי מערד...עם זהב.???

ראשית - שלום לכולם..... השגנו בערד - קטגוריית זהב. כלומר, עכשיו ממתינים להקצבות בהתאם.... בקשר לגלילי.... אודי גלילי, הארכיאולוג הוא הבן של....יוסק´ה גלילי.....שהיה מראשוני הצוללים בארץ...יוסק´ה עסק בכל מיני עבודות תת-מימיות..יתכן והוא השותף שבו מדובר. הנ"ל, לא היה "צמוד" לחברה כזו או אחרת לאורך זמן....היכן שהיה "מעניין" - שם היה..... לגבי התאונה אותה הזכרת - איני זוכר פרטים במדוייק, אבל אני זוכר לצערי תאונות נוספות ודי דומות...גם בברדאוויל ("יונה וחצי" ושו´ת...) ועוד...

טרה10

New member
מדובר במשה..אם אני זוכר נכון..

ואז זה לא אותם אנשים..ולמה לא אמרת שאתה מגיע..הייתי מביא לך כובע טמבל..! אנחנו אישית התעייפנו מהפסטיבל זמר..! אז להתראות בשנה הבאה.!

גל-עמית

New member
..גם אני לא שבעתי נחת....

מבחירה של השיר שזכה ולא מהביצוע שלו.....חבל שכך נהגו... בכללי - נהנתי גם מהמופעים ובייחוד שהפסטיבל חזר למתכונתו המקורית ושהיו הרבה אנשים באולמות..... אכן, נקווה שבשנה הבאה יהיה עוד יותר טוב....ונתראה....

טרה10

New member
טעות שלי..חשבתי שהיית ב-4 על 4..

ואתה בכלל שרת..טוב זה בזול..ואיך אומרים: [קבלנו] בלתי מספיק בכל המקצועות- ולך יש עוד חשק לשיר.! או בנוסח הימים האלה..מה כל כך רע יכול להיות בעשר שניות.! [שאמר הבעל לאשתו שצעקה שרע לה רע לה רע לה איתו במיטה.]

למעלה