קיסריה

One In A Milion

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif קיסריה ../images/Emo47.gif

אני צריכה מידע על אתרי צלילה בקיסריה,אני חיפאית ומעוניינת לצלול שם. עד היום צללתי רק באילת. מספרי טלפון,מחירים,וחוויות יועילו מאוד!
תודה רבה

קותי

New member
למה את רוצה לצלול בקיסריה?

אם עד היום צללת רק באילת את עלולה להתאכזב באופן קיצוני. צלילה בים תיכון אינה דומה כלל לצלילה בים סוף. קודם כל הראות בדרך כלל הרבה יותר גרועה (חוץ ממספר מקומות באיזור חיפה והצפון, אבל גם זה רק בימים מסויימים). דבר שני הכל הרבה פחות צבעוני - הדגים, האלמוגים. דבר שלישי הים רוב הזמן בתנועה ולחלק מהאנשים זה מפריע. אם מה ששמעת לא מרתיע אותך ואת רוצה לצלול כי את אוהבת את התחושה להיות מתחת למים ולנשום מווסת, לכי על זה. לקיסריה אין ייחוד ועדיפות על אתרים סלעיים אחרים בים תיכון אלא אם את בענין של צלילות ארכיאולוגיה (שאני אף פעם לא הבנתי מה זה מכיוון שאבן מימי הקיסר אדריאנוס נראית מתחת למים בדיוק כמו אבן מימי האינתיפאדה האחרונה לדעתי). יש בקיסריה העתיקה מועדון צלילה. צללתי דרכם פעם פעמיים ולא התרשמתי במיוחד מהנוף התת מימי שם. טלפון 6265898 - 04 אם הוא לא השתנה לאחרונה.

One In A Milion

New member
הסיבה..

כי חיפה-אילת=6 שעות אין לי זמן,אפשרות כספית לעשות את זה... והמון זמן לא צללתי,אני צריכה לעשות צלילת ריענון. אני מודעת לחסרונות של הים התיכון,נדמה לי שאין יתרונות בעצם. בגלל שבקיסריה יש יחסית מה לראות-כן,בדיוק,אתר הארכיאולוגיה,זה נשמע מנחם.... מה לעשות מה לעשות
הערכת מחיר,יש לך?

קותי

New member
קודם כל, בקיסריה אין מה לראות

כמו שכתב כאן מישהו אחר - גל אבנים זה לא בדיוק הדבר הכי מעניין לדעתי (למרות שאני יודע שאבי חולק עלי בענין). בחיפה יש הרבה יותר מה לראות וול טל זה לא בקריות כמו שכתבת אלא בבת גלים ליד הרכבל התחתון. לגבי הערכת מחיר, אם מדובר על צלילה שמוציאים מועדוני הים התיכון, הזולים ביניהם לוקחים משהו בסדר גודל של 120 שקל לצלילה עם סירה. חלק קצת יותר יקרים וחלק קצת יותר זולים ולפעמים יש משמעות אם יש לך ציוד משלך או לא.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אבל למה קיסריה למה ?

את טוענת שאת חיפאית ולא צללת מעולם בים התיכון, את שואלת על קיסריה כאשר מתחת לאף יש לך כמה מאתרי הצלילה המובילים בים התיכון. הדוברה הגדולה, המזנק, הטורקית, האיטלקית וגולת הכותרת הצוללת שירה. הכל בטווח של כמה דקות מהבית. ממליץ כי תבדקי עם מועדון וול טל בחיפה או בלו בקרית חיים על יציאות לאתרים אלו בימים הקרובים. ו ב ב ח י " נ

One In A Milion

New member
חיפה...

שמעתי על וול טל ובלו ב-ק.חיים... השאלה היא אם באמת יש מה לראות שם יותר ממה שיש לראות בקיסריה.. קיסריה נשמעת לי יותר מעניינת,לא יודעת למה.

puffush

New member
בילוי בלונפארק לעומת בית-קברות

מה תעדיפי: צלילה סביב - ואולי בתוך - אנייה טרופה (שם גם תמצאי חיים עשירים, יחסית למדבר החול שמסביב), או שיטוט בין גלי אבנים בעומקים של 5 עד 7 מטרים? לדעתי גם זו וגם זו "צלילת ארכיאולוגיה". נסי את שתיהן ותחליטי בעצמך מה יותר מדבר אלייך.

הקרפיון

New member
יש גם יש מה לראות

ואני כירושלמי מגיע מדי פעם. אומנם המזנק מאחזבת, אבל הדוברה מרשימה, אונית הקיטור האיטלקית פשוט מדהימה. והצוללת שירה... באמת, הגיע הזמן לחזור לשם. בלו עובדים בעונה הזו של השנה? קיסריה זה טוב עם את בקטע של וסת, מים ושהעולם יתהפך, אני יורדת לצלול. צללתי שם פעמים שלוש. נו טוב. האמת היתה לי צלילה מצוינת אחת שם: תרגלתי בודהה מלא (בלוטוס
) במים צהבהבים, מצאתי דלי, חברתי אותו לאיזה שהוא וו שהיה ברצפה, מלאתי אותו באוויר ודחפתי את הראש שלי לתוכו לנשום, וכ"ה. אבל לא היה מה לראות. אבל בחיפה...

One In A Milion

New member
תודה לכולם

על התגובות! אני אפנה בקרוב למועדון BLUE בקריית חיים,אחד מהמדריכים שם נתן לי פעם כרטיס ביקור של המקום..עם מספר טלפון..אני אברר פרטים ומחירים וגם אעשה השוואה עם ול-טל! תודה רבה!

Sword_fish

New member
צלילה בקיסריה

קראתי את השרשור בנושא ואני מסכים אם דעת הרוב, קיסריה גם לגבי הייתה נפילה משום שאמנם ניתן להגיע לאתר הנמל למשל ללא סירה אך זו שחיה מפרכת וקל לפספס את האתר שהוא לא משהו בכלל. אם את לא צריכה ציוד אז את יכולה לשחות לשם, אם את כן צריכה, אני לפחות נתקלתי בהרבה תקלות עם הציוד של המועדון. בכל מקרה כנראה שגם הגענו למסקה שצלילה שם מומלצת רק לחובבי ז´אנר הכושר והארכאולוגיה. בהזדמנות זו אציע את עצמי כשותף לצלילה בכל איזור חיפה כי אני רוצה לצלול שם וזה פשןט לא יוצא. מקווה שהייתי לך לתועלת.

למעלה