ששששששש מפחדת לעשות רעש שמא.... תתעוררו
B blonda3 New member 16/4/04 #4 שששששששש כבר לילה והולכת ../images/Emo29.gif להשכיב את הילדה לישון תחכו לי כאן עם הקפה?
ר רו נה New member 16/4/04 #6 בלונדה תביאי ת'קפה אני אביא ת'יין... בינתיים הולכת לכלות את חמתי על השטיחים
ר רו נה New member 16/4/04 #9 מאז שחמתי... היתה עושה לי בקורת אבק תוך כדי טפיחת אצבעותיה הארוכות על הרהיטים והחלונות אני מכלה אותה על השטיחים..אבל רק עליהם ואת? יש לך איזו חמה לכלות אותה?
מאז שחמתי... היתה עושה לי בקורת אבק תוך כדי טפיחת אצבעותיה הארוכות על הרהיטים והחלונות אני מכלה אותה על השטיחים..אבל רק עליהם ואת? יש לך איזו חמה לכלות אותה?
B blonda3 New member 16/4/04 #13 מאמאמיא....איתכן../images/Emo6.gif לא יודעת מה לאמר..... היתה לי חמות דפקא עבר לי הכעס עליה.... ואמא שלי... דפקא משתדלת בזמן האחרון.... טטט(=טפוטפוטפו)
מאמאמיא....איתכן../images/Emo6.gif לא יודעת מה לאמר..... היתה לי חמות דפקא עבר לי הכעס עליה.... ואמא שלי... דפקא משתדלת בזמן האחרון.... טטט(=טפוטפוטפו)
B blonda3 New member 16/4/04 #12 רוצה ../images/Emo96.gif../images/Emo35.gif הנה..בבקשה.... תגידו אתן רואות במקרה את מיי פירסט סוני? לגבי השטיחים חשבתי שהתכוונת שאת הולכת לעשות עליהם התעמלות.... אבל מבינה שטעיתי איך יש לך כוח לנקות שטיחים בשעה כזאת? אני בקושי זזה....
רוצה ../images/Emo96.gif../images/Emo35.gif הנה..בבקשה.... תגידו אתן רואות במקרה את מיי פירסט סוני? לגבי השטיחים חשבתי שהתכוונת שאת הולכת לעשות עליהם התעמלות.... אבל מבינה שטעיתי איך יש לך כוח לנקות שטיחים בשעה כזאת? אני בקושי זזה....