שרשור פרק 60

../images/Emo19.gifשרשור פרק 60../images/Emo110.gif

פרק הספיישל של השמינייה שודר עכשיו. לכל אלה שפספסו היום בשעה 19:00 יש את השידור החוזר (כרגיל) חוויות לפה, טל:]

KiShKooSh

New member
חחחח ואיי זה מוזר...

שמישהי אחרת משתמשת ב
מוטי ואיי זה היה משונה

chen010189

New member
כבר היו עליו אלף חוויות,

אבל תמיד טוב להזכר שוב בריקוד הקורע של אבי
ובציטוט שיש מאחוריו הרבה: "אני.... בכיין כמוהו, ואני.... רגשן כמוהו..." (טוב, בעצם רק עבור ביקי ועבורי, אה זה היה אמור להיות רק עבורי, אבל מרוב שחפרתי לביקי.... אפשר להגיד שהיא בקיאה בחומר) ובהסתלבטות הנצחית של מיכאל על הסיבוב המפורסם של הילי
(שהוא עוד הזכיר את זה הרבה אחרי, גם בטור בערוץ הילדים) וגיורא: "חיפשנו 8 ילדים יפים, שעוד לא נראו בשום מקום" והעובדה מדברת בעד עצמה הם כולם שם, אחד אחד, יפים, מצחיקים שלא נדבר על אינטלגנטים בפני עצמם (ידידיה מפגין אנטלגנטיות בטורים שלו, קראתי מונולוג ושיר שדני לשמן כתב... מדהים פשוט, ובקיצור, הם כולם שם מיוחדים) הספיישל הזה הוא אחד הטובים אני מקווה שיעשו גם אחרי העונה ה2 אחד כזה, עם השחקנים החדשים (מולי
)

KiShKooSh

New member
מולי../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif

אם בן פתח מועדון מעריצים לרוחל'ה אנחנו נפתח מועדון מעריצים למולי
ודווקא אחד הפתיע מיכאל לא היה עם הזקט החום

chen010189

New member
אבל ביום הולדת של דון,

יום הולדת יום ה-ו-ל-ד-ת מסיבה
ראבק ישר נזכרתי בך

KiShKooSh

New member
../images/Emo8.gif

זה או הז'קט החום או הכובע הלבן
חבל שהכובע הלבן לא מתאים לי אני מתה על כובעים... או פשוט הז'קט החום עם הכובע הלבן

mikmikonet

New member
כן, אבי פשוט הרס אותי.../images/Emo6.gif

"ליידיס אנד ג'נטלמנס... סלואו." "אמא..."
"אתה מנשק ממש טוב", "כנ"ל... אפשר לעשות את זה עוד פעם?" "אתה מנשק ממש טוב, אפילו פצצה", "כנ"ל! טוב, אפשר עוד פעם?"
שירה ואבי שליטה

chen010189

New member
"אבי! בואו כולם יחד...אבי!!!!"

"אוף מיקה, את כזאת קרצי.....אמא.... *שם יד על הלחי ועושה פרצוף של ילד ביישן וקטן*

למעלה