שלום! אני נמרוד, נעים מאד אני מצייר (רישומים וגראפיטי) וגם כותב מוזיקה. קבלו אותי לפורום בבקשה?...
K KEiN New member 4/7/02 #1 ../images/Emo19.gif שלום! אני נמרוד, נעים מאד אני מצייר (רישומים וגראפיטי) וגם כותב מוזיקה. קבלו אותי לפורום בבקשה?...
../images/Emo19.gif שלום! אני נמרוד, נעים מאד אני מצייר (רישומים וגראפיטי) וגם כותב מוזיקה. קבלו אותי לפורום בבקשה?...
K KEiN New member 4/7/02 #2 ועוד מהשהו... הייתי מעלה לפורום דברים שלי, אבל הווירוס הרשע אכל כמעט הכל, וגם הסורק קצת מת... בכל-מיקרה אתר חדש שבו נמצאים רוב ציוריי עולה בקרוב...
ועוד מהשהו... הייתי מעלה לפורום דברים שלי, אבל הווירוס הרשע אכל כמעט הכל, וגם הסורק קצת מת... בכל-מיקרה אתר חדש שבו נמצאים רוב ציוריי עולה בקרוב...
G *GormE* New member 5/7/02 #6 זה מחלום ליל קיץ של תיאטרון גשר!!! בתירגום שלהם קוראים לפוק פאק אני פשוט אהבתי את ההצגה הזו- ואת כל שאר ההצגות שלהם
זה מחלום ליל קיץ של תיאטרון גשר!!! בתירגום שלהם קוראים לפוק פאק אני פשוט אהבתי את ההצגה הזו- ואת כל שאר ההצגות שלהם
D DrorCh New member 4/7/02 #3 בוקר טוב ספר לי קצת על הגרפיטים שאתה עושה חומרים טכניקות תוצאה סופית וכו´
K KEiN New member 5/7/02 #5 בנתיים... בנתיים אני יותר מצייר על נייר דוגמאות לגראפיטי. כשה אני מצייר על קיר אז זה עם ספריי-צבע רגיל, אין לי כלכך ציוד משוכלל. אגב למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג ראשים (את הצ´ופצ´יק) הזה שמרכיבים בקצה של הספריי?? בעזרתם אפשר לקבוע את עובי הקו
בנתיים... בנתיים אני יותר מצייר על נייר דוגמאות לגראפיטי. כשה אני מצייר על קיר אז זה עם ספריי-צבע רגיל, אין לי כלכך ציוד משוכלל. אגב למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג ראשים (את הצ´ופצ´יק) הזה שמרכיבים בקצה של הספריי?? בעזרתם אפשר לקבוע את עובי הקו
S SC New member 4/7/02 #4 ../images/Emo24.gif ברוך הבא נמרוד ../images/Emo24.gif היי נמרוד, נעים גם לנו ובזאת אני מקדם פניך בברכה כחבר מן המניין בפורום אמנות תפוז. ברוך הבא
../images/Emo24.gif ברוך הבא נמרוד ../images/Emo24.gif היי נמרוד, נעים גם לנו ובזאת אני מקדם פניך בברכה כחבר מן המניין בפורום אמנות תפוז. ברוך הבא