שלום לכם!

LIL G1

New member
מצטער

לחצתי בטעות הודעה חדשה התכוונתי לעשות את זה בתור תגובה טוב לא משנה

LIL G1

New member
אבל אם כבר פתחתי הודעה אז שיהיה

פיספסתי את הפרק של אתמול (שבת) מישהו יכול לספר לי מה היה בבקשה

omer landau

New member
תקציר מWALLA

ג`אג - סודות משפחתיים ערוץ 3 שעת התחלה : 22:00 שעת סיום : 22:45 באד והרייט קוברים את בתם הפעוטה בחג המולד, ובאד מחליט לתבוע את הרופא המיילד של הרייט - אלא שחקירתו גורמת לחשיפת סוד טרגי מעברה של הרייט; הארם שוקל להתפטר לאחר שלא ניתן לו אישור לצאת לרוסיה לחפש אחר אחיו, סרגיי הפעם זה ממש קולע בול התקציר בשער הפרקים זה באמת מעט מידי ומאוד אבל פה זה מספיק פרק נחמד בעיקרון אני אוהב להיות מופתע לפני הפרק חחחחחחחח איזה באסה אני הרגע חזרתי מהבית ספר ואני עוד כמה דקות חוזר אליו יש לי עוד שיעור חחחחחחחח

הרמוני

New member
נצלו"ש חחחחח........

נתקלתי באחד מהעיתונים האלה כמו "לאשה" מלפני שנתיים ובעמוד האחרון היו תמונות של שחקנים אמריקאים וילדיהם, אז הייתה תמונה של דיוויד ואשתו (
) והבת שלהם סטפני (איזה חמודההה....) ומתחת לתמונה היה כתוב: "דיוויד וננסי ג'יימס-אליוט ובתם סטפני" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... כמה יצורים הם יכולים להיות....

LIL G1

New member
3 שאלות

הארם התפטר בסוף???????? איזה סוד מעברה של הארייט? וגם סיפרו לי משהוא עם ברמבי ומאק מה קרה איתם???

LIL G1

New member
ועוד 3

מה קרה לסרגיי????????? ולמה הארם שוקל להתפטר?????????????

omer landau

New member
הארם כמובן שלא

הוא לא התפטר אבל זה מעצבן שהוא חושב את עצמו הוא בצבא אחרי הכל אז שירגע קצת שהארייט כבר הייתה בהריון והיה לי גידול כזה כמו מה שהיה לה עכשיו ואף אחד לא ידע על זה אפילו לא באד רק ההורים שלה ברמבי ומאק קצת יותר קרובים לחתונה עכשיו חח

הרמוני

New member
קצת יותר בפירוט

כי משעמם לי... סרגיי נשבה ע"י הרוסים או מישהו ואף אחד לא ידע מה קורה איתו, עמדה להתפרסם על זה כתבה והארם היה צריך לספר לאמא שלו על סרגיי לפני שהיא תקרא, הוא רצה לנסוע לרוסיה לחפש אותו (יש לי לפעמים הרגשה של זה-ז'ה-וו..) אבל האדמירל לא הסכים אז הארם רצה להתפטר ואפילו הגיש מכתב התפטרות, בסוף מצאו את סרגיי והוא לא התפטר. באד והרייאט תבעו את הרופא המיילד שלא היה בבי"ח בזמן שהארייט ילדה, הם טענו שבגלל זה התינוקת מתה, הארייט נאלצה לחשוף על דוכן העדים שהיא הייתה פעם בהריון בגיל 18 והייתה לה הפלה (טבעית) ורק ההורים שלה ידעו. מאק וברמבי: הוא היה כל- כך קרוב לעוף חזרה לאוסטרליה אבל אז מאק העבירה את הטבעת מיד ימין לשמאל ועכשיו הם מאורסים איכככ.... הכל ברור? יופי!

למעלה