שלום אנשים!!

../images/Emo19.gifשלום אנשים!!

שלום לכולם!! אני חדשה פה!!! אני לא יודעת הרבה על אייל וטל אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי ללמוד עליהם!! בתודה אביב!! מי שרוצה לדבר שיכתוב לאביב או לחולה על אייל וטל!

ליש../images/Emo151.gif

ליש היא חברה טובה שלי והיא לא תוכל לכתוב הודעות בפורומים בזמן הקרוב... יש לה בעיה במחשב... היא מוסרת לכולם שהיא תגיע מחר לצילומים ושתהנו!!!

sapir stieben

New member
יואוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לך את חברה של ליש!! חח סתם... אין יותא מדי מה ללמוד עליהם... רק שהם ש-ו-ל-ט-י-ם! ואז זה את יודעת סו... תהני פה! תבואי גם את לצילומים עם ליש... אני מתה כבר להיות בצילומים איזה כיף!

kfm

New member
../images/Emo24.gif וולקאם טו דה פורום (:)

גמנחנו אוהבים נורא את קיציס ופרידמן....(:) כיף איתנו, במת....(:) ואני אובייקטיבית.

Yuvalenko

New member
וולקאם וולקאם... מתן, אני חיב לשאול

אותך - מה המשפט המפגר הזה "שימותו כל הציפורים שמתאבדות לי על החלון.." ?!? כאילו הלו?? ציפורים שמתאבדות על החלון, אם הן מתאבדות, הן בדרך כלל גם מתות, לא? מה זה, מוות כפול??

kfm

New member
חחחחחח האמת יש בזה משו.....

אבל גם יש לזה הסבר....הם מנסות להתאבד, לא אמרתי שהם מצליחות....בדרך כלל הם מקבלות איזה מכה בראש...וממשיכות לעוף אחרי כמה שעות...הם לא קולטות שיש חלון מול הפרצוף שלהם אז הם ממשיכות לעוף ואז תה שומע בום כזה והם נמרחות על החלון כמו בסרטים מצויירים...אבל אחרי כמה זמן הם חוזרות לעוף בדרך כלל... הם רק מפריעות לי לישון....בכל השבוע אבל בעיקר בשבת...אז זמסר בשבילם שיפסיקו. ((:)

Yuvalenko

New member
בלי להיות קטנוניים מידי - לא אמרת

בחתימה שלך "מנסות להתאבד" אלא רק "להתאבד".. ואל תחשבי אפילו על לנסות לשנות עכשיו את החתימה ולמחוק עדויות!!

kfm

New member
(המשך)- גם למיצי החתול הזה יש מטרה.

.....הוא נמצא שם כדי להעביר לציפורים מסר שאם הם לא יפסיקו הם יטרפו בידי חתול רשע (העונה לשם נזק, החתול שלי) וזה איום רציני בהחלט.

greeneye

New member
ספיר!!!

(טחחחחח בטח הלחצתי אותך...וחשבת שקרה משהו... אז.....לא! אני פשוט מתרגשת כמו לא יודעת מה. אווווווייייי איזה חמודים הםםםםםם

sapir stieben

New member
חיחיחי באמת מלחיצה!!

גם אני כבר מתה ללכת!!! ויש לי כבר בגדים.. חח כזה הייתי בלחץ עם איזה חולצה אני ילך פתאום כזה אני רואה על אחותי חולצה שהיא גנבה ממני שקניתי לפני איזה שנתיים... ולא לבשתי פעם 1.. חח יפה מפוקס... אני רוצה גם לתוכנית השניה! נתפלח לבפנים כבר דונט וורי!! ואני עושה פן היום! לכבוד התוכנית..! ואחרי שעניינתי אותכם עם ההכנות... מתה כבר לראות אותכם! גל (דה מנהלת) באה?! כי לר ראיתי אותך פעם שעברה..:/ וגם ליש בכבודה ובעצמה שם!! וגם יובל... וגם מתן..... וגם פולי....... רק מתי לא!!!
רציתי לראותך ילדה!! מתי לא היית צריכה להיות מזכירה שלי?! קפה *2 מחיאות כפיים* ~המנורה נדלקת~ לא לא זה!!! חח עזבי!!!! כי האשמה עלינווווו! התקף!

פIלי

New member
אהלן אהלן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום, גם אנחנו מתים על קיציס ופרידמן. (מפתיע, לא?) ואל תפלי בפח של מתן, היא לא אובייקטיבית!

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

שמחה שהחלטת להצטרף אלינו. :) פיל פרי להסתובב ולהגיב להודעות :))

למעלה