שבת שלום

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifשבת שלום

מישהו יכול בבקשה לתת לי פרטים ו\או אתרים על אספנות עטיפות תיונים?

דניאל, פתח את הגלריות של הפורום.

יש שם אחת של תיונים. לא הצלחתי לגלות מי הכניס אותה, אבל זה אומר שיש או היה פה אספן של תיונים.

nissim60

New member
נזכרתי שגם הבת שלי...

אוספת תיונים אנסה לעניין אותה להצטרף להמולה!

astrok

New member
אני חושב שזאת מוניקה עמר...

היא אספנית תיונים ממגדל העמק. יש לה אתר יפהפה שאין לי את כתובתו כרגע, אבל מי שרוצה, שיקנס לאספנט, ילחץ על קישורים, ויחפש שם. ככה אני מצאתי. בהצלחה, תמיר.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifכן ראיתי את האתר שלה

באמת יש לה אוסף מדהים !

rexis

New member
שלום לכם!!!!

אני מוניקה, קיבלתי אימל ממנהל הפורום, הרבה זמן לא ביקרתי פה, אבל אני מאוד שמחה לדעת שיש אספנים חדשים של עטיפות של תיונים, אז מי שמעוניין בעזרה שלי זה האימל: [email protected] והאתר שלי הוא: http://usuarios.lycos.es/rexis

שלום מוניקה, ברוכים השבים!

כמה זמן את אוספת עטיפות של תיונים? ולמה? ספרי לנו קצת על האוסף שלך - כמה עטיפות יש בו, איך הוא מסודר, איך הוא מאוחסן, ותמונות!! אנחנו רוצים לראות תמונות!!!

rexis

New member
שלום לך!!!!

טוב, אני אוספת עטיפות של תיונים בערך כשנתיים, והסיבה מאוד פשוטה, כי הם מאוד יפים וכי עוד לא ראיתי אוסף כזה לפני שהתחלתי לאסוף ניראה לי דבר מאוד מעניין, אפשר גם להכיר קצת על התרבות של כל עם ומדינה גם אם זה נישמה קצת מוזר, אבל אני למדתי דרכם הרבה דברים מעניינים שלא ידעתי קודם, ועוד סיבה היא שאני מאוד נהנת מהאוסף וגם מהטעמים של התה והחליטות השונות. יצא לי לטעום כמה סוגים שונים של תה, במיוחד תה פירות, כאלה אני מאוד אוהבת, של כל מני מדינות, ומאוד אהבתי את התה של פולין. למשל: נודא לי שבהולנד תמיד יש קנקן תה מוכן בשולחן, והם שותים תה בלי סוף. באורוגואי לשמל מכינים תה מכל מניי עלים מרפים וגם כאלה מאוד מוזרים עם שמות מוזרים, והתה שלהם קצת מר. המדינה שמוכרת במיוחד בגלל ייצור של תה היא סרי לנקה. בגרמניה רוב התנ שאפשר לקנות הם מחברות המייצרים תרופות. ואפשר להמשיך עוד הרבה. אם אתם רוצים לדעת איך אני מאחסנת אותם, באתר שלי יש הסברים מאוד מפורתים כולל כמה טיפים לאספנים. וגם יש הרבה תמונות, אבל אני אפרסם פה כמה. הוא באוסף יש לי כרגע כ-5000 עטיפות שונות, אבל האיסף הכי גדול שאני מכירה הוא של 15000 עטיפות. עכשיו שאלה: יש אספנים חדשים? מישהו מעוניין להתחיל? אני מאוד אשמח לעזור ולדעת שאני לא יחידה בארץ.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהיי!

אני שמעתי על תחום האוסף הזה השבוע באינטנרט, בין השאר ראיתי את האתר שלך, והחלטתי להתחיל לאסוף. בינתיים יש לי שלוש עטיפות...

למעלה