שאלות על אתרי צלילה

TheAce

New member
צלילה בפלורידה.. ../images/Emo53.gif

אני נוסע שבוע הבא לפלורידה לנסיעה עיסקית. אני אוכל לצלול רק יום אחד (יום שבת). אני אשהה רוב הזמן במיאמי ויהיה לי רכב. לפי מה שאמרו לי, הכי כדאי לי לנסוע לצלול ב KEY LARGO. נאמר לי שזה המקום ששווה לצלול בו ושהוא קרוב מספיק למיאמי. מישהו צלל בקרבת מיאמי? באיזה מועדון? לאילו אתרים? מחירים? אתרים מומלצים? כדאי לסחוב את הציוד שלי מכאן? או רק את הוסתים? או כלום?? כל עזרה תתקבל בברכה. ארי.

קוקיס

New member
אילת

מה דעתכם על אילת בתחילת דצמבר האם מרינה דיוורס טובים? ומהם האתרים שאסור להחמיץ

doronimous

New member
צלילה בסיני

מישהו נסע באחרונה לצלול בסיני לבד (לא מאורגן) באיזור דהב ? האם זה בטוח בימים אלו ? יש המלצות על אתרים ? תודה

שרקי..

New member
אתה אוליי ספייס קוקיס?? דעתנו

אילת סבבה גם בדצמבר. מרינה דיוורס ניפלאים בכלל תיגש לחבר שלי שם המדריך אריק תמסור לו דש חם ממני שרקי ותקבל הנחה על כל הפעילות במועדון וכן גם יחס של VIP. (רק שלא יסגור לו את הברז בשלושים מטר)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הי אילת

לדעתי האישית אילת לא שונה בתחילת דצמבר מכל תאריך אחר, יש שנים שיותר קר כמו בשנה החולפת למשל ויש שנים שמזג האויר בדצמ´ באילת מזכיר את תחילת הקיץ בצפון. מרינה דיוורס מעולים (אבל אני משוחד לגביהם שכן זה מועדון הבית שלי). לשאלתך השלישית רצוי שתפרט באלו אתרים כבר צללת באילת כדי שיהיה אפשר להמליץ.

שרקי ושיח´, ובכלל מה קורה כאן...

זו גברת, לא אדון...!!!
ולך קוקיס (ואבשה?); מבין המועדונים, מרינה דיוורס, כמו שגם אני המלצתי לכם בחום, כי אתם חייבים צלילות מודרכות ולא רק "בזכות" חוק-ה20, אלא - הרבה יותר חשוב - זוהי הפעם הראשונה שלכם "באילת-של-מטה". אגב, שווה להרים טלפון גם לסנובה ולבדוק אם הם מוציאים דייבמאסטר לצלילות מודרכות לצוללים טריים (בני-סנובה: אם לא, לדעתי שווה לכם עשות זאת, אם אין מגבלת רשות על הענין. הלא כן?). אם הדבר מתאפשר, צאו לצלול דרכם למערות והאיזור הדרומי (הידוע גם בשם חוף ורוניקה) ותהנו מהאוירה הכל כך ייחודית של מתחם "סנובה". ...אני מקווה לפגוש אתכם הבוקר בצלילה לטורקית.

decompresion

New member
במקרה יצא לי לצלול שם

אני ממליץ על QUIESCENCE בKEY LARGO אני אצרף לך מידע מלא יותר מאוחר

decompresion

New member
רוב המידע שיש לי נמצא בDOC הזה

אם יש שאלות אחרות-אשמח לענות

yossin

New member
אם אתה חדש

המלצתי לך לנסות מועדונים שונים. כלומר, רובם טובים אבל לכל אחד יש את "מועדון הבית" שלו ששם הוא מרגיש הכי טוב. מה שמתאים לך (או לי) שונה ממה שמתאים למישהו אחר. רק צלילות וביקורים במועדונים שונים יעזרו לך לבחור את מה שמתאים לך

הנקאי

New member
../images/Emo19.gif שאלות על אתרי צלילה ../images/Emo19.gif

נא לשרשר לכאן הודעות רלוונטיות

עטלף77

New member
קצת ../images/Emo32.gif

יש אולי אתר שאפשר לראות בו מחירים וזמנים של טיסות לאילת?

אבי ע

New member
אשריך... ../images/Emo39.gif

בנסיעתי האחרונה עברתי שם אבל לא היה לי זמן לצלול
בעקרון אם יש צלילה בטוחה אני מעדיף לקחת לנסיעה את כל או רוב הציוד שלי - הרבה יותר נוח, בעיקר בסביבה חדשה ולא מוכרת, וגם חוסך סכום לא קטן שעולה שכירת הציוד. לעתים אני מוותר על המאזן כי יחסית הוא תופס הרבה מקום, ואז כל הציוד לנסיעה נכנס בתיק הצלילה ולא צריך להסחב עם שתי מזוודות. כמובן מדובר בתיק גדול וקשיח. שים לב שמשקלו לא יעלה על 32 ק"ג - אם כן, תצטרך בכל מקרה שני תיקים כדי לא לשלם על מטען עודף. אם אין לך תיק קשיח, מוטב לקחת את ציוד הנשימה איתך. תיהנה, אבי

למעלה