שאלון המאה D:

B o N u s

New member
../images/Emo19.gifשאלון המאה D:../images/Emo110.gif

תעודת זהות א'
1. שם: 2. כינוי: 3. שם אמיתי
: 4. שם שני?: 5. שם שלישי?: 6. שם משפחתי?: 7. כל מה שהיה כתוב למעלה זה בשביל עובדיה. שאגב שמו שגיא בהכחשה. 8. למעלה זו לא שאלה :) 9. גם בסעיף 8 זה לא? 10. אבל בסעיף 9 זו כבר כן שאלה! נכון?
תעודת זהות ב'
1. שיער כיום - ארוך/קצר - 2. תאריך לידה: 3. ארץ לידה: 4. בית חולים לידה: 5. עיר שגדלתם בה כשנולדתם: 6. צבע עיניים: 7. צבע גבות: 8. חצקונים [באיזה מקום, אם יש]: 9. לחיים [אדומות?
] : 10. מין:
נכון או לא נכון
1. שמו האמיתי של עובדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון 2. שמו האמיתי של סעדיה הוא עובדיה - נכון או לא נכון 3. מכן נסיק שסעדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון 4. יסמין מנהלת עוד שלושה פורומים במקביל - נכון או לא נכון 5. טל התחזה למשתמש "הנהלת פורום המומינים"
- נכון או לא נכון 6. שני חברי פורום נמצאים כעת שם למעלה בצפון - נכון או לא נכון 7. בסוף הסיפור של דן למאיה, הם שניהם התחתנו - נכון או לא נכון 8. וטל היה המלך
- נכון או לא נכון 9. ובאותה תקופה לא היה לנו מנהל בפורום - נכון או לא נכון 10. דנה ועינב לא השתתפו בסיפור - נכון או חלקית נכון - או חלקית לא נכון - או לא נכון
האם אתם באמת יודעים ש...
1. מה עיסוקו של אררררררררררג בכרטיס האישי? [הייתי חייב
] 2. מה היה כינויו הקודם של טל? 3. מה היה בחורף המאומץ של עובדיה? 4. איזה עוד פורומים יסמין מנהלת? 5. כשאור [המנהל הראשון] החליט לפרוש הוא אמר שהוא פורש עקב שאין לו זמן - והופה הוא עדיין ממשיך לנהל! הידעתם~!!?!?~?!~ 6. שווילס לומד באוניברסיטה - הידעתם? 7. בחגיגות יום הולדת המומינים השנה - חצי ממי שנמצא כיום בפורום לא היה אז.. - הידעתם? 8. מאז שיסמין מנהלת באו עוד ילדים לפורום - הידעתם? 9. איזה סוג שיער יש לעינב? 10. מה היא משחקת?
גבינת עמק או עמק המומינים?
1. חודש מאי או מאי הקטנה? 2. גבינת עמק או עמק המומינים? 3. גזע טרול או אייקון טרול? 4. סנופקין חולם או סנופקין ער? 5. מאמר על חלומו של סנופקין או שורה למעלה? 6. סרח בתור קוץ או פוץ? 7. מומין בתור דג או מומין? [היה פרק כזה למי ששכח] 8. משחק קומפדיה או משחק הגימבויי? 9. "כוכב שביט מגיע לעמק המומינים" או העונה השנייה? 10. דודה של מומינאבא או דוד של מומינאמא?
פסטיגל
1. מהי המנגינה המועדפת עליכם במומינים? 2. מה אתם שומעים עכשיו? 3. האם יש לכם את המנגינות של המומינים? 4. האם אתם רוצים את המנגינות של המומינים? 5. ועכשיו מה אתם שומעים? 6. מה יותר חשוב להחליף שיר או להמשיך לענות על השאלון? 7. האם הייתם אי פעם בפסטיגל? 8. והשנה? 9. ובמחזמר כל שהוא? 10. מה השיר השנוא עליכם?
המדריך למתחילים
- סלולארי
[מופנה לבנות אבל אפשר גם לבנים
] 1. כתבו סקר וצאו לרחוב לשאול את הבנות. החביאו את השאלות שאתם רוצים לשאול בתוך הסקר. - עם מי את מדברת הכי הרבה בסלולארי שלך? - האם את חושבת לעיתים על הקרינה המסוכנת? - האם אכפת לך מהעניין? - עם כמה אקסים שלך את בקשר סלולארי? - איזה צלצול יש לך בפלאפון? - האם זהו השיר המועדף עלייך? - מתי קיבלת לראשונה את הסלולארי שלך? - מה יותר חשוב אהבה או הפלאפון? - מה המתנה הכי שווה אצלך מבן זוגך? האם זה פלאפון? - האם הפלא שלך משותף? הסבר: 1. סלולארי - אם היא עונה "עם החברה הכי טובה" סימן שאין לה חבר.. מפה כבר תחשבו לבד לגבי השאר
30 דברים
- 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. - 10 סדרות אהובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. - 10 דמויות אהובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. אני כתבתי את השאלון אז X: תזכרו לעשות "העתק"!!

B o N u s

New member
*במדריך למתחילים כמובן שלא תצאו לרחוב וכו'

פשוט תענו לגבי עצמכם או משהו דימיוני

tttooo444

New member
אמג! זה ארוך!

אני בספק אם אני אענה על הכל. תעודת זהות א' 1. שם: תום 2. כינוי: החזיר,או פיגי או משהו..לא יודע. 3. שם אמיתי: 4. שם שני?: 5. שם שלישי?: 6. שם משפחתי?: 7. כל מה שהיה כתוב למעלה זה בשביל עובדיה. שאגב שמו שגיא בהכחשה. 8. למעלה זו לא שאלה :) 9. גם בסעיף 8 זה לא? 10. אבל בסעיף 9 זו כבר כן שאלה! נכון? תעודת זהות ב' 1. שיער כיום - ארוך/קצר - ארוך,מגיע עד החזה בערך. 2. תאריך לידה: שש עשרה במרץ:] 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית חולים לידה:בית חולים לידה? חיחי...תל השומר,בת"א. 5. עיר שגדלתם בה כשנולדתם: הממ,ת"א. [ואח"כ ירושלים,והיום חדרה:]] 6. צבע עיניים: חום..לא כהה מדי,לא בהיר מדי. 7. צבע גבות: חומות.. 8. חצקונים [באיזה מקום, אם יש]: כל הזמן צצים להם ונעלמים להם. 9. לחיים [אדומות?] : לא. 10. מין: ז' נכון או לא נכון 1. שמו האמיתי של עובדיה הוא שגיא - נכון ? 2. שמו האמיתי של סעדיה הוא עובדיה - כנראה 3. מכן נסיק שסעדיה הוא שגיא - אני משער 4. יסמין מנהלת עוד שלושה פורומים במקביל - לא נכון 5. טל התחזה למשתמש "הנהלת פורום המומינים" - נכון 6. שני חברי פורום נמצאים כעת שם למעלה בצפון - נכון 7. בסוף הסיפור של דן למאיה, הם שניהם התחתנו - לא נכון 8. וטל היה המלך - נכון 9. ובאותה תקופה לא היה לנו מנהל בפורום - נכון 10. דנה ועינב לא השתתפו בסיפור -חלקית נכון [זה היה חירבוש אחד גדול..מסתבר שאני לא כזה בקיא ברזי הפורום] האם אתם באמת יודעים ש... 1. מה עיסוקו של אררררררררררג בכרטיס האישי? חחח מנתח גופות!!!!! 2. מה היה כינויו הקודם של טל? ילד דמיוני 3. מה היה בחורף המאומץ של עובדיה? ממ לא יודע 4. איזה עוד פורומים יסמין מנהלת? הממ...יוגי הו,לא? 5. כשאור [המנהל הראשון] החליט לפרוש הוא אמר שהוא פורש עקב שאין לו זמן - והופה הוא עדיין ממשיך לנהל! הידעתם~!!?!?~?! לא ידעתי. 6. שווילס לומד באוניברסיטה - הידעתם? לא.. 7. בחגיגות יום הולדת המומינים השנה - חצי ממי שנמצא כיום בפורום לא היה אז.. - הידעתם? אני משער שכן... 8. מאז שיסמין מנהלת באו עוד ילדים לפורום - הידעתם? כן 9. איזה סוג שיער יש לעינב? שיערי? 10. מה היא משחקת? לא יודע גבינת עמק או עמק המומינים? 1. חודש מאי או מאי הקטנה? מאי הקטנה 2. גבינת עמק או עמק המומינים? עמק המומינים 3. גזע טרול או אייקון טרול? הממ..מה? 4. סנופקין חולם או סנופקין ער? ער! 5. מאמר על חלומו של סנופקין או שורה למעלה? שורה למעלה 6. סרח בתור קוץ או פוץ? פוץ 7. מומין בתור דג או מומין? מומין 8. משחק קומפדיה או משחק הגימבויי? חח מה?!?1 9. "כוכב שביט מגיע לעמק המומינים" או העונה השנייה? כוכב שביט 10. דודה של מומינאבא או דוד של מומינאמא? לא יודע פסטיגל 1. מהי המנגינה המועדפת עליכם במומינים? של המפוחית של סנופקין 2. מה אתם שומעים עכשיו? ברגע זה? Where You Went של אוריינטל סאנשיין 3. האם יש לכם את המנגינות של המומינים? לא..בעצם, יש לי את הפתיחה של הסדרה עם הבובות משנת 78'. 4. האם אתם רוצים את המנגינות של המומינים? לא ממש.. 5. ועכשיו מה אתם שומעים? אותו שיר ממקודם 6. מה יותר חשוב להחליף שיר או להמשיך לענות על השאלון? להמשיך לענות,השירים יעברו לבד:] 7. האם הייתם אי פעם בפסטיגל? כן 8. והשנה? לא 9. ובמחזמר כל שהוא? לא שזכור לי 10. מה השיר השנוא עליכם? אין אחד ספציפי ממש המדריך למתחילים - סלולארי [מופנה לבנות אבל אפשר גם לבנים ] 1. כתבו סקר וצאו לרחוב לשאול את הבנות. החביאו את השאלות שאתם רוצים לשאול בתוך הסקר. - עם מי את מדברת הכי הרבה בסלולארי שלך? - האם את חושבת לעיתים על הקרינה המסוכנת? - האם אכפת לך מהעניין? - עם כמה אקסים שלך את בקשר סלולארי? - איזה צלצול יש לך בפלאפון? - האם זהו השיר המועדף עלייך? - מתי קיבלת לראשונה את הסלולארי שלך? - מה יותר חשוב אהבה או הפלאפון? - מה המתנה הכי שווה אצלך מבן זוגך? האם זה פלאפון? - האם הפלא שלך משותף? הסבר: 1. סלולארי - אם היא עונה "עם החברה הכי טובה" סימן שאין לה חבר.. מפה כבר תחשבו לבד לגבי השאר 30 דברים - 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד 1. דיסקמן 2. את הדיסק של אוריינטל סאנשיין 3. את הדיסקים שלי של קווין 4. דיסקים בכללי 5. את המחשב,למרות שאני בספק אם יש שם איזשהו שקע 6. פלאפון 7. טונות של ספרים 8. שמיכה וכרית 9. דפים,עיפרון,מחדד ומחק 10. מצלמה - 10 סדרות אהובות 1. המומינים 2. הממ 3. ואני 4. לא 5. זוכר 6. כרגע 7. איזה 8. עוד 9. אני 10. אוהב - 10 דמויות אהובות 1. מומינאבא 2. הגרוק 3. השמנטפים 4. מומינטרול 5. סנופקין 6. ו..הממ 7. לא יודע 8. אולי גופי 9. ומיקי מאוס 10. של דיסני וזה:] וואו, לא עניתי על מלא.

B o N u s

New member
../images/Emo202.gif יאללה ../images/Emo202.gif

תעודת זהות א'
1. שם: טל
2. כינוי: בונוס, ילדימיוני
3. שם אמיתי : טל
4. שם שני?: אהוד
5. שם שלישי?: עדיין אין
6. שם משפחתי?: X:
7. כל מה שהיה כתוב למעלה זה בשביל עובדיה. שאגב שמו שגיא בהכחשה.
8. למעלה זו לא שאלה :)
9. גם בסעיף 8 זה לא? אתה שואל?
10. אבל בסעיף 9 זו כבר כן שאלה! נכון? לא
תעודת זהות ב'
1. שיער כיום - ארוך/קצר - ארוך
2. תאריך לידה: 22/9/92
3. ארץ לידה: ישראל
4. בית חולים לידה: תל השומר נראלי $-:
5. עיר שגדלתם בה כשנולדתם: רמת גן
6. צבע עיניים: חום
7. צבע גבות: חום
8. חצקונים [באיזה מקום, אם יש]: יש במצח
9. לחיים [אדומות?] : לא
10. מין:
נכון או לא נכון
1. שמו האמיתי של עובדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון
2. שמו האמיתי של סעדיה הוא עובדיה - נכון או לא נכון
3. מכן נסיק שסעדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון
4. יסמין מנהלת עוד שלושה פורומים במקביל - נכון או לא נכון
5. טל התחזה למשתמש "הנהלת פורום המומינים" - נכון או לא נכון
6. שני חברי פורום נמצאים כעת שם למעלה בצפון - נכון או לא נכון
7. בסוף הסיפור של דן למאיה, הם שניהם התחתנו - נכון או לא נכון
8. וטל היה המלך - נכון או לא נכון
9. ובאותה תקופה לא היה לנו מנהל בפורום - נכון או לא נכון
10. דנה ועינב לא השתתפו בסיפור - נכון או חלקית נכון - או חלקית לא נכון - או לא נכון
האם אתם באמת יודעים ש...
1. מה עיסוקו של אררררררררררג בכרטיס האישי? [הייתי חייב] מנתח גופות XD
2. מה היה כינויו הקודם של טל? ילדימיוני
3. מה היה בחורף המאומץ של עובדיה? |יבחוש|
4. איזה עוד פורומים יסמין מנהלת? רוקדים עם כוכבים ו-יוגי הו
5. כשאור [המנהל הראשון] החליט לפרוש הוא אמר שהוא פורש עקב שאין לו זמן - והופה הוא עדיין ממשיך לנהל! הידעתם~!!?!?~?!~ כהה
6. שווילס לומד באוניברסיטה - הידעתם? כהה
7. בחגיגות יום הולדת המומינים השנה - חצי ממי שנמצא כיום בפורום לא היה אז.. - הידעתם? כהה
8. מאז שיסמין מנהלת באו עוד ילדים לפורום - הידעתם? כהה
9. איזה סוג שיער יש לעינב? תלתלים
10. מה היא משחקת? כדוריד נראלי.. כדורעף או כדורסל.. לרגע שכחתי
גבינת עמק או עמק המומינים?
1. חודש מאי או מאי הקטנה? מאי הקטנה
2. גבינת עמק או עמק המומינים? עמק המומינים בארור!
3. גזע טרול או אייקון טרול? גזע טרול ^^'
4. סנופקין חולם או סנופקין ער? סנופקין ער
5. מאמר על חלומו של סנופקין או שורה למעלה? גם וגם ם-:
6. סרח בתור קוץ או פוץ? קוץ
7. מומין בתור דג או מומין? [היה פרק כזה למי ששכח] מומין
8. משחק קומפדיה או משחק הגימבויי? גימבוי
9. "כוכב שביט מגיע לעמק המומינים" או העונה השנייה? הסרט בארור!
10. דודה של מומינאבא או דוד של מומינאמא? דודה של מומינאבא. לא היה למומינאמא דוד בסדרה..
פסטיגל
1. מהי המנגינה המועדפת עליכם במומינים? כולם
2. מה אתם שומעים עכשיו? לפני 5 דק' - "ברחובות שלנו" של משינה
3. האם יש לכם את המנגינות של המומינים? לא
4. האם אתם רוצים את המנגינות של המומינים? מאד
5. ועכשיו מה אתם שומעים? עדיין כלום
6. מה יותר חשוב להחליף שיר או להמשיך לענות על השאלון? להחליף שיר
7. האם הייתם אי פעם בפסטיגל? כן
8. והשנה? לא
9. ובמחזמר כל שהוא? כן
10. מה השיר השנוא עליכם? אין ממש
המדריך למתחילים
- סלולארי [מופנה לבנות אבל אפשר גם לבנים ]
1. כתבו סקר וצאו לרחוב לשאול את הבנות. החביאו את השאלות שאתם רוצים לשאול בתוך הסקר.
- עם מי את מדברת הכי הרבה בסלולארי שלך? אף אחד $-:
- האם את חושבת לעיתים על הקרינה המסוכנת? לא
- האם אכפת לך מהעניין? לא
- עם כמה אקסים שלך את בקשר סלולארי? אף אחד $-:
- איזה צלצול יש לך בפלאפון? "שוגי בריבוע"
- האם זהו השיר המועדף עלייך? לא
- מתי קיבלת לראשונה את הסלולארי שלך? כיתה ו'
- מה יותר

B o N u s

New member
שיט, נחתך ../images/Emo216.gif

- מה יותר חשוב אהבה או הפלאפון? אהבה
- מה המתנה הכי שווה אצלך מבן זוגך? האם זה פלאפון? לא $-:.. אין לי ממש..
- האם הפלא שלך משותף? לא..
30 דברים
- 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד
1. וידאו
2. מחשב
3. טלוויזיה
4. מיקרו
5. מזון מהיר
6. כל הפרקים של המומינים בקלטות
7. חיבור לחשמל
8. ג'יני בתוך מנורת קסמים
9. את כל המשפחה שלי כולל הכלב
10. מיליוני בובות!
- 10 סדרות אהובות
1. המומינים
2. שלתי
3. ביצפר
4. הפיג'מות
5. השמינייה
6. המערכת
7. ילדי הים האדום
8. האלופה
9. קרוב לוודאי
10. אלביס
- 10 דמויות אהובות
1. מומין
2. שלתי
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Witchcrafts

New member
"חלום או לא חלום? זו השאלה!" ../images/Emo189.gif

תעודת זהות א' ~
1. שם: יסמין. 2. כינוי: בתפוז? הכינוי הנוכחי. בפורומים מחוץ לפרדס, אני עם אותו הכינוי רק ללא ה-S (חה, חרוז) כבר כארבע שנים. (-: 3. שם אמיתי: פאטמה? Lol יסמין. 4. שם שני: אין לי. 5. שם שלישי: כנ"ל. 6. שם משפחתי: מידע מסווג. $-: 7. כל מה שהיה כתוב למעלה זה בשביל עובדיה. שאגב, שמו שגיא בהכחשה. יש לו שם יפה. ם-: 8. למעלה זו לא שאלה :ּ) אז מה, גם זו לא! P-: 9. גם בסעיף 8 זה לא? אכן. 10. אבל בסעיף 9 זו כבר כן שאלה! נכון? כמובן!
הערת המערכת: מה לא עושים למען המטרה שיהיו עשרה סעיפים לכל קטגוריה, הא? P-;
תעודת זהות ב' ~
1. שיער כיום - ארוך/קצר - ארוך. (?) 2. תאריך לידה: 4 ליולי, 1988. 3. ארץ לידה: ישראל. ^^~ 4. בית חולים לידה: בית חולים קפלן (אשר ברחובות). 5. עיר שגדלתם בה כשנולדתם: אשדוד, ואני עדיין מתגוררת בה. |פלישתי| 6. צבע עיניים: שחור-חום. 7. צבע גבות: שחור. 8. חצקונים: ששש, עד שאין לי! $&*#@ [או שאני בהכחשה?]-; 9. לחיים: המ, איזור ה-T (נו, בקרבת האף) שלי די שמנוני, אדמומי או משהו. T__T;; 10. מין: מוטציה. סתם, לא - נקבה.
הערת המערכת: ח"ח על התחקיר. Lol |שב"כ|
נכון או לא נכון ~
1. שמו האמיתי של עובדיה הוא שגיא - חיובי (ע"ע 'תעודת זהות א'', סעיף 7). 2. שמו האמיתי של סעדיה הוא עובדיה - כ-כן, נדמה לי. Oo;; 3. מכאן נסיק שסעדיה הוא שגיא - הו, כן, העברת שיוויון וכאלה. D< 4. יסמין מנהלת עוד שלושה פורומים במקביל - הֵי, אני לא עד כדי כך חסרת חיים!!1111 5. טל התחזה למשתמש "הנהלת פורום המומינים" - Lol אכן, זה היה משעשע למדי. 6. שני חברי פורום נמצאים כעת שם למעלה בצפון - יאפ. 7. בסוף הסיפור של דן למאיה, הם שניהם התחתנו - נו, מה, אני לא זוכרת את הסיפור הזה. ;; 8. וטל היה המלך - למה זה בלשון עבר, הא? הא? P-: 9. ובאותה תקופה לא היה לנו מנהל בפורום - לשם שינוי, זה כן זכור לי. 10. דנה ועינב לא השתתפו בסיפור - המ, אני אהמר על - נכון חלקית. םם"
הערת המערכת: עם הגיל הופכים לסנילים. ולמרות שקראתי את התגובות והתשובות שלכם, העדפתי שלא לרמות (וזה נכון גם לגבי עיון בדפים קודמים שבפורום).
האם אתם באמת יודעים ש... ~
1. מה עיסוקו של אררררררררררג בכרטיס האישי? מנתח גופות! 3> 2. מה היה כינויו הקודם של טל? ילד דמיוני. 3. מה היה בחורף המאומץ של עובדיה? |יבחוש| 4. איזה עוד פורומים יסמין מנהלת? X-: 5. כשאור [המנהל הראשון] החליט לפרוש הוא אמר שהוא פורש עקב שאין לו זמן - והופה הוא עדיין ממשיך לנהל! הידעתם~!!?!?~?!~ אז מה, כל פורום דורש תשומת לב והשקעה. נסו להבין, לא תמיד יש זמן. (-: 6. שווילס לומד באוניברסיטה - הידעתם? כן. וכל הכבוד לו (!) שהוא מחזיק מעמד, אני פרשתי מהר מאוד, בזמנו. ^^~ 7. בחגיגות יום הולדת המומינים השנה - חצי ממי שנמצא כיום בפורום לא היה אז.. - הידעתם? חיובי. 8. מאז שיסמין מנהלת באו עוד ילדים לפורום - הידעתם? שוחד ואיומים, אלא מה. 9. איזה סוג שיער יש לעינב? מתולתל. 10. מה היא משחקת? אין לי שמץ של מושג.
הערת המערכת: אז, האם ידעתי ש...? P-:
גבינת עמק או עמק המומינים? ~
1. חודש מאי או מאי הקטנה? מאי הקטנה. *מוחצת* 2. גבינת עמק או עמק המומינים? ברור שעמק המומינים~! 3. גזע טרול או אייקון טרול? גזע טרול. האמוטיקון סתם מפחיד. ]-; 4. סנופקין חולם או סנופקין ער? סנופקין מת. Lol נו, זה לא ממש משנה לי (אלא אם הכוונה אל הפרק האחרון, ואז כמובן שהוא חולם). 5. מאמר על חלומו של סנופקין או שורה למעלה? גם וגם. 6. סרח בתור קוץ או פוץ? למה להעליב את סרח, למה?! קוץ. 7. מומין בתור דג או מומין? מומין. כ"כ נבהלתי בפרק הזה, כשהוא הסיר את המגבעת. S-: 8. משחק קומפדיה או משחק הגימבויי? גיימבוי, כי זה יותר כיף. 9. "כוכב שביט מגיע לעמק המומינים" או העונה השנייה? שניהים טובים וגרועים באותה המידה. D-: 10. דודה של מומינאבא או דוד של מומינאמא? דודה, היא לפחות טרחה להופיע.
הערת המערכת: יש לי הערה או אין לי הערה?
פסטיגל ~
1. מהי המנגינה המועדפת עליכם במומינים? אין אצלי אפליות. 2. מה אתם שומעים עכשיו? את החדשות. >>;; 3. האם יש לכם את המנגינות של המומינים? רק את מנגינת הסיום והפתיחה, אאל"ט. 4. האם אתם רוצים את המנגינות של המומינים? מן הסתם שכן. ^^~ 5. ועכשיו מה אתם שומעים? את החדשות ואת אמא שלי שמדברת איתי ברקע. 6. מה יותר חשוב להחליף שיר או להמשיך לענות על השאלון? להמשיך, זה כיף. 7. האם הייתם אי פעם בפסטיגל? נדמה לי שכן, כשהייתי זאטוטית. אני לא בטוחה.ם_ם"' 8. והשנה? חלילה! יש לי סיוטים מהפרסומות של הפסטיבלים והפסטיגלים. |קיא| 9. ובמחזמר כל שהוא? המ, לא זכור לי אחד. 10. מה השיר השנוא עליכם? יש יותר מדי, למען האמת.
הערת המערכת: חפרנות זו קללה.
המדריך למתחילים ~
הערת המערכת: יש בעיה - אין לי פלאפון!!111 אני מאמינה שעד לגיוס כבר יהיה לי, אז ניחא. ]-;
30 דברים ~
הערת המערכת: התשובות שלי לחלק הזה היו יותר מדי כלליות ו/או יותר מדי בכלל, כך שוויתרתי עליו.
פעם ראשונה שעניתי על שאלון ארוך שכזה. סימן שממש נהנתי ממנו; תבורך על היוזמה, על הסבלנות ועל השאלות המקוריות והמעניינות, על התאמת השאלות לפורום, לנושא הפורום ולגולשיו.

B o N u s

New member
הסרט דווקא טוב~!!~!!! ../images/Emo41.gif

"דודה, היא לפחות טרחה להופיע."
ותודה רבה

Dark chocolate

New member
עונה../images/Emo178.gif../images/Emo211.gif

1. שם: מיכל. 2. כינוי: כינוי במציאות
שמנטון
אבל אני לא שמנה! 3. שם אמיתי: ... 4. שם שני?:
5. שם שלישי?:
6. שם משפחתי?:
7. כל מה שהיה כתוב למעלה זה בשביל עובדיה. שאגב שמו שגיא בהכחשה. 8. למעלה זו לא שאלה :) 9. גם בסעיף 8 זה לא? 10. אבל בסעיף 9 זו כבר כן שאלה! נכון?
אוי אלוהים.. רק טל יכול לחפור ככה הא
תעודת זהות ב' 1. שיער כיום - ארוך/קצר - עד הכתפיים. 2. תאריך לידה: 25.11.1992 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית חולים לידה: רמב"ם
5. עיר שגדלתם בה כשנולדתם: חיפה.. 6. צבע עיניים: חום-ירקרק בהיר 7. צבע גבות: חום.. 8. חצקונים [באיזה מקום, אם יש]:
הפנים שלי חלקות כמו תחת של תינוק
9. לחיים [אדומות?] : לא.. 10. מין: בת, מן הסתם. נכון או לא נכון 1. שמו האמיתי של עובדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון:
2. שמו האמיתי של סעדיה הוא עובדיה - נכון או לא נכון:
3. מכן נסיק שסעדיה הוא שגיא - נכון או לא נכון:
4. יסמין מנהלת עוד שלושה פורומים במקביל - נכון או לא נכון
5. טל התחזה למשתמש "הנהלת פורום המומינים" - נכון או לא נכון:
6. שני חברי פורום נמצאים כעת שם למעלה בצפון - נכון או לא נכון: יוו איזה חפרנים
7. בסוף הסיפור של דן למאיה, הם שניהם התחתנו - נכון או לא נכון:
8. וטל היה המלך - נכון או לא נכון: הוא היה המשרת
9. ובאותה תקופה לא היה לנו מנהל בפורום - נכון או לא נכון:
10. דנה ועינב לא השתתפו בסיפור - נכון או חלקית נכון - או חלקית לא נכון - או לא נכון: אוי אלוהים שמישהו יתן לטל כאפה..
האם אתם באמת יודעים ש... 1. מה עיסוקו של אררררררררררג בכרטיס האישי? [הייתי חייב]:
2. מה היה כינויו הקודם של טל? ילדימיוני
וחבל שהוא לא כזה במציאות.. 3. מה היה בחורף המאומץ של עובדיה?
4. איזה עוד פורומים יסמין מנהלת? אין לי מושג.. 5. כשאור [המנהל הראשון] החליט לפרוש הוא אמר שהוא פורש עקב שאין לו זמן - והופה הוא עדיין ממשיך לנהל! הידעתם~!!?!?~?!~
6. שווילס לומד באוניברסיטה - הידעתם?
7. בחגיגות יום הולדת המומינים השנה - חצי ממי שנמצא כיום בפורום לא היה אז.. - הידעתם?
8. מאז שיסמין מנהלת באו עוד ילדים לפורום - הידעתם? לא, וטוב שכך
9. איזה סוג שיער יש לעינב? אין לי מ-ו-ש-ג! 10. מה היא משחקת? תפסיק לחפוווווווווווווווור
גבינת עמק או עמק המומינים? עמק המומינים. 1. חודש מאי או מאי הקטנה? חודש מאי 2. גבינת עמק או עמק המומינים? גבינת עמק, י'חופר
3. גזע טרול או אייקון טרול? גזע טרול. 4. סנופקין חולם או סנופקין ער? חולם!!! 5. מאמר על חלומו של סנופקין או שורה למעלה? אין לי מושג
6. סרח בתור קוץ או פוץ? פוץ, כמו טל!!!!!!!!!! 7. מומין בתור דג או מומין? [היה פרק כזה למי ששכח]
8. משחק קומפדיה או משחק הגימבויי?
9. "כוכב שביט מגיע לעמק המומינים" או העונה השנייה? העונה השנייה 10. דודה של מומינאבא או דוד של מומינאמא? מומינסבא, הכי קול
פסטיגל 1. מהי המנגינה המועדפת עליכם במומינים? שיר פתיחה
2. מה אתם שומעים עכשיו? את אימא שלי נוחרת..
3. האם יש לכם את המנגינות של המומינים? לאאא.. 4. האם אתם רוצים את המנגינות של המומינים?לאא!!!!!!!! 5. ועכשיו מה אתם שומעים? כלום!! 6. מה יותר חשוב להחליף שיר או להמשיך לענות על השאלון? להביא לטל כאפה! 7. האם הייתם אי פעם בפסטיגל? ברור שכן. 8. והשנה? גם. 9. ובמחזמר כל שהוא? כן. 10. מה השיר השנוא עליכם? כל שיר שטל אוהב, וכל שיר של נינט
המדריך למתחילים - סלולארי [מופנה לבנות אבל אפשר גם לבנים ]:יש, ברוך השם. 1. כתבו סקר וצאו לרחוב לשאול את הבנות. החביאו את השאלות שאתם רוצים לשאול בתוך הסקר. - עם מי את מדברת הכי הרבה בסלולארי שלך? עם חברות וידידים. - האם את חושבת לעיתים על הקרינה המסוכנת? לא, למי יש זמן
- האם אכפת לך מהעניין? לא. - עם כמה אקסים שלך את בקשר סלולארי? שניים. - איזה צלצול יש לך בפלאפון? צליל של נהנה בננה משהו כזה.. - האם זהו השיר המועדף עלייך? לא. - מתי קיבלת לראשונה את הסלולארי שלך? חח לא.. - מה יותר חשוב אהבה או הפלאפון? ברור שאהבה.. - מה המתנה הכי שווה אצלך מבן זוגך? האם זה פלאפון? לא, ואין תגובה
- האם הפלא שלך משותף? חח לא
הסבר: 1. סלולארי - אם היא עונה "עם החברה הכי טובה" סימן שאין לה חבר.. מפה כבר תחשבו לבד לגבי השאר 30 דברים - 10 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד. 1. סירה. 2. מצופים. 3. קרם הגנה. 4. הארי פוטר ה-6. 5. סלולארי. 6. בגדים להחלפה. 7. את אימא. וזהו..
- 10 סדרות אהובות 1. השמינייה. 2. הפיג'מות (מתי שיש זמן
). 3. כ"כ רייבן. 4. חברים- כל העונות. 5. כוכב-נולד4 6. יצאת צדיק. 7. מועדון לילה. 8. האלופה. 9. טלנובלה בע"מ 10. לחיי האהבה. - 10 דמויות אהובות 1. מילי -האלופה. 2. ליאן-האלופה. 3. אילן- הפיג'מות. 4. זיווה- האלופה וזהו..

Dark chocolate

New member
*תיקון*../images/Emo133.gif

*מתי קיבלת לראשונה את הפלאפון שלך- בכיתה א', מתנה מאימא

B o N u s

New member
אני גם הכי אוהב את דמותו של אילן

מהפיג'מות אך לצערי היא תשתנה לגמרי בעונה הרביעית ]:

Dark chocolate

New member
למה../images/Emo35.gif../images/Emo211.gif

מה, הוא יגמל מהמשפט "בשביל מה אני צריך את זה"?

B o N u s

New member
מה שאני יודע זה שכל הדמות שלו תשתנה

אין לי מושג למה הוא יהפוך ואיך הוא השתנה - אבל אני יודע שהוא השתנה.. וכולה כתבתי שאלון לא צריך לתת לי כאפה..

Blue Pencil

New member
שרשרתי בכוונה; זו תגובה על אחת

השאלות.. אני כן מופיעה בסיפור ההוא! O:

B o N u s

New member
נו אני יודע שאת מופיעה בסיפור -_-'

זאת שאלה לגולשים.. מאיין חידון כזה..

shvils

New member
זה נכון חלקית... הוד מלכותך../images/Emo47.gif

השאלה היא האם את ועינבי הייתם בסיפור. את היית בסיפור ועינבי לא, אז זה נכון חלקית

למעלה