פינת הnemo.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo19.gif פינת הnemo.../images/Emo19.gif

אז למי שחדש, התחדש, או בילה את החודשים האחרונים באלסקה- פינת הNEMO היא פינת היצירות השבועית של פורום נייטוויש. אם בא לכם לפרסם כאן מפרי ידיכם [כמו למשל ציורים, שירים, סיפורים או גוש קקי בעל צורה יוצאת דופן] ולקבל תגובות נוסח "זה 100מם!!111" ו"המשךךךך!!!!11111" - זה המקום. ^^ ואיך הגענו לשם? אה, זה פשוט. פינת יצירות שבועית - פי"ש. פיש זה דג, ונימו זה שם של דג, וגם שם של שיר של נייטוויש- ככה שהפינה אפילו טופיקית!
תתפרעו.
הפינה תפתח בערך אחת לשבועיים, תלוי ברמת ההצפה של הפורום ובמצב רוחי.

Lillith Dirge

New member
נאמ.

הייתי מפרסמת את הקטע האחרון שפירסמתי בפורום כי המשכתי אותו. אבל כרגע הוא סאקיש וזקוק לעיבוד :p

Mr Gil16

New member
את צילמת? וערכת בפוטושופ או משהו כזה?

שוב טימטום מצידי XD

LadySilkworm

New member
רק צילמתי..:)

איך התמונה יצאה? היה לנו מרתון במגמת אומנות[שבמוזיאון ישראל] והייתה סדנה של צילום, אז צילמנו בתערוכה של הסוריאליזם. שם היו כל מיני דברים, והיה חדר חשוך עם סרטונים. אז את הדוגמנית שצילמנו איפרו באיפור מיוחד שראו דרכה את ההשתקפות של הסרטים.. והיה ממש קשה לצלם כי לא הייתה לי חצובה והשתמשתי בכיסא עם עוד מישהי, אז זאת אחת התמונות היחידות שיצאו טוב.

Mr Gil16

New member
יצא יפהפה, כל הכבוד!

הלוואי עליי לעסוק בצילום :( חשבתי שיש פה פול אפקטים ועריכות וכאלה, יפה, באמת יפה

LadySilkworm

New member
תודה רבה! :)

ובקשר לצילום- יש הרבה קורסים לצילום, אתה יכול לקחת אחד:)

blacknwhite

New member
המממ כתבתי ביום ממש רע בפנימיה איזה 2 שירים

גרועים רצח
אבל! אין לי אותם פה. ניצלתם

Beyond The Veil

New member
ענבר, זה לא בסדר!

קראתי את הכותרת וכבר ציפיתי לקרוא משהו מעניין מפיך, אבל לאאא, את תהרסי לי ותגידי שאין

blacknwhite

New member
סליחה../images/Emo7.gif

האמת שזה קצת מבאס, כי דווקא הייתי שמחה לשמוע מה אנשים חושבים, אבל עזבי, זה לא *כזה* מעניין....

blacknwhite

New member
הומ, לא הבהרתי את עצמי טוב../images/Emo3.gif

התכוונתי שהשירים לא עד כדי כך מעניינים, לא הדיעה שלכם
אופסי

Mr Gil16

New member
ניסיון לכתיבת שיר

ניסיתי לכתוב שיר, יצא חרא שיר. פעם ראשונה שאני מפרסם שיר *מסמיק* From the ancient tears of gods The Ra will rise again From enchanting lotus gloom He will take us on the Mesektet The gates of Anu open wide Above the Nile we'll fly And if the sun will fall again He take us to the lost land of yore Like the tears of soothing rain The songs of auf embrace my pain Holding strong thy wings, my angel When the night will come again? Seven tears and one she lost Still falling through the end T he beauty once she had Gone between the secret flame Calm and dark the deepest sea Singing ancient melody The sweetnes of thy supreme Became to bitter agony אה, מבוסס על המיתולוגיה המצרית

למעלה