זאת אומרת, ממש טוב*
L lacrimosa girl New member 21/10/07 #1 ../images/Emo19.gifפינת הנימו. ../images/Emo19.gif שרשרו ממיטב יצירותיכם. [:
L lacrimosa girl New member 21/10/07 #2 ציור שלי. כמו שאפשר לראות, נכתב לצלילי פואט. [: [אני חייבת לציין שממש לא אהבתי אותו בהתחלה, אבל חברה שלי נורא התלהבה ממנו וסיימתי אותו בשבילה. אני עדיין לא ממש אוהבת אותו, אבל כולם אומרים שזה אחד המוצלחים שלי.] גרסה 1#.
ציור שלי. כמו שאפשר לראות, נכתב לצלילי פואט. [: [אני חייבת לציין שממש לא אהבתי אותו בהתחלה, אבל חברה שלי נורא התלהבה ממנו וסיימתי אותו בשבילה. אני עדיין לא ממש אוהבת אותו, אבל כולם אומרים שזה אחד המוצלחים שלי.] גרסה 1#.
L lacrimosa girl New member 21/10/07 #5 ואו, את ממש מוכשרת!.. אהבתי. [: למרות שהשם לא ממש מתאים לציור.. אבל הו וול. [: כל הכבוד. וגם אהבתי את הנושא.
ואו, את ממש מוכשרת!.. אהבתי. [: למרות שהשם לא ממש מתאים לציור.. אבל הו וול. [: כל הכבוד. וגם אהבתי את הנושא.
ק קרניjack New member 21/10/07 #6 איזה שם את היית נותת לציור?../images/Emo6.gif הציור "מספר" משהוא, אבל כן השם נראה אופטימי מדיי תודה!
L lacrimosa girl New member 21/10/07 #10 ואו! אנשים, די להיות כ"כ מוכשרים [למרות שזה לא 100 אחוז המקור, רואים שיש לך כשרון ענקי. [: ההצללות שלך מעולות... ואין לי עוד משהו חכם להגיד. ]
ואו! אנשים, די להיות כ"כ מוכשרים [למרות שזה לא 100 אחוז המקור, רואים שיש לך כשרון ענקי. [: ההצללות שלך מעולות... ואין לי עוד משהו חכם להגיד. ]
T The Cat Woman New member 21/10/07 #11 ../images/Emo99.gifסויררר!!! אוף שתהיה כבר עונה רביעית../images/Emo7.gif
L lotem levi New member 21/10/07 #21 נכוווןןןן אבל יש עוד הרבה זמן עד שתתחיל העונה הרביעית... אוףף אני במתח!!!!!!!