סקר

The Juck

New member
../images/Emo19.gifסקר../images/Emo3.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

איזה זמרים/זמרות אתם אוהבים/מעריצים חוץ מריטה? לפרט בבקשה אם יותר מריטה,לפני ריטה,וכמה זמן
בהצלחה

turn back time

New member
אני אענה ראשון כי אני לא נרדם

כשהייתי ממש קטן הערצתי את ירדנה ארזי, אבל אז בערך בגיל שמונה הבנתי שהיא נטולת כשרון ומראה כבר לא ממש הספיק לי, אז עברתי לעופרה. עד היום יש לי קלסרים עם תמונות שלהן... אח"כ ריטה נכנסה לתמונה, אבל זו כבר לא הייתה הערצה (עברנו את הגיל...) והיא עד היום הזמרת שאני הכי הכי אוהב. חוץ ממנה יש גם את ריקי גל, גלי עטרי ויהודית רביץ שאני מאד מאד מעריך ובזמן האחרון גם מאיה בוסקילה ( אבל לא כשהיא שרה חי, רק בפלייבק). עברי לידר מצליח לרגש אותי וגם פוליקר מדהים. זהו בערך, יש בטח עוד אבל המוח שלי לא ממש מתפקד אחרי 24 שעות בלי שינה...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חחחח נחמד :)

אמממ בערך בגיל 7-8 הערצתי בטירוף את בן ארצי... חחח
הרבה יותר מריטה כי בקשוי הכרתי אותה אז... ואותה ואת רמי התחלתי לאהוב רציני בערך ביחד... בתקופה של המשותף. ואני אוהבת את אבריל לאבין הרבה פחות זמן מריטה. טוב, בהתחשה בעובדה שהיא זמרת פחות מ-3 שנים

יניב1

New member
גם אני אהבתי קודם את ירדנה ארזי

בעצם, אני עד היום אוהב אותה. למעשה, כשריטה פרצה אז ב-86, אני זוכר שבתור ילד אפילו התרגזתי. אבל עם השנים מתבגרים ושוכחים מהשטויות האלה. אל לזלזל בירדנה ובקריירתה, במשך שנים היא נחשבה לזמרת המובילה בישראל, ועם הזמן פסקה להקליט חומר חדש והעדיפה להתרכז בטלוויזיה. הכי צורם לי זה שבשיא הקריירה שלה תקפו אותה על ימין ועל שמאל (כשנבחרה לייצג אותנו באירוויזיון, כש"בן אדם" זכה והושווה ל"אדון עולם", כשהקליטה אלבום המבוסס על שירים ערביים וכו'). רק כשהיא ירדה מעט מהכותרות עזבו אותה לנפשה וחיפשו קורבן אחר. וכן, ריטה היתה שם, טיפסה אל הפסגה, קצרה הצלחות ועם זאת משכה את אותן לשונות רעות ואכזריות, אכולות הקינאה. אני, את ריטה, התחלתי לאהוב כבר ב- ב-1994 כשקניתי את הדיסק "אהבה גדולה", אחר כך את "תחנות בזמן" וממש התאהבתי בשירים של ריטה. מאוד הצטערתי כשהאלבום ב-92 נגנז (עם "חיזיון מקומי" ו"תחנה של זמן"). בשנה שעברה ראיתי אותה מופיעה עם רמי והוקסמתי מהכימיה ביניהם ומהמופע שהם נתנו. הבטחתי לעצמי שאלך למופע יחיד שלה, ואכן, בקיסריה פשוט התרגשתי נורא וחזרתי הביתה מלא התרגשות. היא בהחלט עשתה לי את זה.

אני...

הראשונות שהערצתי הן ריטה ומדונה במשך השנים הכרתי את רמי סלין דיון וויטני יוסטון ריקי גל שלמה ארצי פוליקר היהודים.....שאני ממש אוהבת גם היום בגיל ההתבגרות ממש הערצתי את הבאק סטריט בויז והנסון..... לאחרונה גם דודו טסה ומירב סימן טוב

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאז לפני ריטה

מי זוכר את השיר 'זה רק ספורט' של דפנה דקל?
הייתה לי קלטת שהייתי חורש על הקליפ שלו, כ"כ אהבתי ת'שיר הזה בתור ילד בן 3-4. ואז מאמא שלי התחילה הערצה של ריטה (ממש בתחילת סיבוב ההופעות של אהבה גדולה), אז התחלתי לאהוב את היהודים, דנה ברגר, מיוז, מאיה בוסקילה (שכבר אני לא סובל אותה! שתימחק לי מהפרטים!!:-{),עברי לידר,רונה קינן ואפילו גם שרית חדד לפני איזה 5 שנים
(וכמובן שגם כבר לא
).... את כל האמנים שכתבתי חוץ מריטה אני רק אוהב, לא מעריץ, אם כבר הכי קרוב להערצה זה היהודים ומיוז
שבת שלום לכולם

התלתל

New member
ריטה

אני ראיתי את ריטה בגיל 4 בערך ואהבתי אותה אף פעם לא אהבתי מישהו אחר .. עד היום אמא שלי היא לא מתה עליהאחותי שונאת אותה וכדי לעצבן אותי היא תמיד אמרה לי .. אחינועם ניני שרה פי אלף יותר יפה ותמיד בכיתי ממנה כשהיא אמרה לי את זה וגם כשהיה פעם בטלויזה שחיקו את ריטה אז מהזה התעצבנתי עליהם ...חחח... לא היה אף פעם מישהו אחקר כמובן שהיו שירים שאהבתי אבל תמיד את ריטה הכי הי אהבתי היה את לעולם בעקבות השמש שאהבתי ואת אבא אמא קצת יותר לאט ... וכשהגיע פוקהונטס רק התאהבתי בריטה יותר ויותר..

התלתל

New member
חוצ לארץ ?

אההה .. זה גם אנשים מחוצ לארץ !... אז בטח סלין דיון אחרי טיטניק היא הייתה האהובה עליי..

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיו יו איך שכחתי את סלין וחיננית

!!!!!!1 2 האהבות הכי גדולול שלי חוץ מריטה,,,, וואי אני לא מאמין איך שכחתי! כל אחת מהן מככבות אצלי על מדף הדיסקים

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אוווווווווו

נינט נינט נינט ועוד פעם נינט
אין אני מאוהב בבחורה הזאת כאילו אני גם מאוד מעריך את הקול של בוסקילה למרות שהיא חר* של בנאדם אבל ריטה ונינט נמצאות אצלי מקום -1 שריטה כמובן לפני נינט אבל אני אוהב לשמוע את נינט מתענג על הקול על האישיות

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif גם אני חושב על דפנה דקל

המון דברים
יאללה, כולם ביחד כל הפורום זה רק ספורט כן זה רק ספורט חחחחחחחחח כן, לנענע את האגן

דנה272

New member
../images/Emo3.gif

טוב אז ליפני ריטה אין לי כי אני מעריצה את ריטה עוד מליפני שידעתי ללכת ואני לא ממש מעריצה זמרים אחרים... יש לי תקופות אבל ריטה היא הזמרת היחידה שאני אוהבת ואהבתי תמיד...

פגית

New member
גם אני גדלתי על ריטה......

אז יש לי תקופות של זמרים אחרים אבל בסוף הכל חוזר לריטה....

נגה111

New member
אני חדשה פה.....

אז דבר ראשון זה אחלה פורום דבר שני- משינה, רמי, החברים של נטאשה, ודודו טסה, הפרוייקט ועוד המון... יש לנו מוזיקה יזראלית מדהימה אבל רין על ריטה

למעלה