מ פ ג ש!!

שילה1

New member
../images/Emo19.gifמ פ ג ש!!../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

תאריך אחרון וסופי... 21.7.02...שעה 18.00 אצלי!! ממשאל שערכתי..כולם יכולים..כמעט!! כל השאר..במסרים אישיים או טל.. כולם מוזמנים!!!!

magy

New member
יענו, זה יום א´ בשבוע.........

אני נורא פרוע.........סתםםםםםםםםםם יש שיר כזה.....של הפרברים?????? נורא ישןןןןןןןןןן

שקדי

New member
נדמה לי...........

שזה של צמד דרום בכלל זה יום א´ בשבוע פורץ בשיר פרוע פורץ בשיר פורץ בשיר פרוע כשהשבת יוצאת איזה עומק במילים.........מדהים את חושבת שכבר אז הם חזו את זבח הדגים אצל שילונת???

magy

New member
כשאתה צודק, אתה צודק......./images/Emo108.gif

צמד דרום......הצמד עם .....לא היתה זו הרוח........?ילדתי..... זבח? אל תדבר על זה.......כי שני דגים מתו לי כבר.... נשארו שלושה..... באסה

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifהנסחף אוהב דגים

וכמובן שאוהב גם אנשים. נעשה מאמצים להגיע ומבטיח להיות איתך בקשר טלפוני.

magy

New member
ואנחנו אוהבים גם דגים וגם נסחפים.

כל מה שנסחף...........טוב..... כל מי שנסחף, ......טוב....... אולי נסחף קצת במפגש???????? רעיונות?

שקדי

New member
אני חושב........../images/Emo132.gif

שלקראת המפגש המיתולוגי נשנה טיפה את האמרה הערבית הידועה ל:כולם שמחים לקראת המפגש חוץ מהדגים..........

שקדי

New member
וגם תמונה נוסטלגית......./images/Emo19.gif

מהימים שבזיעת אפינו אכלנו דגים ונהנינו בעיקר מהדיג...בצלילה האמת.......היינו הולכים למסעדה ע´´י הכרמלית למטה ומחליפים את הדגים במה שקוראים אצלנו´´כבש נמוך´´

magy

New member
לא יודעת בן כמה היית אז

אבל.... אין שינוי גדול.......חוץ מהשיער.... אבל צריך לראות בלי בגדים, כדי לדעת אם יש שינויים...נוספים.....
תעשה לנו סטריפ - טיזזזזז ???? במפגש?

שקדי

New member
שלילי.........../images/Emo31.gif

האמצעי נדמה לי שחיפאי הוא לא בטוח...........

גל-עמית

New member
השמאלי מאד מוכר לי.....בטוח חיפאי..

אודי גלילי - לא יכול להיות. הוא צעיר מאיתנו. יצא לי לצלול איתו בכמה פרוייקטים ארכיאולוגיים שהוא ריכז ביחד עם המרכז ללימודי ים אצלנו.....

אורניהו

New member
לא לא גל..אני פשוט חשבתי שהאמצעי..

אבל הכל ברור כעת...ברש הזה האמצעי היה איתי בגיוס לצבא..בחור חמד,בריון אז,יפהפה,שיגע את כל בנות בת גלים,לאחר שעבר את מבחני הקבלה לצוללות כנראה נכשל במשהו ועזב ליחידה של שקדי..ברש ,כמה שנים לא ראיתי אותו...

שקדי

New member
טוב....אם אתה כ´´כ מתגעגע לברש

מי אני שאמנע ממך תמונה נוספת שלו תמיד מוקף בנות כמו שזכרת אני סתם במקרה שמה

שקדי

New member
ממש כך..............

הייתי בסביבה ביקשו שאצטרף לצילום ןהופפפפ........מזכרת לדורות

למעלה