משפטי מחץ

../images/Emo19.gifמשפטי מחץ../images/Emo110.gif

שרשרו לפה את משפטי המחץ שקרעו אתכם
[URL='http://']‎טל[/URL]

דנקי

New member
בפרק M טבעי נראה לי.. כש...

גרי רצה להביא מארחת, ועודד רצה להיות המארחת, אז היתה שיחה קורעת: עודד: ..."אבל למה בוס?!? תדע לך שאני מאוד מחובר לצד הנשי שלי!!" גרי:"לא עודד!! זה לא בא בחשבון!!" עודד: "אבל למה גרי?!?!?! למה?!?!?!?" גרי: כי אתה לא אישה!! אין לך כאלה... ויש לך כזה.. אהה.. אתה מפוטר!! לך למטבח!! אני לא רוצה לראות אותך יותר!!" אז כשגרי אמר לו כזה: "כי אתה לא אישה!!!!!" אז זה היה קורע!! סצנה מצחיקה לאללה ופרק אחלה!!!!!!!!! נקודה.

מ א מ י2

New member
יש לי 2..../images/Emo219.gif

שכחתי ת'שמות של הפרקים אבלל..הנה: *לא מדייקת במילים* גרי (באנגלית-תאילנדית-עברית):"הלו,ה..הלו,איף גרי קאם טו מילואים? נואו,נואו,גרי איז אין אמריקה,איז,איז,איז דאד,וארי וארי דאד. יס. הו,הו,הו אי אם? איים...היס תאילנדית מאם!" זה הצחיק אותיי! ומהפרק שנזכרתי בשם שלו:"הטברנה של גרי" קובי ואילן לא מצאו רקדנית בטן וכמו שכולם יודעים-עודד הוא טמבל שמחובר מאוד לצד הנשי שלו ומוכן לעשות הכל. אז םה לקחו אותו כרקדנית בטן. אדם ואלונה נכנסו להמבורגרי אחרי שהלכו למסעדה ובדיוק עודד יצא להופיע כרקדנית. אדם חיבק את עודד הרקדנית ואלונה ראתה אותו. אלונה:"בוגד! הבטחת שלא תעשה לי את זה!" אדם:"אבל אלונה! *מוריד ת'פאה של עודד* זה עודד!!" הצחיק :)

red mosquito

New member
יש לי תיקון לציטוט שלך

yes hello hello, is this the connectoin officer, yes gerry cant come to the milueim, gerry is in america, he's dead, very badly dead, me? im hes tailandic mother, my name is? my name is gerry שיט ! אהה וטל, זה מ - מי גבר?.

הציטוט שכתבת הוא אכן מהפרק../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

מי הגבר.. אני טעיתי כי גם בפרק "רוקומונטרי" היה חיילים - אז התבלבלתי

Yarinv

New member
"פסיכולוגיה הפוכה" הצחיק אותי מאוד

הנאום של גרי: "ההמבורגר הוא סמל למיזוג גלויות. כל חלקיה הדוחים של הפרה, יש לומר, מתאחדים ביחד לקציצה אחת נפלאה, "ולתפארת מדינת ישראל" (בקול של בן גוריון)." גרי לרוני: "מהיום הסנדוויץ' הזה ייקרא "בן גוריון" והוא יפריח את השממה (גם בקול של בן גוריון)." עודד מגיש ארוחה בהמבורגרי הציוני: "בבקשה, אחד גולדה בלי מלפפון והרבה הרצלים קטנים עם קטשופ." גרי לעודד: "תעמוד הכניסה, ולכל מי שמגיע תגיד: בהמבורגרי ייסדתי את הבן גוריון הראשון." לקוחה לגרי: "אפשר בבקשה דאבל בורגר עם קולה?" גרי: "דאבל בורגר עם קולה, תבקשי באמריקה" "אז דאבל גוריום עם פולה, מה כל כך קשה?" בקיצור, כל הקטע של ההמבורגרי הציוני הרג אותי

dana2442

New member
בפרק רדיו...

פרדי:"תביאי משהוא טעים רוגעלך רוגעלי משהוא טעים לא גמו המנה הזאת!!!"

מ א מ י2

New member
יש לי! ../images/Emo219.gif

מאחד הפרקים..לא זוכרת שם.. אילן:"תראי,נורית,זאת לא את. זה אני." *אלונה נכנסת* אילן:"אני רוצה שניפרד!" אלונה:"מהה?@ אחרי כל מה שעברנו ביחד עכשיו אתה זורק אותי?! מי אתה שתזרוק אותי בכלל י'חתיכת אפס!" אילן:"אבל אלונה אני לא.." אלונה:"דונט אלונה מי! דונט אלונה מי!" אילן:"אלונה!!!" אלונה:"מה?" אילן:"אני לא זורק אותך!" אלונה:"אהה..אוקיי.."

משפטי המחץ שלי ../images/Emo199.gif

גרי על רוני: "אני ציוני ויש לי בת צנית!"
אישה מהצ'אט לגרי: "אתה נשוי?" גרי בתגובה: "אהמכגימדנוןםאטט"
רוני באודישן: "שגיא די. אתה גורם לי להיות עצובה,אני מרגישה שאני תחת זכוכית מגדלת כל הזמן.אני צריכה להיות הכי יפה,הכי חכמה אבל אני בסך הכל ילדה. אני מרגישה שהכל קורה לי מהר מידי".
גרי באודישן: "אני שחקן נפלא נפלא רק תן לי צ'אנס להוכיח לך ואני יעשה את זה"

סינטטית

New member
עם הצינית והציונות זה היה ככה:

"אני ציוני ונולדה לי בת צינית, הייתכן שהגורל דיסלקט?" זה ענק

Carmel chemi

New member
שליייייי הכי קורעעע ארוך אבל שווה

אני חדשה הנה האיסי שלי: 311359662 "עודד, בוא ותשמע משהו על חיי'ם קשים יום אחד אתה מתעורר בבוקר את מגלה שאתה בן 31 אתה מקריח אתה מסריח צומחות לך שיערות באוזניי'ם ואתה מגעיל יש לך אישה שאתה קורא לה מאמי רק כי אתה לא יודע איך קוראים לה ואתה מגדל 4 מפלצות בבית שאוהבות לשחק כדורסל בשירותים אתמול לדוגמאהם זרקו את הרדיו החדש שלי לאסלה רק רצו לאות אם זה שוקע, זה שקע אבל מאז כל פעם שאני רוצה לשמוע חדשות אני צריך להוצי את המים אז אתה אל תספר לי על חיי'ם קשים קולה, 6.90 " גמר אותי גרייייייי

למעלה