מי אני?

B o N u s

New member
../images/Emo19.gif מי אני? ../images/Emo152.gif ../images/Emo110.gif

לרשותכם: 1. שאלה אתם יכולים לשאול אותי שאלה >אחת< בלבד במסר. התשובה שלה חייבת להיות נכונה. 2. רמז אתם יכולים לבקש ממני >שני< רמזים בלבד במסר. אחד נכון ואחד לא נכון. 3. גילוי אות אתם יכולים לבקש ממני גילוי אות במסר. זה לא חייב להיות נכון. _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ _ _ - _ _ - _ _ _.. _ _ _ _ - _ _ - _ _ _ _.. _ _ _ _ _ _ - _ _ - _ _ - _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ _ .... הפעם זה קטע כזה P-: זה טיפה ארוך וככה המשחק יהיה ארוך יותר D: יאללה, תנחשו (-: [URL='http://']טל[/URL]

B o N u s

New member
אתם אמורים לגלות אותיות פה, סליחה ../images/Emo122.gif

גילוי אות זה שאתם מבקשים ממני שאני אגלה לכם אות במסר.. אתם פשוט אומרים ואני אתן לכם אות שנמצאת פה ושעדיין לא ניחשו.. הבנתם?

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - _ _ _ _ - _ _ _ _ _ - _ י - _ _ _.. _ _ _ _ - _ _ - _ _ _ _.. _ _ _ י י _ - _ _ - _ י - _ _ _ - י _ _ _ - _ _ _ _ ....

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - _ _ _ _ - _ _ _ _ _ - _ י - _ _ _.. _ ו _ _ - _ _ - _ ו _ _.. _ _ _ י י _ - _ _ - _ י - _ ו _ - י _ _ _ - _ _ _ _ ....

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - ה _ _ _ - _ ה _ _ _ - _ י - _ _ _.. _ ו _ _ - _ _ - _ ו _ _.. _ _ _ י י _ - _ _ - _ י - ה ו _ - י _ _ _ - ה _ _ _ ....

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - ה _ _ _ - מ ה _ _ _ - מ י - _ _ _.. _ ו _ _ - _ _ - _ ו _ ם.. מ _ _ י י _ - _ _ - מ י - ה ו _ - י _ _ _ - ה _ _ ם ....

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - ה _ ר _ - _ ה _ ר _ - _ י - _ _ ר.. _ ו _ _ - _ _ - _ ו _ _.. _ _ _ י י _ - _ _ - _ י - ה ו _ - י _ _ _ - ה _ _ _ ....

B o N u s

New member
**יותר טוב

_ _ י - ה _ ר _ - מ ה _ ר _ - מ י - _ _ ר.. _ ו _ _ - _ _ - _ ו _ ם.. מ _ _ י י _ - _ _ - מ י - ה ו _ - י _ _ _ - ה _ _ ם ....

B o N u s

New member
כן [ועניתי לך למסר../images/Emo9.gif] ../images/Emo26.gif

_ _ י - ה _ ר _ - מ ה _ ר _ - מ י - _ _ ר.. ל ו _ _ - _ _ - _ ו ל ם.. מ _ _ י י _ - _ _ - מ י - ה ו _ - י ל _ _ - ה _ _ ם ....

B o N u s

New member
כן ../images/Emo26.gif

_ _ י - ה _ ר _ - מ ה _ ר _ - מ י - ג _ ר.. ל ו _ _ - _ _ - _ ו ל ם.. מ _ _ י י _ - _ _ - מ י - ה ו _ - י ל _ _ - ה _ _ ם ....

למעלה