לגבי תיונים...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifלגבי תיונים...

אז ככה, לא מזמן התחלתי לאסוף תיונים, ונדמה לי שגם ציינתי זאת בפורום. לפי מה שהבנתי, רוב אספני עטיפות תיונים אוספים אותם כולל התיון בפנים.. אבל אני אוסף רק את העטיפות הריקות ומוציא את התיון, כי אני פוחד שזה ימשוך חרקים למיניהם...אז מה דעתכם? ולאלה שאוספים את העטיפות כולל התיון, האם נתקלתם בבעיה זו?

חרקים מעצבנים הם בעיה גם לאספני

הבולים. אפשר לאחסן את האוסף יחד עם כדור קטן של נפטלין עטוף בנייר טישו, ובדרך כלל זה עוזר. אני הייתי עושה כמוך, ואוסף רק את העטיפות, כי בעצם זה מה שמעניין, אבל מצד שני אני לא יודע על תחום האספנות הזה מספיק, ואולי זו טעות. מה אומרת על כך אספנית התיונים מכרמיאל, ששכחתי את שמה אך האתר שלה מופיע ברשימת הקישורים ובגלריה?

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifקוראים לה מוניקה עמר

וגם אני הייתי רוצה לשמוע את דעתה
וגם את דעת שאר האספנים פה... כרגע נראה לי שאני אמשיך לאסוף רק את העטיפות...

rexis

New member
תגובתי!!!!!!

שלום לך daniel !!!! אז כך, כל אספני עטיפות של תיונים אוספים רק את העטיפות, כי התיון מתקלקל עם הזמן, ומתמלא חרקים, בעצם אם תסתכל בכל קופסה של תה תיראה שיש תאריך אחרון לשימוש. אני מכירה רק בחורה אחת שאוספת גם את התיונים, אבל עוד לא שעלתי איך היא שומרת אותם. אז איך מתקדם האוסף שלך? אתה רוצה אזרה ממני? מוניקה.

הלו, מוניקה,

מה עם עוד קצת תמונות לגלריה שלך אצלנו? נחמד שאת מבקרת. הנה כבר יש שני אספני תיונים, ובהתחשב בתחום יוצא הדופן - זה כבר הרבה, לא?

rexis

New member
לאבא של מועם!!

תודה, אני מבקרת לפעמים, ונחמד שאנשים ניפתחים לתחום החדש הזה, כי הוא מהנה מאוד. אני מבטיחה לשים עוד תמונות השבוע. וגם רוצה לעגיד לכם שסוף סוף אני רואה פורום רציני בקשר לאספנות.

rexis

New member
!!!!daniel

עם אתה רוצה, תישלח לי את הכתובת שלך ואני אשלך לך כמה תיונים מכמה מדינות מתנה, לכבוד האוסף החדש. מוניקה.

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifתודה רבה ../images/Emo13.gif

אני כבר אשלח לך מסר...

rexis

New member
dan1el

התיונים כבר בדרך, תודיע לי שתקבל את המעטפה

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

אני אודיע לך