יש לי שאלונת....:)

the z girl

New member
יואל? ../images/Emo6.gif

לא אהבתי..
אממ.. לא נראה לי שזה אמיתי כי השיינים שלו יותר לבנות.. ולפעכמים צהובות... אחרי חיפוש ממשוך לא מצאתי תמונה שרואים בה את השינים שלו, ולמעשה לא מצאתי תמונות רבות בהן הוא מחייך חיוך שינני.. אז הנה הכי קרוב ממה שראיתי

the z girl

New member
אהא איזה גילויייייי

יש לי בדיוק אותו צמיד כמו של ג'ואל בתמונה הזאת (שדרך אגב כן רואים בה את השינים הלבנות שלו) איזו התרגשותתתתתתתת חחח... :) מיסטר ניטי בדיוק כמו שלי אצל ג'ואל אנחנו נפשות תאומות ישר לרבנות (אה קודם הוא ייתגיר או שאני אתנצר.. גם ככה אני לא מאמינה..) איזו התרגשות אנשים מתי נוח לכם שהחתונה תערך? (ההזמנות יישלחו באייסיקיו) ושוב התמונה להתרגשות העם

the z girl

New member
שיט זה לא אותו דבר..

כל פעם אני מתקרבת טיפה יותר.. ועכשיו סופית- החתונה מבוטלת (תודיעו לכולם) שלי יותר עגולים כאלה... וטיפטיפה יותר קטנים.. אופה אופה בכל זאת השיניים שלו לבנות..

joelgirl

New member
ואאייייייי

זה תמונה קצת ישנה ואיך שהבנתי היא בכלל לא אמיתית

the z girl

New member
אולי זה אמיתי

והוא שם כאלה מזוייפות או משו.. או צבע אותם

joelgirl

New member
אולייייייי

סתם
אמרו שעשה את זה איזה אחד שלא ממש מחבב את גואל אז כנראה שזה לא אמיתי

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifזה נראה לי גם אמיתי......

אבל אני לא מבינה.....כאילו השיניים שלו רקובות?...לא הגיוני..:/ בתמונה ששמת יש לו שיניים לבנות...ווטאבר..אני עפה לישון סניורטיות שלי..יש לי להתכונן למבחן בגיאוגרפיה (לא רוצה :()...אז שיהיה לכם אחר הצהריים נעים.....(וד"א מתקינים לי היום סוף סוף דיגיטלי:)

KaUrO DoNo

New member
אין סיכווויייייי שזה אמתי

בטח צבע את זה או משו...שניי התאומים האלו משוגעים...חי חי

the z girl

New member
תפסתי אותווווו

טוב לא בדיוק מי שרציתי ולא בדיוק אלי אבל בדיוק כזה רק שהרצועה שחורה יש לחברה שלי

למעלה