../images/Emo220.gif משחק המחשב - המסע אחר אבן האודם ../images/Emo220.gif
לי אישית יש את משחק המחשב "המומינים במסע אחר אבן האודם" - הוא משחק לילדים קטנים.. היה לי קשה בשלב אחד (היה צריך שם פיקחות ולקח לי רק אחרי כמה ימים לעלות על זה).. אני ירשום לכם מה יש במשחק (למי שאין) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
על המשחק - עליכם לעזור לתושבי עמק המומינים, לאסוף את תשעת חלקי אבן האודם של הקוסם ובכך לגרום לו להיות שוב מאושר
מסך 1 - עמק המומינים שלב 1 - השעון - אוגר אחד בשם מוסקרט ילמד אתכם מספרים ולהכיר את השעון
שלב 2 - קישוט העוגה - תוכלו גם לעזור למומינאמא, בימבל ומאי, לקשט את העוגה
שלב 3 - הכירו את הפרחים - בעזרת מר המיולין תלמדו שמות של פרחים
שלב 4 - חיי מומינאבא הצעיר - תכתבו 12 ספרים עם מומינאבא על חיוו כשהיו מלפני פגישתו עם מומינאמא ועד לפגישה ביניהם
שלב 5 - זיכרון עם בוב וטינגומי - תצטרכו לזכור איפה היה מונח כל דבר לפני שנעלם
שלב 6 - אצל סנופקין באוהל - תצטרכו להמציא מנגינה כדי לקבל חלק מאבן האודם
שלב 7 - אי השמנטפים - כדי שלא ירד גשם ושהברומטר יגיע לספרה אפס - ציירו על השמיים
שלב 8 - במערה של סניפ - כל האותיות מהספר של מומינאבא מתבלבות בתוך הכובע.. סדרו אותם לפי סדר הא"ב
שלב 9 - גברת פיליונג - הבית של גברת פיליונג הפך לג´ונגל ויש בו קופים.. תפסו את כולם והכניסו אותם לכלובים ---------------------------------------------------------
מסך 2 - בבית המכשף האמת שכדי להתחיל במשחק צריך לצפות בסרט שבבית הקוסם אבל לא יקרה כלום אם נדלג על הסרט.. בסוף המשחק כולם נמצאים בבית הקוסם ---------------------------------------------------------
מסך 3 - אודות טובה ינסון דף אודות טובה ינסון - יוצרת המומינים