כי אני המפקדת לצפון
ש שרוטה במוח New member 1/4/04 #20 |פרה../images/Emo28.gifיו..גם אני בצפון מחר אולי פתאום אני אמצא אותך(?)
ש שרוטה במוח New member 1/4/04 #22 ../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifזהו...שאני לא ממש בטוחה אני נוסעת עם חברה שלי ומשפחה שלה..חח ולא הבנתי לאן הם נוסעים..=\ איפה תהיי?! דרך אגב..מה האיציק שלך?!
../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifזהו...שאני לא ממש בטוחה אני נוסעת עם חברה שלי ומשפחה שלה..חח ולא הבנתי לאן הם נוסעים..=\ איפה תהיי?! דרך אגב..מה האיציק שלך?!
ה האחמית New member 1/4/04 #23 ../images/Emo19.gif אמממ בצפון..חחח האייסיקיו שלי 263120289 אבל אני לא מחוברת עכשיו....
ש שרוטה במוח New member 1/4/04 #25 ../images/Emo12.gifאת לא מחוברת..=\../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif
ב בֶל New member 2/4/04 #28 שירן במיוחד בשבילך אני ארשום את זה (במקום להגיד): אני אתגעגע נורא ואני קווה שתהני תחזרי מהר
° °•° MarGo °•° New member 2/4/04 #29 ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif אוו. אני אתגעגע אלייך, ככ אתגעגע אלייך. ;[ אבל לפחות אוכל להתספק בזה שאראה אותֵך ביומרישון. שירן, תעשי לי חציללללללללללללל
../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif אוו. אני אתגעגע אלייך, ככ אתגעגע אלייך. ;[ אבל לפחות אוכל להתספק בזה שאראה אותֵך ביומרישון. שירן, תעשי לי חציללללללללללללל
M MikeY fReAk New member 3/4/04 #30 ../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאני לא מאמינה../images/Emo99.gif יש מצב שאני רואה את מארי מחררררררר תחזיקו אותי חזק
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifאני לא מאמינה../images/Emo99.gif יש מצב שאני רואה את מארי מחררררררר תחזיקו אותי חזק
° °•° MarGo °•° New member 4/4/04 #32 ../images/Emo7.gif אין מצב שאת רואה אותי. יש מצב שאת סובלת אותי מוחצת אותך בחיבוקדוב.
ה השנייה מנצר האחמיות New member 3/4/04 #31 ^^ שמנה ^^../images/Emo15.gif אז שאני חוזרת את נעלמת... אני כבר שבוע כמעט בלעדייך... מתגעגעת א-לייך המונים ואוהבת'ותך תמיד GO SHIRAN GO SHIRAN GO
^^ שמנה ^^../images/Emo15.gif אז שאני חוזרת את נעלמת... אני כבר שבוע כמעט בלעדייך... מתגעגעת א-לייך המונים ואוהבת'ותך תמיד GO SHIRAN GO SHIRAN GO
ה האחמית New member 4/4/04 #37 ../images/Emo19.gif בלע אני יודעת ../images/Emo122.gif התגעגעתי אליייךךךך