חידון פורום #1

Sith Master

New member
../images/Emo19.gifחידון פורום #1../images/Emo19.gif

והפעם הנושא. מלחמת הכובים וכיצד היא באה לידי ביטוי בסרטים אחרים. חמש שאלות שאת התשובות אתם שולחים לי לתיבה הפרטית. בסוף כל שבוע פורומי (כשעוברת דמות) אני מפרסם תוצאות השבוע וחידון חדש. אין לענות בפורום חידון #1 · בסרט ארמגדון. לאחר שאיי.ג'יי. שואל את לב, הקוסמונאוט הרוסי, שאלה. לב עונה "מעולם לא ראיתי סטאר וורז". מה השאלה? · בסרט "ג'יי ובוב השקט מכים שנית". מהן הדמויות שמשוחקות על ידי מארק האמיל וקארי פישר. · מה משותף לבן אפלק ב"פרל הארבור" ולדרו הנלי ב"תקווה חדשה"? · ב"צעצוע של סיפור 2". חוזרת הסצינה המפורסמת ביותר בטרילוגיה (רמז עבה ביותר). מה הסצינה, מי שתי (עוד רמז עבה) הדמויות ומה המיקום (בנוי מארבעה חלקים: סצינה, מקום, דמות 1, דמות 2. מספיק לענות על 3 בשביל תשובה נכונה)? · "ארמגדון". אוסקר ואיי.ג'יי. מתווכחים ובעקבות כך שואל אותו אוסקר: "בכלל ראית מתישהו את מלחמת הכוכבים?". על מה הוויכוח של השניים.

DarkMagician

New member
אין לי מושג איך לענות

כי אין לי איך לראות את הסרטים הנ"ל בגלל שהוידאו שלי מקולקל ואני רואה רק בDVD ואין לי את הסרטים נ"ל בפורמט או על גבי DVD... מצטער

Lu Tze

New member
hold on man, back up a bit.

צריך לדעת את התשובות לכל השאלות כדי לענות?

murmur

New member
תשובה ך2

מארק האמיל הוא קוקנאקר הרשע מהסרט שהם מצלמים וקארי פישר היא הנזירה שמאמינה ב"ספר"

Lu Tze

New member
יופי, הרגע גילי את השאלה היחידה

שידעתי! הרעיון הוא _לא_ לפרסם את התשובות בפורום...

Sith Master

New member
בכוונה!?../images/Emo19.gif

הרעיון הוא לא לגות. למה אתה עושה בכוונה??????

murmur

New member
כן, דווקא../images/Emo70.gif מה אני ילד קטן../images/Emo35.gif לא

פיספתי את השורה

Padme Amidala

New member
אני לא יכולה לענות כאן! ../images/Emo4.gif

סורי... אבל- *את צעצוע של סיפור וארמגדון ראיתי ממזמן, אני לא זוכרת שום דבר משם...
*לא ראיתי את ג'יי ובוב השקט מכים שנית *בקשר לשאלה 3- אין לי מושג...
סורי... בבא אני אענה!! (אם אני אדע...
)

למעלה