השערות

../images/Emo19.gifהשערות../images/Emo110.gif

שימו לב
היגיוני שיהיו פה ספויילרים אף על פי שזה השערות. יש לחבר שלי השערה גדולה - למי שקרא את הספר השישי אז ככה: נכון וולדרמורט חילק את עצמו לשבע חלקים
הספר של תום רידל, טבעת, השרשרת ועוד.. אז אני חושב שאחד מהחפצים זה הצלקת של הארי... אז הוא חושב שכדי להביס את וולדרמורט חייבים להרוג את הארי פוטר.. מה דעתכם
נ.ב. אם יש לכם עוד השערות רשמו פה

רזושש

New member
אם הצלקת של הארי זה ההורוקרוקס

של וולדמורט, אז למה וולדי ניסה להרוג את הארי במהלך 6 השנים? מה הוא ניסה להרוג ולהשמיד את ההורוקרוקס שלו?

כי זה קרה בטעות.

וולדמורט לא יודע שהארי הוא הורקרוקס (לדעתי). זה לא שהצלקת של הארי היא הוקרוקס, הארי עצמו הוא הורקרוקס, בגלל זה להארי ולוודמורט יש יכולות ותכונות דומות. העלו את ההשערה הזאת כבר הרבה באינטרנט...

רזושש

New member
אי אפשר לעשות הורוקרוקס בטעות..

זה קסם מאוד מסובך וצריך להתכוון כדי לעשות את זה.. זה כמו שתגידי שקוסם יכול לעשות פטרונוס\הלטת הכרה בטעות.. זה לא הגיוני..

t u l t u l 16

New member
אם הוא לא יודע אז...

הוא היה עושה עוד הורוקרוקס וזה מביא אותו למצב שיש לו 8 הורוקרוססקים ועל אחד מהם הוא לא יודע... (כולל כל המושמדים) כי מה זה עוזר שהארי הוא הורקרוקס והוא לא יודע על זה ? הוא הרי רצה 7 אז הוא יעשה עוד אחד.. בהנחה שהארי הוא הורוקרוקס...

לא חייב להיות כך

הוא ספר לכל הגילאים, וזה למעשה הקסם בו, שכל שכבות האוכלוסיה קטנים כגדולים יכולים לראות בו משהו מסוים ולהתחבר אליו.

ובספר ילדים הגיבורים אף פעם לא מתים

? הם לא תמיד נשארים צעירים חטובים ויפים לעד. למרות שהארי במותו המסופק תמיד ישאר צעיר חטוב ויפה.

דנקי

New member
וואי!! ../images/Emo140.gif

איזה תאוריה חדשנית ומרשימה!! והיא גם ממש הגיונית לדעתי!! (זה היה בציניות למי לא הבין...
) סורי, אבל זה לא ממש הגיוני לדעתי, ואני חושבת זו דעת הרוב.. וגם העלו את הנושא הזה פעמים רבות כ"כ בעבר!!

oshriti123

New member
אם הארי הור'../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

למה וולדמורט רוצה להרוג אותו כבר 16 שנה? למה לו להרוס חלק מהנשמה שלו? אי אפשר לעשות הור' בטעות, חייבים לרצות ולהתכוון לזה מראש...

למעלה