השטולה

Punkitty

New member
לפי דעתי

השטולה היא ניצן. אני מניחה שהאנשים עם המסכות שלחו אותה לדגנית מכיוון שהם ידעו שהיא תרחם על ניצן, ואז דגנית תגלה שיש לה גלי למדא, היא תיכנס לפרויקט ותעביר להם הכל. לכן הם דאגו שהמטוס יפול, כדי שישאר מקום בשביל ניצן בשמיניה. זו ההשארה שלי

nWkobi

New member
שתולה לא ש טולה ../images/Emo58.gif

מי שלא רוצה לדעת שלא יקרא...מי שרוצה שירד... עוד... עוד יותר.... יותר למטה נו! יותר יותר! איה נמצאת אצל החבר'ה במסיכות = היא השתולה.

ofirush17

New member
מאיפה אתה יודע?

אתה לא אומר כל הזמן שכל הספוילרים הן השערות והכל..?

nWkobi

New member
הבהרה

מעולם לא אמרתי ש כל הספוילרים הם השערות,בדיוק ההפך,אמרתי ש לא כל ההשערות הן ספוילרים.

nWkobi

New member
האמינו לי שאם שמתי ספוילר זה ספוילר

ואת המידע קיבלתי כבר לפני כמה ימים מביקי במסן...אז תודה לביקי

hilasapir

New member
נו מה אמרתי לכם??? ספלויר

עליתי על זה לבד!!! ש-3 האנשים שאמרו שראו אותה היו 3 המסכות....אמרתי לכם או לא אמרתי לכם שאם זאת לא איה אז אני קקטוס במיץ פטל?! חוחו...אני מרגישה חכמה!!

שכטרון

New member
אני בטוח שזאת ניצן../images/Emo59.gif

היא תיכנס במקום איה. כבר שמתי את התמונה הזאת

orel4400

New member
הם ינסו להטעות אתנו

ככה שכולם יחשבו שזאת ניצן... אבל בסוף נגלה שזאת מישהי אחרת שאף אחד עדיין לא חשב עלייה.. גיורא מאוד חכם וזה לא יהיה עד כדי כך שקוף!

שכטרון

New member
התמונה לא קשורה לגיורא../images/Emo59.gif

זה צולם בין הצילומים, אז אין מצב שהתמונה הזאת באה להטעות אותנו...

אנחנו בחיים לא נגלה מי השתולה

הם יתנו לנו רמזים שנחשוב שזאת מישהיא מסוימת אבל בסוף יתברר שזה דניאל בכלל הסידרה הזאת לא צפויה

חחחחח... נכון..

הסדרה הזאת כזאת לא צפוייה בסוף בטח נגלה שהמסכות זה בעצם אבנר דדי ודגנית שפיתחו את השמינייה למטרה להשתלט על העולם והשתולה זה בעצם בת בת הבת המאומצת של דגנית ורוברטו.....
כל דבר אחר שהוא ממש לא צפוי זה כל היופי שבסדרה זה מה שעושה אותה לכל כך מיוחדת ליהי לאב הילי

נעמקה19

New member
למה תמיד בהשערות דגנית יוצאת רעה?

או שהיא שכבה כמעט עם כל הדמויות, כי יש לה ילדים מכוווולם
?

למעלה