הפרק היומי

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifהפרק היומי

לא היה משהו...אבל היו כמה קטעים מצחיקים, בעיקר עם קיטי ופז
דונה מעצבנת אותי...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifואיזה באסה...

ג'קי לא הייתה בפרק הזה משום מה...

Nulit

New member
בטח שהיא הייתה!!

היא צבטה את קלסו!
אני דווקא אהבתי את הפרק... הוא היה חמוד.
פז הזה... אני אוכל אותו. ודונה... בהחלט הייתה דיי מעצבנת.

פרק חלש...

ואני מתחיל לשנוא את אריק הזה!!! למה מתמקדים בדונה ואריק כל הזמן?? אפשר לחשוב שנשבר לנו הלב מהפרידה שלהם.. יותר היה מצחיק שהתמקדו בג'קי וקלסו!! ושהיא הפכה אותו לאשה!! חחח ושהוא בגד בה!! היה יותר מצחיק!!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifמה לעשות...

עד שהשניים האלה לא יחזרו לא יניחו לנו איתם (נו כמו שאתה אומר, כמו שעשו עם ג'קי וקלסו, ברגע שהם חזרו עברו להתמקדם בזוג אחר)

popit

New member
פרק לא משהו....

די עם דונה ואריק די!נפרדו נגמר!!!!! קרציות! ג'קי גם אתמול וגם היום בקושי הופיעה! מזה צריך להיות?! כל הזמן דונה ואריק דונה ואריק! פספתי את הקטע שהם מפטרים את פז בגלל טלפון מעצבן שהיה לי....מישהו מוכן להסביר לי מה קרה?

SmallVille Girl

New member
אוייי דונה מעצבנת

יש לה בעיות ! " התגברתי על זה " אוףףף קרציה אם היא כול כך התגברה על זה אז למה היא צועקת על החמוד !!!!!!!(אריק ) פשוט מגעילה! בקשר לקטע שפיטרו את פז: ליאו אומר להייד שפז הורס את המקום , עושה לו שם רע(בגלל שהוא בעצם עובד ?!?!?) אז הוא אמר לו שהוא מפוטר .

MrJacKasS

New member
פרק צולע... ../images/Emo4.gif ../images/Emo104.gif

- ליאו, ליאו... רק שהוא מדבר אני נקרע. ליאו: "תעשה מה שכולם עושים: תגנוב כסף שהבוס לא רואה" הייד: "אבל, שוב, אתה הבוס!" ליאו: "ואני לא רואה!"
זה רק אני או שמי שאריק התנשק איתה נראית כמו הגירסה הנשית של דוד בן גוריון? ג'קי וקלסו צריכים לקבל יותר מסך.

מתוקה777

New member
פרק לא משהו

חוץ מליאו,הייד,ופז לא היה ממצחיק אבל אהבתי שבסוף דונה(היא מעצנת אותי אני לא סובלת אותה כבר) ליקקה את היד של אריק עם המספר טלפון והוא ניגב חחחחחחחח.

popit

New member
בואו נעשה אגודת שונאים את דונה!

בואו נעשה אגודת שונאים את דונה!!! יאללה נמאס ממנה שתעוף מפה!!!כל הפרק מראים אותה ואת אריק והזניחו כבר את קלסו ג'קי והייד
... איך הם מעיזים?! תצטרפו!

somery

New member
לא הבנתי משהו

בפרק שאריק הולך לעבוד בהמבורגרים אז דונה עושה מסיבה ורואים את אחותה שם והיא בת 14... ועכשיו בוב אומר שיש לו ילדה להאכיל...... אז לאן נעלמה אחותה?..

popit

New member
חח הייתה לה אחות

בתחילת הסדרה היו לה 2 אחיות ושתיהן נעלמו.

somery

New member
מה?

היה פרק שהם נעלמו? או שהם נעלמו כי שכחו שהם קיימים חח

popit

New member
נעלמו כי

שכחו שהם קיימים...היוצרים של הסדרה פשוט לא הזכירו אותם שוב...

למעלה