הפרק היומי

shasha14

New member
../images/Emo19.gif הפרק היומי../images/Emo19.gif

איזה חמודה לורי!!!!!!!!!!! אני מתה עליה....היה ממש מצחיק כשאריק טעם את הדמעה של לורי...איך שהוא נגע לה בפרצוף....
איזה יופי, אוז מבאפי עוד פעם השתתף....איזה חמוד! עם ג'קי והייד היה ממש עצוב.....
אבל אני די שמחה הלוואי שתחזור לקלסו.....

הקאובוי

New member
הפרק היומי

הגמד הבלונדיני הזה כלכך מצחיק. איך הוא ירד על הדיבור של פז חחחחח זה היה גדול..

M a r y J a n e

New member
מסכן פז

כל הזמן מזכירים לו שהוא זר
והגמד הבלונדיני זה מיץ'.. איך הוא אמר לו שיפתח את הפה חחח

popit

New member
../images/Emo7.gifהפרק הכי עצוב EVER!!!בגלל הקטע

של ג'קי והייד...למה זרקת אותו?!אוףףףף....עד שהוא אומר למישהי שהוא אוהב אותה (שזה אף פעם!) אז היא זורקת אותו...מסכנון.... טוב בקשר לשאר:מיטץ' ופז היו מצחיקים!!חחח....ושאריק אמר שכאילו הוא חשב שזה שד כזה...חחח... ולורי!יווו איך אני אוהבת את לורי!אבל אהבתי אותה יותר שהיא הייתה רעה...האהא רד וקיטי אכלו אותה! רק חבל שבעונה 6 מחליפים את לורי בשחקנית אחרת...והיה יפה כזה שאח''כ קלסו שואל את הייד אם הוא שומע קאנטרי...קרע אותי!!!
פרק יפה...

../images/Emo42.gifהפרק של יום שני../images/Emo42.gif

שם הפרק:
Nobody's Fault But Mine (2)
מספר הפרק:
523
תאריך שידור ראשון:|
23.4.2003 (יום לפני היום הולדת שלי
)
עלילה:
הייד בוגד בג'קי בגלל שהוא חושב שהיא עדין אוהבת את קלסו. אחרי שהוא מגלה את הטעות שלו הוא מבקש ממנה סליחה, אבל היא נפרדת ממנו. פז לא מוכן לתת למיטץ' רישיון בגלל יריבות מוקדמת, אז מיטץ' מפיץ בעיתון בית הספר תמונה של קלסו ופז מתנשקים. רד וקיטי מודיעים לדונה ואריק ששבוע הבא כשהם יארגנו להם את מסיבת הסיום, הם יארגנו להם גם חתונה. אריק ודונה מבינים שהם לא מוכנים להתחתן ומודיעים להורים שהם לא יתחתנו, אבל כן יעברו לגור ביחד.
ציטוטים:

Hyde:Jackie,I am really,really sorry and I'll never do it again. Jackie looks at him with tears in her eyes. Jackie:Ya know,that's just what Michael use to say. Kitty:eek:h good red, now my baby is leaving home laurie:im still here mommy! kitty: well that good! Fez: AH!! This is tomorrow's school paper--Oh my god, on the front page, there's a picture of me kissing Kelso by the lake! Eric: Fez why are you kissing Kelso by the lake? Fez: We caught a fish, I was excited! I kissed the fish too, but of course they don't show you that!​
שחקנים אורחים:
Seth Green-מיטץ' Lisa Robin Kelly- לורי פרקים נותרים עד סוף העונה-2!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifפרק ענק!!

איך שמחתי שראיתי את לורי! ממש לא ציפיתי לזה....שכחתי שהיא אמורה לחזור שוב... וגם שמחתי שג'קי זרקה את הייד....

Magi¢ Girl

New member
פרק עצוב)))));

טלי- סחטיין על ההשקעה...
פז היה כזה חמודי!
הייד היה.. מסכן.. /: וזה היה עצוב שהוא אמר "ג'קי-איי-לאב-יו" והיא אמרה "ואני לא אוהבת אותך" והלכה.. )))))): הממ.. עוד כמה פרקים זה נגמררר

M a r y J a n e

New member
../images/Emo8.gifאהבתי את הפרק

הלוואי וג'קי תחזור לקלסו!! בסוף הפרק הייד נשאר כל כך מסכן
והשחקן ששיחק את מיץ' מוכר לי!!! מישהו יודע באיזה סרטים הוא שיחק? רררר זה משגע אותי שאני מכירה אותו מאיפשהו ולא יודעת מאיפה!!!

Better Man

New member
הוא שיחק גם בסרטים של אוסטין פאוורס

אבל בבאפי הוא הכי ענק!

יו כמעט בכיתי

טוב אנשים תודו כבר@!!@#$ הייד מושלםםםם..חח ממ ג'קי צודקת שהיא כועסת והכול אבל עדיין.. ושרון אני ממש לא מסכימה איתך..כאילו עם קלסו זה ממש לא אמיתי הם מזדיינים והיא אומרת לו מה לעשות!@#$! ראית איך הייד שינה אותה? אני חולה עליו ואני ממש ממש מקוונ שהיא תסלח לו.. זה היה כל כך יפה שהוא אמר שהוא אוהב אותה..ריגש אותי..חחח ממ אוקיי הקטע הכי קורע היה שאריק והילד הזה נכנס והוא אמר שהכזה הוא חשב שזה גמדון..נקרעתי מואה ניצן

popit

New member
את צודקת..והיא התכוונה לשרון השנייה

! הייד עשה לה רק טוב וממש חבל...והקטע עם השדון הזה קרע אותי כמו אני לא יודעת מה...ועד שהייד אמר לה i love you!!!אני מריצה את הקטע הזה 500 פעם במחשב!אוףףףףף למה היא זרקה אותו?! damn, jackie!

Laurie's Back../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

*באיחור אופנתי* כמה מענג היה לראות את לורי מרצדת שוב על מסך הטלוויזיה שלי... התגעגענו בייב!
רק כשראיתי אותה נזכרתי בכל הרגעים הטובים שהיו איתה במש"ה, והבנתי כמה היא הייתה חסרה...
ונצ'יק: רק חבל שבעונה הבאה היא לא תמשיך.
סוף
הפרידה של ג'קי והייד הייתה עצובה למדי,
אבל אני מבינה את ג'קי. העיקר שבסוף הם יחזרו! (זה אינו ספוילר, אלא תקווה...) והקטעים עם פז ומיטץ' (הלפרקון
), היו מצויינים! אהבתי גם את השיחה ה"מעודדת" שקלסו ניהל עם הייד בקשר לג'קי... זה חבר אמיתי!
בקיצור- פרק טוף. טוף מאוד, אפילו.

hadas 5

New member
רציתי לדעת.......

מי שראה את הפרקים המתקדמים.... הייד וג'קי יחזרו להיות ביחד

popit

New member
תשובה-|ספויילר|

אף אחד לא ראה את הפרקים של העונה הבאה, הם רק עוד חודש יוצאים בארה''ב, אבל יש ספויילרים בטוחים שכן, הם יחזרו להיות ביחד דונט וורי...

justin love

New member
ייייייאאאא...אהבתי כל כך את הייד...

איזה מתוק .... איך שהוא סיפר לה בעדינות שהוא בגד בה ואחרי זה הוא בא אליה ואמר לה שהוא אוהב אותה אני מזה הייתי נמסההההה... יאאאאא... אהבתי את זה כל כך... איזה מתוק..... ואשטון גם כן איזה מאמי איך שהוא ניסה לשכנע את הייד שג'קי והוא לא עשו כלום כשבעצם הוא היה יכול לשקר להייד וככה ג'קי תיהיה שלו איזה מאמי... יייייאאא....איזה פרק מדהים............ אני רוצה שהייד וג'קי יחזרו.....ומהר...הם מזה חמודים יחד...

למעלה