הניק שלי

baril

New member
כיי ,

ילד מהכיתה שלי קרא לי ככה , ובאותו זמן שנרשמתי לא ממש היה לי כיינוי אז קראתי לעצמי ככה :) קווליבי נכון ?! יואא כמה זמן לא כתבתי בפורוום שניים

וואי כל הפורומים עכשיו עם זה../images/Emo122.gif

טוב, אז בפעם הראשונה שנרשמתי לתפוז לא ידעתי עם איזה כינוי להירשם.. אז חשבתי את מי אני הכי הכי אוהבת, ואז ישר עלה לי בראש "רוני"[
]. אני ממש אוהבת את רוני, והיא ממש החיים שלי...... אז מכאן בא הכינוי: "רונוש חיים שלי 2" {ה-2 זה בגלל ששכחתי את הסיסמה של הראשון שהיה בלי 2'
}

nWkobi

New member
אצלי זה די פשוט

אני מת על היאבקות,ובעיקר על אחת הקבוצות שהייתה פעילה - nWo(New World Order). מכאן השילוב - nW של ה- nWo, וקובי שזה השם שלי.

nWkobi

New member
לא עניין של תוקפנות

עניין של תגובה לא במקום...לא מאחלים דברים כאלה,בטח לא בהקשרים כאלה וגם לא בכלל...

KiShKooSh

New member
אין לי שמץ של מושג...

זה בצורה תמוהה של "הוא בחר אותי" כי אם חושבים על זה ככה אין ניק שיותר יתאים לי מזה
מוטי

KiShKooSh

New member
כתבת לי?

אני צריכה להחליף תמסן דחוף, לפעמים שיחות לא מגיעות אלי

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifטוב...

אני בחרתי בניק שלי מכיוון שאני אוהב פיניקסים ובטעות שכחתי לכתוב E

DirtySpirit

New member
ולמי שלא מכיר,

פיניקס= עוף חול. חיה מיתולוגית וספרותית. [בין השאר החיה שאני הכי אוהב
]

סינטטית

New member
סינטטית....

על שם שיר של סינרגיה - סינטטי....... ולפעמים, אני פשוט מרגישה ככה בסביבה הטבעית שלי....

בכריתוש

New member
אוקיי..

קוראים לי נעם בכר וחברות שלי קוראים לי בכרית.. אז בכריתוש זה פשוט חמוד כזה..

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אוקיי אז ככה:

ילדה מהכיתה שלי [לשעבר
] אמרה לי להירשם לתפוז לפורומים כי יש פה פורום על השמינייה... אז אמרתי לה בסדר ומה יהיה הכינוי שלי
אז היא אמרה לי: יא מוגבל תמצא לך שם ואז אמרתי אני אקרא לעצמי מוגבל ואז זה לא נתן לי סתם ככה אז סתם הוספתי חמש [ואני לא באמת בן חמש אני בן 13 עוד חודשיים וחצי.....]

למעלה