המומ"ינים

../images/Emo19.gifהמומ"ינים../images/Emo110.gif

משחק טיפה מסובך תקשיבו
תחשבו שהמומינים זה ראשי תיבות של קבוצת מילים. מה המילים?

../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

ה - הימיולין מ - משפחת מומין ו - הגזע שלהם "טרול" מ - מומין ומאי הקטנה י - יבואו אלינו כמו מתנה נ - נילס הולגרסון לא קשור לשם י - ילדים בואו כולם ם - (לע)מק המומינים

Sun Dun

New member
תסבירו לי משו

למה לפעמים כשאני שולחת הודעה תפוז כותבים שיש איזו בעיה בדף וזה וההודעה לא נשלחה ונא לנסות שנית אז אני מנסה שנית ומסתבר שזה כן שלח?? =\

אם תפוז שולח לך הודעה היא כבר

כתובה את רק צריכה ללחוץ על F5 לאחר הודעת תפוז/לחזור לפורום ולעשות F5.. אם אחת מהשתיים לא עובדת תשלחי שוב

mayaaa4

New member
.......

המומינים ה- המשחק מ- מעצבן ו- וגם קשה מ- מרדים, י- יאלה נ- ננסה י- יותר ם- מאוחר..

../images/Emo46.gif זה נגדי...

או יותר נכון פוגע.. לא בי.. במשחק.. במשחק שלי (נו, לא שלי.. שאני המצאתי..)
+

Blue Pencil

New member
המומינים-

ה-הם מ-מצחיקים ו-ומגניבים מ-מיוחדים י-יפים נ-נחמדים י-ירוקים? מ-מאוד עלוב. אני אנסה אח"כ שוב. *O*

יצא לך בסוף חרוז אני גולש בתפוז(?!)

עזבו אני דפוק בשעות האלה.. מעבר לשמונה.. מועאעאעא.. מה קורה לילד דימיוני??? הוא הופך לקיים..

תשובה..חח כנסו בחיאת..:)

ה - הילד מ - מסטול ו - וחולה מ - מהאנטיביוטיקה י - יופי נ - נו.. י - יחמורים ם - מניאקים חח איזה דמיון מפותח יש לי

כמה קללות!!

אתה חדש פה.. יש כל כך הרבה קללות.. אתה כנראה לא מבין אבל צריך לרשום על המומינים.. אם קיללת אותי זה פגע
אני שוקל שאתה
..

לא הבנת נכון!!

תקרא שוב.. התכוונתי חמורים ומניאקים מי שייצר את האנטיביוקה חח

warum

New member
מומיני"ם

למרות הקבלת פנים הצוננת
והלא כ"כ נלהבת
שקיבלתי... אני אנסה... יצא לי משהו די דבילי.. מ- מתי ו- ואם (בכלל) מ- מהטלוויזיה י- יבינו (את) נ- נפלאותיהם (של המומינים.. לא של הטלוויזיה..) י- (ו)ישדרו מ- (ה)מומינים [מעיון בפורום הבנתי שלא משדרים את הסדרה בכלל
.. ] ודרך אגב.. אין על קרמבו בננה
+
=

למעלה