המוח ! הפציצו אותי בשאלות [-;
B B o N u s New member 23/9/06 #1 ../images/Emo19.gifהמוח ../images/Emo123.gif!../images/Emo110.gif הפציצו אותי בשאלות [-;
S super girl 15 New member 24/9/06 #2 ../images/Emo22.gif מוח יקר ... כמה שאלות לי אלייך... כיצד היית מגדיר את כור מחצבתך הפילוסופית, או שנאמר הקונסטיטוציה.... של הזמר הרב גווני על מהמרותיו הבא...
../images/Emo22.gif מוח יקר ... כמה שאלות לי אלייך... כיצד היית מגדיר את כור מחצבתך הפילוסופית, או שנאמר הקונסטיטוציה.... של הזמר הרב גווני על מהמרותיו הבא...
V VIK האחד New member 29/9/06 #10 חחחחחחח XD הרגת אותי עם השאלה הזאת נקרעתי על הרצפה מצחוק חחח את הבנת את מה ששאלת או שסתם חירבשת?
B B o N u s New member 27/9/06 #9 אז אין לך זכות לשאול. הרי אתה בעצמך תצטרך לענות על השאלה שאתה שואל בפעם הבאה אם אני לא יודע. לכן אם אתה לא יודע אל תשאל. והתשובה ברורה למי שיודע. אבל מפני שאינך לא יודע אני לא אענה. שאל בבקשה שאלה שאתה יודע את התשובה לה.
אז אין לך זכות לשאול. הרי אתה בעצמך תצטרך לענות על השאלה שאתה שואל בפעם הבאה אם אני לא יודע. לכן אם אתה לא יודע אל תשאל. והתשובה ברורה למי שיודע. אבל מפני שאינך לא יודע אני לא אענה. שאל בבקשה שאלה שאתה יודע את התשובה לה.