היי בנות :)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif:)

שם: רוית כינוי: רויתוש'? גיל: 15 מחר
לאיזה כיתה את עולה: י' גלידה אהובה: ריבת חלב, וניל עוגיות D: חורף\קיץ: קיץ בריכה\ים: ים [חוץ מהמדוזות S:] בגד ים שלם\בקיני: בקיני, למרות השומנים ~.~ אבטיח\מלון: אבטיח לוקח בממש קצת, שניהם טעימים
תמונה מיום שישי האחרון של השנה בבצפר..15/6

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

חלק מכינה חלק קונה, למרות לדעתי עדיף לקנות, כי אלה שאני מכינה נקרעים לי אחרי 3 חודשים בערך, ואלה שקניתי מחזיקים חצי שנה ויותר..:) בתמונה הזו הרוב קנויים (אילת), כי הצמידים שהכנתי נקרעו כולם חוץ מ-2 (היו לי איזה 10) ואין לי כוח להכין חדשים

אני../images/Emo211.gif

שם: זהר כינוי: זוהרה גיל: 13 לאיזה כיתה את עולה: ח' גלידה אהובה: אמ... ריבת חלב/ משהו עם מקופלת חורף\קיץ: חורף
בריכה\ים: ים. בגד ים שלם\בקיני: בשבילי? חולצה ומכנסיים מלייקרה. וגם הם לא צמודים. אבטיח\מלון: מלון אתן כבר מכירות את התמונה>_>

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifהו, וואל

שם: סיוון כינוי: אה.. העצלנים קוראים לי סיו, אמא סיווני ועוד כמה P: גיל: 12 לאיזה כיתה את עולה: ז' *נאנחת* גלידה אהובה: ריבת חלב, שוקולד, עוד שוקולד, ועוד שוקולד. חורף\קיץ: אוהבת את שניהם, אבל בקיץ יש יותר יתרונות. בריכה\ים: ים אני מניחה
למרות ששניהם שליטע D: בגד ים שלם\בקיני: בקיני ^^ אבל לא אחד שחושף את הכל, חוץ מזה שאני מעדיפה טופ של בקיני ומכנסון אבטיח\מלון: אבטיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 333> אין תמונה P:

broken winges

New member
Boo

שם: מעיינ.^^ כינוי: יפנית המוזרה...בד"כ. או ג'ק. broken winges גיל: 14 וחצי לאיזה כיתה את עולה:ט גלידה אהובה: וניל עוגיות\שוקו D: חורף\קיץ: חורף
בריכה\ים:מממ אף אחד מהם?אם כבר ים,בשקיעה...
בגד ים שלם\בקיני:בקיני...לא יודעת ><"... אבטיח\מלון: ארטיק XDDD זה נראה כאילו אני לובשת סחבה בתמונה XDD זו רק הפיג'מה שלי >>

TheWingedPig

New member
עונה

שם: חנה כינוי: אמ..תלוי מי..לרוב, אני מתעקשת על שמות חיבה שקשורים לחזיריםP: גיל: 23 גלידה אהובה: ארטיק אבטיח, ושוקובו לבן
בריכה/ים: תלוי לאיזו תכלית...בשביל לשחות - בריכה, בשביל לטייל - ים. לא אוהבת את החול הרטוב בתוך הבגד ים שלי>< בגד ים שלם/ביקיני: יש לי גם וגם(ישנים מאוד), אבל כנראה השלם...(נו על מי אני מנסה לעבוד, לא לבשתי בגד ים כבר 6-7 שנים...) חורף/קיץ: חורף! שונאת את החום הזה! אבטיח/מלון: אבטיח! (גם מלון, אבל אבטיח יותר).

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifנו טוב..

שם:מעיין כינוי:יענקל'ה,מעיינה גיל:12 וחצי לאיזה כיתה אני עולה: ח' גלידה אהובה: כל מה שניתן למצוא ב"דלי קרים" חורף/קיץ:חורף בריכה/ים:ים,הרבה יותר יפה מהבריכה,לא כך?
בגד ים שלם/ביקיני: שלם אבטיח/מלון: אבטיח

M o o M o o

New member
קקקקקקיייייייץץץץץץ!!!!!!!!../images/Emo47.gif

|שם: מיתר ^-^
|כינוי: כל אחד משהו אחר
(מיתריייי, מיקה, מיקון, מיקמיקון(
), מיתי, מיקי ועוד הרבה.)
|גיל: 13 בעוד 17 ימים D:
|לאיזה כיתה את עולה: ח'
|גלידה אהובה: בבית - וניל עוגיות עם הרבה עוגיות *O*, בגלידריה - שוקולד קינדר
.
|חורף\קיץ: אני חושבת שהכותרת מרמזת למשהו
בריכה\ים: ים :]
בגד ים שלם\בקיני: בקיני
(אבל אותי רק תראו עם גופיה מעל ;; )
אבטיח\מלון: אבטיח בגדול !! ^^ טובנו, אני אחשוף את עצמי
(אני חושבת שזאת בערך פעם ראשונה שאני שמה פה תמונה שלי
) *פאאאדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחהפדיחה;______;*

../images/Emo97.gif בלו.

שם: תמע כינוי: אין לי :( בהו. גיל: 12 לאיזה כיתה את עולה: ז' גלידה אהובה: כל הגלידות פירות האלה על בסיס מים. וגם (איך לא) שוקולד חורף\קיץ: חורף בריכה\ים: בריכה בגד ים שלם\בקיני: בקיני אבטיח\מלון: אבטיח
תמצית הבריאה

למעלה