היי בנות :)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif היי בנות :)

תקבלו אותי יפה?
חלקכן וודאי לא מכירות אותי.. סאפיר שכנעה אותי לבוא לבקר, אז אם סאפ אומרת, אני אהיה האחרונה שתסרב
אז גם בגלל שאני לא מכירה כאן הרבה בנות.. הנה שאלון קצרצר, לתחילתו של החופש הגדול..
שם:
כינוי:
גלידה אהובה:
חורף\קיץ:
בריכה\ים:
בגד ים שלם\בקיני:
אבטיח\מלון:
תוסיפו גם תמונה שלכן
ותשתפו פעולה- חסר לכן אם לא

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

שם:ליאור כינוי:- גיל:14 וחצי לאיזה כיתה את עולה: י' ב"ה גלידה אהובה:שוקובו
חורף\קיץ:קיץץ
בריכה\ים:ים בגד ים שלם\בקיני:בקיני אבטיח\מלון:אבטיח

Karin917

New member
עונה../images/Emo203.gif

שם:קארין
כינוי:
לאיזה כיתה את עולה:
גלידה אהובה:סולרו
חורף\קיץ:קיץ
בריכה\ים: ים אבל בלי מדוזות
בגד ים שלם\בקיני:בקיני
אבטיח\מלון:
תמונה אח"כ.

shanchan

New member
well hello

שם: שני.
כינוי: ? אנשים נוטים לקרוא לי שנס, המשקיעים קוראים לי שנסקי. גיל: בעוד תשעה עשר ימים- 17. לאיזה כיתה את עולה: י"ב. [אומגד, זאת הפעם הראשונה שהודדתי בזה.
] גלידה אהובה: שוקו-וניל-תות או וניל צ'יפ. בכלל, כל וניל/שוקו/תות איכותי זה כיף. חורף\קיץ: חורף! בריכה\ים: ים, למרות שבריכה זה גם נחמד. בגד ים שלם\בקיני: ביקיני. [למרות ששלם היה יותר מתאים לי :/] אבטיח\מלון: מלון. [או החלק הורוד-לבן של האבטיח
] have a nice day [ואגב, אין לי משקפיים, הם של אמא- תמיד רציתי לדעת איך הייתי נראית אם הייתי מצליחה לזייף בבדיקת ראייה ההיא והיו שמים לי משקפיים.]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ואני כבר התחלתי לחשוש למה את עם

משקפיים. את יודעת את תמיד יכולה ללכת עם משקפיים בלי קשר לריאה שלך
והלק ממש מגניב

sha chan XD

New member
שלום D:

שם: שחר כינוי : שה צ'אן גיל : 13 (אני אתלונן שוב, אני קטנה ><;) עולה לכיתה : ח' גלידה אהובה : שוקולד P: חורף/קיץ : קיץ (כי יש חופש ומים ומלא פירות DD:) בריכה/ים : פעם הייתי אומרת בריכה אבל זה נהיה טיפה משעמם אז ים בגד ים שלם/בקיני - לי? שלם אבטיח/מלון : אבטיח *---* תמונה? רגע אני אחפש אחת..הא~ מצאתי תמונה שלא רואים את הטבעות המטומטמות שה צ'אן

D:../images/Emo96.gif

את חמודה^^. אני לא מבינה מה יש לאנשים עם טבעות, זה כמו חברה שלי. היא כל הזמן מתלוננת על זה, ואני אפילו לא שמה לב שיש לה בכללXD. זאת לא בושה או משהו^^

למעלה