הוא היה רעב,,,

../images/Emo19.gif הוא היה רעב,,,

היא ביקשה להאכיל את הדגים,, כן,, מאי חמודה שלי,, את חמודה ובוגרת,, את מסוגלת להאכיל אותם בעצמך,, אז היא נתנה להם קצת,, ועוד קצת,, ועוד קצת,, ועוד קצת,,, ועוד,,, ועוד ,, ועוד,,, ו,,,,נגמרה השקית,, והכל בתוך האקווריום,, ועכשיו לא רואים כלום,, מלבד 4 דגים,, שצפים,, וחיים להם בעולם שכולו טוב,,,, מה עושים,,?? אפילו הפילטר החיצוני לא יעמוד בעומס,,, איך מוציאים דגים מתים מהאקווריום,,,,,,,, זוכרים את הבדיחה עם הבלונדינית,, רק שעכשיו לא תבקש לתת להם לשתות,,חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח שוליייייי למה לא אמרת כלום הסבתא היתה רעבההה אתמול הייתי מטגנת לה חחחחח דגים ,,,,,חחחחחחח בלי שיניים אפשר לאכל חחחחחחחחחחח

אם הם מתים...

את יכולה לרוקן את האקווריום ו"להריץ" מים לבאים אחריהם. אם לא בא לך, תרוקני חצי ותנקי את הפרלון ואת הקרמיקות (הרבה יותר מגעיל בעיני). תמלאי מחדש ותריצי ליומיים. אצלי הוא שאל למה הדג הזה לא שט (השיבוש במקור).

גילית.

New member
אצלי, הבן האכיל אותם קומפוט

כשהיה בערך בן 4 וכשראיתי אותו, שאלתי "למה נתת לדגים מהקומפוט שלך?" והוא ענה:" "אמא זה נורא טעים אני בטוח שגם הדגים יאהבו את הקומפוט" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גילית

באנקי

New member
איך לרוקןןןןןןן,,,,,,

זה אקווריום ענקקק,,, עם ימבה מים,,,, טוב,, הם יאלצו להמתין לאב הבית,, שיגיע,,חחחחחחחח

למעלה