דיון!!!!!!

../images/Emo19.gif דיון!!!!!! ../images/Emo19.gif

1. איזה סוג של סוס לדעתכם הכי טוב לקפיצות ולמה???? 2. איזה סוג של סוס לדעתכם הכי טוב לדרסא'ז ולמה???? 3. וכמובן שלא נזניח את הווסטרן.. איזה סוג של סוס לדעתכם הכי טוב לווסטרן ולמה??

taos

New member
לווסטרן

זה הקווטר כמובן מכמה סיבות. 1. הוא דיי נמוך מה שיותר נוח לרוכב לעלות ולרדת מהסוס בשעת העבודה (עבודת בקר) 2.הסוס נועד כדי להוביל בקר ולכן הוא מסוגל לפתח מהירות ויתר מהר מסוסים אחרים ובכך להגיע לפרה בצרה או כל בעיה אחרת 3. רוב עבודת הבקר לפחות בארץ מתבצעת באיזורים מלאי סלעים, והקווטר מספיק חזק כדי לטפס אותם וללכת שם בלי בעיה.

dearanita

New member
כבר יש למטה שרשור של גזעי סוסים

ופירטתי על ההנובר והטרקהיינר שנחשבים לסוסי ספורט הטובים ביותר אבל...: דרסז: הנובר, טרקהיינר ואולדנבורד קפיצות: הנובר,טרקהיינר אולדנבורג והולשטיינר

aolib

New member
אני לא מבינה באינגליש!!!

אז בווסטרן הסוס הכי טוב לשימוש הוא הקווטר הורס!! כי הוא קטן ומתאים לכל סוגי התחרויות. הוא מתאם בעיקר לאיסוף בקר, בגלל שהוא 'חושב' קדימה מה הבקר רוצה לעשות.

נכון.......

הקווטר ידוע בביצועים שלו...ובכל ענפי הווסטרן.... ובקפיצות הכי מעניין אותו לדעת... כי אני רואה מלא סוסים שונים... וחשוב לי לדעת איזה גזע הכי טוב וישמש אותי בקפיצות... וכמה סוס כזה עולה...??

../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif מיאוווו... ?!

טוב אז ככה- לדרסאז' משום מה- אנדלוסי. לקפיצות ניראה לי...- Kisber Felver ולווסטרן- טוב אז זה די תלוי לאיזה מקצה...! כמובן הקווטר הורס הוא הסוס האידיאלי לווסטרן בשל כוחו ויציבותו....!

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

לקפיצות:Dutch Warmblood הם שילוב של טורבורד וערבי
הם סוסים מעולים לקפיצות....
דרסג': אנדלוסים
כי פשוט כל תנועה שלהם! גררר ווסטרן: קווטר כמובן ואפלוסה- האפלוסה שווים בשני חלקי הגוף שלהם ככה שהם ממש נוחים, כן... כמו מפגרת, אפלוסה די הרבה קשור לקווטר...

zohark

New member
אני לא מבין בווסטרן אבל..

דרסז'- אנדלוסים---אני באמת צרך לפרט?!?!?!?! קפיצות- הוורמבלוד ההולנדי...הם חמים וקלילים עם מבנה טוב ופוטנציאל גבוה

zohark

New member
כנסי...

יש לי קצת תמונות של וורמבלודים ולא של הוורמבלוד הזה אבל בכל זאת...

Sweet SuGaR

New member
כן המפקד!!../images/Emo9.gif

אם אתם בכלל רוצים תמונות של גזע כלשהו אני הכתובת

למעלה