דיון

../images/Emo19.gif דיון ../images/Emo19.gif

טוב, אז מציעים לכם קורס רכיבה וקורס וטרינרית סוסים מופרטת... ושתיהן באותו הזמן...
מה עושים? לאיזה אחד מהם אתם מעדיפים ללכת? חמוטל- כל הכבוד על פתיחת השרשורים!

לפי דעתי

לקורס רכיבה כי במקרה שלך את עדין ילדה קטנה וקורס וטרינרית לא יעזור לך בשלב זה של החיים!

היא מדברת בכללי יא דפקט....

ו.. אני הייתי הולכת לקורס ווטרינריה כי הדרכת רכיבה אפשר יהיה תמיד ללמוד.... וחוץ מזה אני יודעת לרכב אז כאילו זה לא שהפסדתי משהו כזה משמעותי וחוץ מזה מוטרינריה אפשר להתפרנס קצת יותר טוב מאשר מהדרכה... אז אני יקח וטרינריה ואיזה שנה אחר כך הדרכה.. הרי קורסים של הדרכה יש תמיד...

ווווואיייי

שיווווו התמונה של הסוס שאתה שמת בהודעה בזאת:"לקורס רכיבה כי במקרה שלך את עדין ילדה קטנה וקורס וטרינרית לא יעזור לך בשלב זה של החיים! " הוא ק-ו-פ-י של הסוסה שלי! כמעט אותם כתמים! אתה מכיר את הסוס הזה או שסתם מצאת את התמונה הזאת באינטרנט או משהו??

בונא אתה פשוט מפגר!!!

מה אתה מטומטם???!?!?!?! אני שאלתי אותך אם אתה מכיר את הסוס הזה כי הסוסה שלי מאוד מאוד דומה לו בכתמים ובצבע!! אז זה אומר שיכול להיות שהוא קרוב משפחה שלה יא אידיוט!!!!

אז ככה ../images/Emo80.gif

אני יברר אם יש מועדים אחרים של כל אחד מהקורסים. אם יש אני ילך למועדש אחר ואם לא יהיה אז אני יברר את השעות ואם יהיה אפשרי אני יעבור מקרוס לקרוס בין השעות למרות שזה ממש ממש לא נוח ואם לא תינתן אף אחת מהאפשרויות אני ילך למה שיותר חשוב לי להיות ולהתעמק בו.
מקווה שעזרתי אלה

יאיר... אני ילדה הא?!

יופי נהדר... גדול ממני סך הכול בשנתיים וחצי וקורא לי ילדה...! יענו הוא בן איזה 20...! אני שאלתי בכלליות- אם הייתה לי האפשרות הייתי בוחרת בוטרינריה! הרי רכיבה אפשר ללמוד בכל זמן ובכלל- וטרינריה, לא משנה באיזה גיל, עוזרת! אפילו לדברים הכי בסיסיים! חוץ מזה- טוב לדעת סתם. מה זה משנה? שנה שעברה למדתי פעמיים בשבוע אצל וטרינר בפיסגת זאב! ועזרתי לו מעת...! אז אתה יכול להוציא אותי מגדר "ילדה"...! אתה יכול להיות בטוח בזה (לי אין שגיעות כתיב כגון :"סרוטה"...! לא ששגיעות כתיב אומרות משהו... למשל רמת המילים שלי וצורת הכתיבה שלי). חוץ מזה כולם אומרים לי שאני ניראת יותר מגיל 12...!

aolib

New member
אני הייתי מעדיפה ללכת ל............

לקורס וטרינרית, כי אני אוהבת את הסוסים ואם אני אוהבת להיות איתם אז אני צריכה ללמוד לטפל בהם!

למעלה