דג הזהב

../images/Emo19.gif דג הזהב

הגיע לידיי גיליון דג הזהב שיוצא ביום חמישי ואני חייב לשתף אתכם שיש שם אחלה אחלה פרינטים. באמת. אני אנסה להשיג כמה שיותר מודעות שפורסמו ולהעלות לפורום כדי שיהיה לדורות הבאים. חוץ מזה יש שם ראיון מיוחד במינו עם... ג'וני אבולה! כדאי לחכות.

MaleMan

New member
תקשיבי טוב יא גונבת משרות ../images/Emo13.gif

לאבולה כבר יש כינוי: ווב-סלב

ophler

New member
לעומת זאת

הגיע לידי מוסף שצורף לעיתון השבת ששדדתי מההורים שלי. "דברים מהלב" הוא נקרא והוא יוצא מטעם לב"י. הוא ממומן ככל הנראה ע"י פרסומות (ועוד נשאר ים עודף). יש שם דברים מזעזעים (משעשעים? תלוי מה לקחת קודם) אבל טובים. בתוכנית להעלות משם דברים או לפחות לתאר מה קורה שם. (אבל זה עשוי לקחת זמן)

ophler

New member
נתחיל?

טוב. יש במוסף המיוחד הזה כמה וכמה פנינים. את זו אני אוהב במיוחד. יגאל עדיקא בחולצה מלוכלכת ובקסדה מודבקת (בפוטושופ, אל דאגה) מפרסם את מגה. אני שואל את עצמי כמה שאלות. מי קהל היעד של המוסף הזה? מי קהל היעד של המפרסמים במוסף הזה? יש כאן תחושה חזקה של פרסום בסטייל שלמקומונים רק בתפוצה ארצית. כל המפרסמים למעשה לא מפרסמים דבר. הם בסך הכל אומרים תודה. במקרה הזה לחיילים. תודה וחיבוקים, ותחזרו הביתה, לאימא, ותשמרו על עצמכם וכן הלאה. אני מדבר מצד אחד על העיצוב (איפה?) ומצד שני על המטרה. ואני מניח שהמטרה היא להוציא את העיתון הזה. ותו לא. אם אצליח עוד להקפיץ (בהזדמנות) את השרשור הזה, אולי אני אעלה עוד משהו.

ophler

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

דג. לחכות. חכות לדג....

gr8heart

New member
אחלה פרינטים!

יס בייבי פשוט מעולה. מעורר קנאה. גם מברשת השיניים עם הקטשופ והחרדל של מסעדת מוזס טובה מאוד. מישהו הבין את קטשופ היינץ של שלמור? סיי וואט?

רעם 23

New member
אף אחד לא הבין את הקטשופ

כולל רבים, בכירים וטובים מהברנז'ה.

למעלה