דג הזהב 2007

זאת הייתה סקיצה לאינטל

מעולם לא יצאה לאוויר. המודעה הזו היא רעיון של צוות אחר. אני לא הייתי מעורב.

ad h o c

New member
לא יודע..

נראית לי כמו מודעה סתמית.. יש כאן משהו מיוחד שאני לא רואה ?

nat it

New member
אולי המודעה...

האהובה עלי בחוברת כולה. סחטין מירן.

TIC

New member
אתה מבין מה קורה, מירן?

מצד אחד, אם אני אפרגן לך ולדוידוב, יגידו שזה בגלל שאתה הבוס. מצד שני, זו המודעה הכי טובה ומפונשת בשרשור עד עכשיו. מה עושים? בגלל שאתה, מירן, האיש הכי חכם ויפה בפורום (ובעצם בעולם בכלל, כשאני חושב על זה), אני ממתין ממך לעצה שתחלץ אותי מהמלכוד.
TIC.

shedonYaar

New member
הרעיון והביצוע מעולים

רק יש לי בעיה עם האמינות. פשוט נראה לי לא אמין.

צימט

New member
את האמת?

הפרינט היחיד שאני לוקח איתי! אהבתי ומקווה שלא התעללתם באבו נפחא אלא שיש לכם ארט רציני :) כל השאר ברמה ירודה מאוד בטח לא לתחרות קריאייטיב....אז נשאר רק לחכות לכתבה של אבולה הסלב. אני הולך בת"א ורואה את אבולה ואורלי ויינרמן בפינת רחוב ואיזה כמה הומלסים שואלים אותי מי הכונפה שעומדת ליד אבולה.... לאן הגענו אני שואל את עצמי ?

MooHoo

New member
ת'אמת? זה נראה מצוין אבל

זה לא כל כך אמין. לוקח זמן להבין מה קורה שם בדיוק, אולי בגלל העובדה שאף אחד לא קונה אבו-נפחא בצורתו הטבעית (כנראה שגם היוצרים חשבו על זה, ולכן הוסיפו את המדבקה ש"מסבירה" את הפרינט). חוץ מזה, איפה באה לידי ביוי העמידות של ה"ריץ'רץ'"? לא על זה אמור להיות מדובר? מה שכן, באמת עשוי מעולה!! אבל מי אני שאתווכח עם חכמי הפורום שהחליטו שזה פרינט מנצח...

latrin

New member
איזה באסה עם המדבקה הזאת

רעיון נחמד, ארט מעולה - אבל המדבקה אשכרה הורסת הכל.אני מניחשהלקוח חתום על המדבקה. הוא בטח רצה מדבקה יותר בסגנון: אבו נפחה טרי, דג שאמור לקרוע את השקית - אבל היא ממש חזקה השקית הזאת" איזה באסה הלקוחות האלה

10יוסי10

New member
באמת לא ברור

בשביל מה היה צריך לכתוב שם אבו נפחה טרי? זה נורא מציק. בהזדמנות זאת, אצטרף לפרגון.

nuerenberg

New member
../images/Emo58.gif...?!

רעיון נחמד.עבודת ארט מקסימה אבל, הצבעוניות של הדג לא ברורה ופוגעת בשלמות ובאמינות, כפי שאמרו קודמיי. כמו גם 'אבו נפחא טרי' שהוג לנו על כפית, חבל. לא צריך להגזים ולגמור את ההלל על המודעה, באמת1? (גריד משעמם - טילים!!!) יש טובות ממנה בגיליון.

למעלה