אלימות... עד לאן?????????

../images/Emo19.gifאלימות... עד לאן?????????

חמישה מקרי רצח בשמונה ימים היו בחלקה הקטנה שלנו רמלוד, איך הגענו לזה ומה אפשר לעשות נגד אלימות זו, לדעתי אם אנשי ציבור נוהגים באלימות כפי שנודע לנו לאחרונה, הרי שאין לנוער ממי לקחת דוגמא,איך איש ציבור ממולח נוהג באלימות נגד אשתו שנאלצת להתלונן נגדו במשטרה , ואיך בכלל אפשר להרים יד על נשים וילדים
|, זה מנהג של !!!!!!!!!!!!!!!!!"

אלימות עד לאןןןןןןןןן

מנדי ידידי כשמדובר באלימות ובלי לייחס לזה עם מדובר בחבר מועצה או לא זה דבר שצריך לגזום אותו מהשורש . לדעתי האישית איש ציבור שפועל באלימות כל שהיא עם בבית כלפי אישתו או ילדיו צריך להיתפטר מכל תפקידו הציבוריים , אני לא יודע במי מדובר וזה כלל לא משנה אותו אדם צריך לעבור טיפול נגד אלימות לפני שהוא בא להיות נציג או שליח ציבור ץ גיא

אלימות יש לחשוף.

למען האמת אני גם לא יודע את זהותו של המתקיף, רק שהוא נבחר ציבור, ובעקבות גל האלימות הנורא בארץ בכלל ובאיזורינו בפרט, ראיתי לנכון להעלות לדיון את הנושא, בתקווה שמישהו מכיר את הסיפור מקרוב, לי פשוט נמסרה ידיעה ע"י איש מהימן שבאותו זמן הנושא היה על חם ולא היה ניתן למסור שם , ולאחר מכן לא שאלתי לזהותו, אז אם מישהו או מישהי יודעים להוסיף לנו פרטים טוב ואם לא אני מצפה לפחות לדיון ארוך יותר מזה של הבריכה, כי לדעתי זה חשוב.

תאיר את עיננו

אם יש לך יותר פרטים, כי לא ידוע על מי, ולדעתי אדם כזה יש לחשוף את שמו (אם ידוע) על מנת יראו וייראו, ממש כמו שאחת הפמינסטיות אמרה "מי שמרביץ לאשה אין לו ...... ואם יש לו אז הוא לא עומד".

harty

New member
למה המשטרה לא חושפת את שמו??

כנראה מתוךצ הגנה על התחת שלה.... אם בוזגלו היה מכה את אשתו מזמן היו מפרסמים זאת. מעניין אם יוגש כתב אישום.

אנחנו מקבלים מהמשטרה דוברות

על מקרים שמתרחשים, וזאת לא קיבלנו, כנראה שיש מישהו שיודע לחשוף את בוזגלו, ואותו אחד להסתיר את התחת של..... יש אנשים בפורום שיודעים פרטים מדוייקים על הפרשה, ומשיחה שקיבלתי לפני זמן קצר הבנתי שקרובים קרובים משמשים חלק מהדיונים המסעירים בפורום, אך לא רצו לחשוף יותר פרטים. אז אני קורא לקרובים תציגו את הצד של התוקף והמותקפת ותנו לנו להחליט מי צודק.

tiptop42

New member
אלימות זו נגע רע צריך לעקור אותו

מהשורש לילחם בו בחורמה האלימות היא רעל בחברה הישראלית טלטול100 מה רק בריכה מעניינת אותך, תני התייחסות לנושא האלימות במשפחה, עלה פה נושא חם למה את לא משתתפת, אני חושב שיש לך מה להגיד רבותי חברי הפורום תשכחו מהבריכה ובואו נילחם באלימות המתפשטת באזורנו

yaronbro

New member
עבר לידי סיפור על אחד חבר מועצה

שאשתו עזבה את הבית אני לא יודע אם מי שאמר את הדברים בדה אותם או לא ומן הצד השני יש סביב אותה הדמות באזז כזה אין לי כרגע הצלבה מעוד מישהו על אותו השם לכן לא אחשוף

לצערי בנתיים זה רק מהאוכלוסיה

היודית ולה הערבית , באלימות לא מדובר בעולים חדשים או בערבים לצערהו היא לא פוסחת על כל שכבות האוכלוסיה

רוב האלימות באה מהנוער

שמשתעמם מחוסר התעסוקה והפעילות אחרי שעות הלימודים, למי שהולך ללימודים. הנוער שההורים עובדים שעות רבות מחוץ לבית ואין מי שישגיח מה הילד/ה שלהם עושה בשעות שאחרי הלימודים.

The Sims Girl

New member
נעם

בתור ילדה המתחנכת במערכת החינוך הפורמלית כמו גם במערכת חינוך בלתי פורמלית תנועת הנוער העובד והלומד ברצוני להגיד לכם שמבט מקרוב אני יכולה לראות טוב מאוד מהו שורש האלימות מהו שורש הבעיה-החינוך. אם אדוני ראש הממשלה היה משקיע קצת יותר בחינוך מאשר להשקיע במופרעים שיושבים ביהודה ושומרון או בגוש קטיף כולנו היינו "נהנים" מהרבה פחות אלימות וחברה אולי טיפה יותר שפויה . במבט מקרוב על חניכים שלי אני רואה כי אפשר לשנות אולי זה אורך קצת זמן ואולי זה דורש קצת יותר מאמץ מלבוא ולהכתיב שעות בכיתה על התנועה הצינית בשנות ה-20 דברים שאני ממש ממש לא מזלזלת בהם אלא להיפך. אני פשוט מתביישת לחיות במדינה כזאת שילדות בנות גילי נאנסות ונרצחות בדרך לבילוי חברתי או שאמא מפחדת לשלוח אותי לבד ברחוב החברה מדרדרת- לאן הגענו?! אולי כדאי שנתחיל לשנות...

גם זו אלימות.

שהשמאל משתמש בה, התחלת יפה שהצגת את הצורך בתוספת תקציב אבל למה את לא יכולה לסיים משפט בלי להשמיץ מישהו, להזכירך ה "מופרעים" שאת מדברת עליהם נשלחו כחלוצי התיישבות ע"י ממשלות השמאל של מפ' העבודה עוד בטרם הימין החזיק יום אחד בשלטון, אני בז לתיעוב שאתם מפגינים נגד אחרוני הציוניים שיש לנו בארץ

ס ד

New member
מה את מתחסדת?

מה הקשר למתנחלים שנחשבים לאיכותיים מבין כל האוכלוסיות בארץ. ואם כבר הזכרת את ראש הממשלה - הוא מזמן היה צריך להיוןת בכלא. אנא בחרי דוגמאות טובות יותר.

y o u r ANGEL

New member
היא לא התחסדה

היא דיברה יפה... בנוגע למתנחלים להבעיר צמיגים, לחסום כבישים וכו' זה להתנהג יפה?.. זה אולי מחאה אבל היא אלימה. מה שהיא ניסתה להגיד זה שצריך להשקיע יותר בחינוך, לעקור את הבעיה מהשורש, לחנך את הילדים שאלימות היא לא הפיתרון מההתחלה, ולא לשלוח אותם לכלא אחרי שהם כבר רצחו ואנסו מישהי. ולשאול איך זה קרה...

פשוט להיות הוגן

ולא לתקוף את המתנחלים על כל דבר, אולי אתם מנסים להלאים אותם ולהסית נגדם, אבל חסימת כבישים והדבקת מנעולים הוא חלק לגיטימי במאבק אלא אם כן הייתם בשמאל מעדיפים לראות עןד רצח פוליטי. תנו להם לפרוק זעם וכעס על בגידת המדינה בשליחיה, ולפרוק זעם זה עדיף שיוסת על צמיגים כבישים ומנעולים ולא יופנה כלפי איש. שתי התגובות שלי ושל ס.ד התייחסו למתקפה על המתיישבים, ובשאר הדברים הסכמנו איתה וחיזקנו את ידיה.

ס ד

New member
מר ANGEL אני לא צריך שתפרש לי

את דבריה. ומשום הצניעות לא אספר לך משהו על יכול ההבנה שלי... לא היה מקום להזכיר את האנשים הנפלאים האלה בהקשר שלילי כפי שגם אתה עשית. אולי אתה צעיר ואלמד אותך עובדה באמצעות ניסוי קטן: אתן לך סטירה ואני בטוח שאתה תחזיר לי. גם זו אלימות. אך שלך באה מתוך התגוננות. וזה במידה מסויימת לגיטימי. כך גם לגבי המתנחלים. הם מגיבים בהתגוננות למהלך שאין ספק בכל חברה, שפה ומקום בעולם - אינו לגיטימי. אין לזרוק אדם מביתו. נקודה. המדינה מבחינתי יכולה לצאת משם (הצבא) היא לא יכולה להוציא משם את האנשים ולצפות שלר יגיבו. וכל זה עוד לפני שבחנו את התהליך הלא דמוקרטי שהביא לקבלת ההחלטה על ההינתקות החד צדדית.

חלי36

New member
אלימות זו אלימות

לצערי החברה בישראל לא קולטת שהמגיפה שניקראת אלימות יכולה לדפוק לכל אחד/ת מאיתנו על הדלת אנשים אלימים צריכים לקבל טיפול ולנסות לעזור להם אדם אלים שלא מוכן לקבל טיפול מקומו מאחורי סורג ובריח . גיא אולי תחשוב להקים לובי נגד אלימות בלוד בחסות חברי הפורום ? מה אתה אומר ?

למעלה